نه آی پی مال یک شخص خاص مثل شما نیست و حمله مستقیم از خود سروره .
اول اینکه حجم حملات و پهنای باندی که مصرف شده از 2 مگابیت که حد اکثر سرعت اینترنتی که در اختیار کاربران قرار میگیره بیشتره .
دوم اینکه تازینامه و رضافاضلی دات کام در ایران هر دو فیلتر هستند خصوصن در پارس آنلاین و برای دسترسی به این سایتها یک کاربر معمولی نیاز به استفاده از فیلتر شکن داره که موجب تغییر ip اش میشه ولی این حملات مستقیم از خود سرور بوده .
سوم اینکه گزارش حمله رو برای پارس آنلاین ارسال کردم و هیچ پاسخی داده نشد و حملات کماکان ادامه داره و من هم رنج کل ip رو بلاک کردم و الان میبینم که از شعب دیگه ی پارس آنلاین مثلن در یزد ، یا اصفهان و با ip های تازه حملات داره صورت میگیره .
لوگ رو هم تحویل وکیلم دادم و اون هم تحویل دادگاه ، کار خاصی علیه یک ISP که در ایرانه نمیشه کرد ولی به هر حال اگر هم به حال خودشون ولشون کنیم نمیشه ، حد اقلش اینه که اگر فردا روزی این حملات ادامه پیدا کرد و ما برای جلوگیری از این کارشون مجبور شدیم به سرورشون حمله کنیم و کل پارس آنلاین رو بخوابونیم اونها نمیتونند از ما شکایت کنند و کسی هم نمیتونه علیه ما اقدام قانونی بکنه ، خوشبختانه با اجاره ی یک سرور اختصاصی میشه یک ISP بزرگ مثل پارس آنلاین رو کلن خوابوند چون تکنولوژی هایی که اونها استفاده میکنند مال عهد چپقه - تنها دلیلی که این کار علیه ISP های ایرانی صورت نمیگیره یکی اینه که باید دلیل محکمی وجود داشته باشه تا نتونند علیهتون اقدامی بکنند و دوم اینکه این کار باعث قطع دسترسی ایرانیان و مردم عادی به اینترنت میشه .
جالبه که یک شخص خارج از ایران نمیتونه علیه یک شرکت یا شخص داخل ایران اقدام قانونی بکنه ! ولی برعکسش میشه !!! یعنی اینها از قوانین دنیای آزاد به شدت سوء استفاده میکنند .