بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهربد جان میخوام زبان پارسی یاد بگیرم منتهی به نظرم سخته.برای شروع چیکار کنم؟
sonixax (10-04-2013)
ویرایش از سوی Mehrbod : 10-04-2013 در ساعت 03:33 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ریپورت الکی دادن خرجش یک نامه به تیم مدیریتی فیس بوک است + ترجمه مطالبی که در بارشون ریپورت داده شده .
اون وقت بعد از اون فیس بوک ریپورتهای راستینِ ریپورت دهندگانِ دروغین رو به مانند داد و فریاد های راستین چوپان دروغگو میبینه.
بر خلاف ایران اینجا فیس بوک دفتر و نمایندگی دارد جانم .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
—مزدک بامداد
Anarchy (10-04-2013),kourosh_bikhoda (10-04-2013),Reactor (10-07-2013),sonixax (10-04-2013)
sonixax (10-04-2013)
همین امروز سوار تاکسی شدم. راننده دختر جون با ماشین شخصی. مسیر طولانی بود. ولی فقط واسه پسرها بوق میزد! خانوم ها رو سوار نمیکرد.. با هم حرف میزدیم. جلو نشسته بودم. آخر مسیر بهش گفتم چرا خانومها رو سوار نمیکنی؟ مسیرت که میخورد! گفت من فقط واسه پسرا بوق میزنم :-)
گفتم پس چرا منو سوار کردی؟ گفت یه لحظه حس کردم شخصیتت پسرونه ست! خوشم اومد ازت !!
بــعــلــه! :-)
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
Anarchy (10-05-2013)
هماکنون 16 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 16 مهمان)