بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
SAMKING (09-28-2013)
امروز که نوبت جوانی من است
می نوشم از آن که کامرانی من است
عیبم نکنيد گرچه تلخ است خوش است
تلخ است از آن که زندگانی من است
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (09-28-2013),Angela (09-28-2013),Fiona (09-28-2013),sonixax (09-28-2013),مزدك بامداد (09-28-2013)
امروز که نوبت جوانی من است
می نوشم از آن که کامرانی من است
عیبم نکنيد گرچه تلخ است خوش است
تلخ است از آن که زندگانی من است
Anarchy (09-28-2013),sonixax (09-29-2013),undead_knight (09-30-2013)
خب اگه دوستان و مدیران انجمن تمایل داشته باشند من مشکلی ندارم و میتونم همکاری کنم
از همه دوستان که ابراز لطف کردند نسبت به من سپاسگذارم!
واسه تک تک کلماتتون جواب داشتم. میخواستم تا آخرش باشم و جواب همه بی مهری ها و فحاشی ها و تبعیض هاتونو بدم. میدونید که اینقدر ها هم ساکت نیستم!
از اخراج هم نمیترسم! انگار چی چیه؟!!
اتفاقا اخراج کردن من، ضعف شما رو نشون میده. اینکه هیچ جوابی برای توجیه رفتارتون ندارید و تنها به اخراج کاربر می اندیشید!!
من توی جامعه اگر یکی بهم بگه انگل - انگل وار - انگل گونه - .. بیشتر ناراحت میشم تا بگه خــر !
وقتی خــر در ضرب المثل های ما - کاریکاتورها - زندگی روزمره - .. وجود داره، درجه توهینش خیلی کمتر از انگلی هست که کسی به کار نمیبره!
تعجب میکردم خودتون از این حرفها نمیخندیدید!!
با این حال همچنان خـــر یک جاندار است! :-) کسی معترضه؟؟؟
من بحث نمیکنم در این مورد. ولی از این به بعد کوچکترین نقد و توهین و مسخره گی و لودگی رو بی جواب نمیذارم!
من هستم که مرز شوخی و توهین رو تشخیص میدم. نه مدیر تالار!
ملاک اینجا شما و روحیه شما نیست !! کلمات بسیاری زشت تری هم در ضرب المثل ها ممکه باشه ، این یعنی درجه توهینش کمتره ؟
حالا من نمیدونم این داستان انگل یه دفعه از کجا اومد که شما برای توجیه کارت هی تکرارش میکنی ؟
نقد ، توهین ، مسخره گی ( همون تمسخر احتمالا منظورتون بود) و لودگی معادل هم نیستن !! تصمیم گیری در خصوص تشخیص و برخورد با افرادی که مرتکب تخلف میشن هم با مدیران انجمن هست... اگر مستقیما و توهین رو با توهین پاسخ بدید ، قطعا با شما هم برخورد خواهد شد !!!
همین حرف و تهدید شما هم فعلا یک امتیاز منفی برای شما محسوب میشه...
امیدوار بودیم بعد از یک هفته بازداشت ، کمی تغییر رویه بدید...
kourosh_bikhoda (10-02-2013),sonixax (10-02-2013),مزدك بامداد (10-02-2013)
وای!
شما چه دعوایی با من داری؟؟ چکار کردم؟؟؟؟؟
من چه تهدیدی کردم؟؟
چرا تهمت میزنی؟؟
من پست شما رو گزارش کردم! باید با شما برخورد بشه آقااااا
میگم کوچکتریم نقد توهین و لودگی و تمسخر بی جواب نمیمونه!
کلمه بی جواب کجاش تهدید هست؟؟ از کجا معلوم جواب ِ من تهدید هست؟؟
اصلا چرا هنوز کاری نکردم منو مجرم میدونی؟؟؟
به چه حقی میگی من تهدید کردم؟؟ ها؟
امتیاز منفی؟!
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)