• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 406

جُستار: انتقاد از قانونهای انجمن

Threaded View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Rationalist نمایش پست ها
      من خود، برنامه نویس نیز هستم. تجربه راه اندازی سخنگاه با نرم افزار آزاد MyBB را نیز داشته ام. برای آن ماژول ها و پلاگین های فراوانی موجود است که به ندرت احساس کمبود می کنید و
      اگر هم امکانات خاصی را درنظر داشته باشیم؛ می توان به آسانی دست به کد شد!
      MyBB خیلی مشکلات عظیم تر از چند تا ماژول داره !
      به طور مثال توانایی تشخیص پستهای دوپلیکیت را ندارد که این باید جزو وظایف هسته باشد .
      توانایی تشخیص رفتار غیر عادی را ندارد !
      پشتیبانی درست و حسابی از BBCode های کاستوم را ندارد .
      و خلی کمبود های دیگر . تمام اینها در کنار ضعف بسیار شدید ماژولها در مقابل انواع تجاریست . و همان طور که پیشتر هم گفتم ساعتها وقت هزینه کردن برای نوشتن یک ماژولی که از قبل تر در انواع تجاری به صورت رایگان موجود است تنها یکی از هزینه هاییست که متقبل میشوید .
      به طور مثال Vbulletin از سیستمی به نام VBSeo سود میبرد که از نوشتن چنین چیزی برای MyBB خیلی خیلی بیشتر از اینکه بروید 150 دلار بدهید آن را بخرید خرج بردار است .

در اینجا می توانید قیمت سرورهای Warez آنها را ببینید؛ هزینه چندانی در ماه نمی شود و امکاناتش هم در حال حاضر برای یک سخنگاه بسیار بسنده می باشد.
      اینی که شما به من لینک داده اید Dedicated سرور در اختیار کسی نمیگذارد ، همگی یا Share هستند و یا Cloud و فقط کافیست یک دهم بار سرور اینجا بر رویش باشد تا فوری Suspend تان کند .
      همچنین از بسیاری از هوست های Share دیگر گران تر هم هست .
      من در مورد هوست های Share اینجا با شما سخن نمیگویم چون همه شان پیشتر دست رد به سینه ما زده اند .

من نمی دانم چرا Mega Upload از دسترسی خارج شده؛ ولی وب سایت هایی را می شناسم که در سرور آنها مطالب خلاف کپی رایت، نژاد پرستی و احتمالا پورن کودکان هم وجود دارد و
      کماکان به فعالیت می پردازند:
      4shared
      rapidgator
      sendspace
      MegaUpload دقیقن به همین خاطر از دسترس خارج شد و برای مدتی هم این را زده بودند سردرش :

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: megaupload-banner.jpg
دیدن: 49
حجم: 86.2 کیلو بایت

پس از آن همین سایتهایی که میفرمایید قوانین بسیار سختگیرانه ای را به اجرا گذاشتند و هر فایلی را که حتا به آن شک میکردند فوری پاک میکردند و یک اخطار هم برای صاحب Account میفرستادند . کسانی که برروی این سایتها فایل میگذارند همگی یک نام بیربط میگذارند + کلمه عبور بر روی فایلهای خود + استفاده از کوتاه کنند های لینک برروی سایتهای خودشان تا روباتهای این سایتها نتوانند فایلهایشان را تشخیص دهند .

آنچه شما آوردید از ارزان هایشان نیست!
      این هم در هلند است؛ هزینه ها و سخت افزار آن نیز مناسب است. در مکاتبه با آنها؛ پاسخ منفی نسبت به سلب مسئولیت از محتوای مطالب کاربران دریافت نکردم و می توان شرایط نامه سخنگاه را
      طوری تنظیم کرد که در صورت مشکل حقوقی؛ مسئولیتی بر گردن فردی که مالک مالی آن است؛ قرار نگیرد.
      گرامی ما باید به اندازه داده هایمان سرور تهیه کنیم ، 2 گیگ رم با 160 گیگ هارد با یک پردازنده2 گیگاهرتزی 2 هسته ای ماهی 49 یورو در مقابل 6 ترابایت هارد ما + 32 گیگ رم + پردازنده 3 گیگاهرتزی 4 هسته ای با 8 Thread خیلی خیلی هم گران است .

که تازه همانش را هم دیگر ندارند باید بروید گران ترهایش را بخرید !

اینجا هم دشمنانش به قدرتمندی و گستردگی دشمنان ویکی لیکس نیست!
      در حال حاضر؛یک VPS با سخت افزار معمولی و در منطقه ای مناسب؛ چیزی است که ما نیاز داریم و هزینه اش هم به نسبت هزینه اینجا بیشتر نخواهد شد. مگر اینکه موضوع چیزی دیگر باشد!
      دشمنان اینجا اگرچه به اندازه ویکیلیکس نیست ولی به اندازه ای هست که VPS و Sharing Host پاسخگویش نباشد !

همچنان هم با توجه به هزینه ای که یکی از مدیران با بیان آن خواسته بر سر منتقدان بکوبد و آن را در این پست گفتاورد نمودم، بسی کم تر است!
      همچنان بسیار بسیار گران تر از هزینه اینجاست ! VPS با 5 گیگ هارد :)))))) ماهی 69 یورو ارزان است ؟! احیانن شما روی سر مخاطبتان گوش دراز میبینید ؟!
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

2. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (10-05-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •