تایمانوف سال ها بعد در مورد این مسابقه اینچنین گفت:
رویارویی ام با فیشر بدون شک مهم ترین و به یاد ماندنی ترین مسابقه در طول دوران طولانی شطرنجی ام است.نه تنها به خاطر اینکه یکی از آخرین بازیکنانی بودم که افتخار شمشیرزنی با قهرمان افسانه ای و رازآلود شطرنج نوین را یافتم، بلکه به خاطر یک سری وقایع غیرقابل پیش بینی که پس از کسب آن نتیحه حادث شد و به شکل ناگواری مسیر شطرنج و حتی زندگی خصوصی مرا تغییر داد.
تا پیش از مسابقه، از داشتن عنوان یک شهروند نمونه در شوروی لذت می بردم. نه تنها در مقام یک شطرنج باز برجسته بلکه به عنوان یک پیانیست و خبرنگار حرفه ای هم به من احترام گذاشته می شد.
اما پس از شکست در ونکوور، به ناگاه خود را آماج انتقادات ویران کننده از تمامی جهات یافتم، ازکمیته مرکزی حزب کمونیست گرفته تا نزدیک ترین اطرافیانم. نشان افتخاری ام در ورزش پس گرفته شد.مرا با لگد از تیم ملی بیرون کردند(با تمام عواقب مالی اش). برای حدود 2 سال از شرکت در مسابقات خارجی محروم شدم. اجازه نداشتم مقالاتم را چاپ کنم و حتی در کنسرتها به عنوان یک پیانیست حضور داشته باشم.
تمام این ها به یک اعدام مدنی منجر شد. به نظر می رسد که در کرملین به این نتیجه رسیده اند که یک استاد بزرگ روس نمی تواند به یک آمریکایی اینگونه ببازد. مخالف هرگونه اصول ایدئولوژیک بود. شکست من یک اقدام از قبل طراحی شده برای حمایت از امپرالیسم غرب بود. اما پس از آن لارسن هم 6-0 به فیشر باخت. این نتیجه تا حدودی شکنجه گران مرا هوشیار کرد. آن ها نمی توانستند تصور کنند که یک استادبزرگ دانمارکی با امپرالیستها ساخت و پاخت کرده باشد! گرچه این نتیجه تا حدودی تیغ حملات علیه مرا کند کرد، اما برای سالها اثرات ناخشنودی مسئولین را احساس می کردم...
ایا امکانش هست هر پرسشی که مطرح می کنید در جستاری دگر نیز ارسال شود (جستاری فقط برای طرح پرسش ) ؟
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
sonixax (10-04-2013)
sonixax (10-04-2013)
سوال معنای کلی دارد. لطفا از واژه هایی مانند مسئله، معما یا چیستان استفاده کنید.
این بحث ها همراه چیستان ها پیش می آیند.این بحث ها به ندرت پیش می آیند و اگر این بحث ها را نداشته باشیم ممکن است تاپیک کمی کسالت بار شود ولی این بحث ها را کمتر می کنیم و تمرکزمان حتما روی چیستان هاست. هرچند صفحه یک بار،همانند صفحه پیش، آخرین چیستان ها را گردآوری می کنم تا به آسانی در دسترس باشند.
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
sonixax (10-04-2013)
شما فقط از 2 جمله آخر نقل قول می گیرید در حالیکه بقیه نوشته من هم در مورد جمله شما بود.
شما میگید از هر سوال مسئله یا چیستانی جستاری جداگانه درست شود.
که من گمان کنم به این، پاسخ دادم. لطفا دوباره پیک مرا بخوانید اگر جایی را اشتباه فهمیدم تذکر دهید.
از چیستان ها که نمی شود جستاری جداگانه درست کرد چون یک جستار داریم و شما با خواندن این جستار به چیستان ها دسترسی دارید.
پیرامون سوال ها و حواشی شطرنج هم گفتم که اگر سوالی در رابطه با شطرنج هست در همان تاپیک شترنگ می تواند مطرح شود. پیرامون حواشی جذاب شطرنج مثل تاریخ شطرنج هم تا آن جایی که مربوط به چیستان ها باشد می نویسیم ولی واقعا فکر نمی کنم حرف زیادی برای گفتن در این زمینه باشد تا یک جستار جداگانه باز شود. حالا یک موضوع بود که برای رفیق بامدادجالب بود و آن هم بازی تایمانوف-فیشر بود به خاطر جنگ سرد بین شوروی و آمریکا که بحث کردیم. اگر یک جستار جداگانه داشته باشیم من اصلا مطمئن نیستم که همکاری در آن صورت گیرد و نیاز به یک جستار جداگانه باشد و من ترجیح می دهم در همان تاپیک شترنگ بیان شود. امیدوارم جواب شما را داده باشم.
![]()
sonixax (10-04-2013)
خب این را از اول به همین سادگی می گفتی تا من بفهمم.
پیشنهاد خوبی است. ایجاد یک جستار دیگر زحمتی ندارد ولی نمی دانم آیا مدیریت فکر بهتری در این زمینه ندارد؟ چون شاید ایجاد دو تاپیک شطرنج و به روز رسانی هر دوی آنها در حالی که با هم همپوشانی دارند خوشایند سایت نباشد.
مثلا نمی شود همه چیستان ها را به پیک اول منتقل کرد؟ هر پیک ظرفیت چند چیستان را دارد؟ یا شاید بتوان در یک یا دو پیک در همین جستار تمامی چیستان ها را قرار داد و سپس لینک پیک را در صفحات بعدی گذاشت تا نیازی به یک جستار جداگانه نباشد؟
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)