این شد حرف. و جوابش: من بیخدا بودم. داستانش را در "خواب مرگ" نوشته ام. در گفتگو از بیخدائی استعفا دادم. اگر بیخدائی آن چیزی بود ک آنجا دیدم .. آن هیچ نبود جز انگ احمقانه ای بدامان یک تز زنده و تنها بایسته ی بشر. تنها سخنگوی بیخدائی را خودم میدانم و هرکس ک عمیقا ب گوزنها بپیوندد. دوست دارم آخوند نباشید و زیر سبیلی رد نکنید. گرفتید چهمثل این ک نمیشنوید. آن داستانی دارد ک تا نشنوید سخن گفتن درباره اش چه معنی دارد؟ صادقانه بگویم اینجور حرف زدن مختص آخوندهاست.گفتم؟،در آنجا از خداباوری دفاع می کردید و گاه و بی گاه هم به "گفتگو" می تاختید.بله . اگر نتوانید این فعل و انفعالات را هضم کنید ب من ضربه نمیخورد. کارائی شما در عرصه ی واقعیت زیر سؤال میرود. هیچوقت ب تعهد و جاودانگی فکر کرده اید؟ بیخدای واقعی گوزن است ک برای هر وضعیتی در زندگی و اصطکاک با وقایع بهترین است. توضیح بخاهید.حالا دوباره هوادار بیخدایی شده اید.بله. اما این یعنی چه؟ چه نتیجه ای میگیرید. آیا نگفتیم گوزنها پای حرفش می ایستد؟ ما حرف نمیزنیم ک دیگران را تهییج کنیم و خود در سایه منتظر فرصت و و شاید سمت وزش باد باشیم. وسط میدانیم. لخت و عور. بد و خوبمان جلوی چشم است زیرا جز حق و حقیقت نمیخاهیم. بدیش چیست؟ مشکوک است؟ مصر و دقیق باش نازک بینی کن و موی سفید از ماست بکش بقول ناخدا بود یا؟؟ بپرس مشکوک بودن یعنی چه. آیا نوری زاد ک نمیدانم اسمها را درست میگویم یا نه حافظه ی اسم ندارم آیا همین سازنده ی فیلم شعبان بی مخ ها ب شما پاسخ نداد ک چطور میشود ظرف چند دقیقه ب کسان آموخت ک همچون او بی پیرایه و حجاب مخالفت کرد؟ دیگری اش را اصلا اسمش یادم نیست با بی بی سی مصاحبه میکرد و پدرش آیت الله است و او را تکفیر کرده و همین اواخر شنیدم ک بازداشت شد و اعتصاب کرد و... تا همین اواخر از خانه اش مصاحبه ی ویدئوئی زنده بیرون میداد. آیا یکی از راههای اخته کردن بعضی از اندیشه ها دامن زدن ب توهمات عوامانه ی مردمان نیست؟ شاید من هم مثل حسین کربلا و معاویه باشم ک کشتنش کار دست یزید داد اما زنده اش هیچ کاری نمیکرد.در همه جا هم با نام راستین و عکس خود ثبت نام کردید.چه در گفتگو و چه در هم میهن.اینبله هیچکدام دلیل نمیشود اما سؤال میشود. سؤالی ک هنوز بی پاسخ مانده. دلیل بایکوت من چه بود. و چرا بعنوان یک بیخدا چنان رفتار کردید و میکنید ک شایسته ی بیخدا ک سهل است ... شایسته ی هیچ مرام و مکتبی نیست.درست است که آرش بیخدا اخلاق های خاصی داشت و خیلی از ما با آن رفتار ها موافق نبودیم و از جمله این رفتار ها تعطیلی ناگهانی سایت بود،اما هیچ کدام از آن رفتار ها دلیلی نمی شود که ما مدیران گفتگو را جاسوس رژیم بدانیم.. خب؟ پس آنچه را ک آنموقع نکردید اینک انجام دهید. سخنم را ب جائی برسانید ک بتوانم بازخوردش را ببینم و بفهمم ک از کمند سایتهای تقلبی جسته ام. بفهمم ک اینجا هم تداوم همان رفتار گفتگو نیست. بفهمم ک هموندی یعنی چه. مرام و.... بماند.همانطور که میلاد گرامی هم گفت،اکثر کاربران فعال اینجا همان یاران گفتگو هستند

آغازگر جُستار

پاسخ با گفتآورد