Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
جستار آزاد انجمن دفترچه دات کام
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 527

    جُستار: جستار آزاد انجمن دفترچه دات کام

    Threaded View

    1. #11
      مدیر تالار
      Points: 424,596, Level: 100
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!
       
      متعجب
       
      sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      نوشته ها
      9,105
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی nocturne نمایش پست ها
      خوب این آی پی ها میتونه مال یه شخص باشه که از پارس انلاین اینترنت میگیره،نه صرفا مال مسئولان پارس انلاین،چون تو ایران به طور مثال من و تمام کسایی که از یه آی اس پی اینترنت میگیریم یه آی پی ولید داریم یا لااقل آی اس پی که من ازش میگیرم اینطوریه،شما بر اساس این آی پی دقیقا میخاید از کی شکایت کنید؟
      نه آی پی مال یک شخص خاص مثل شما نیست و حمله مستقیم از خود سروره .

      اول اینکه حجم حملات و پهنای باندی که مصرف شده از 2 مگابیت که حد اکثر سرعت اینترنتی که در اختیار کاربران قرار میگیره بیشتره .
      دوم اینکه تازینامه و رضافاضلی دات کام در ایران هر دو فیلتر هستند خصوصن در پارس آنلاین و برای دسترسی به این سایتها یک کاربر معمولی نیاز به استفاده از فیلتر شکن داره که موجب تغییر ip اش میشه ولی این حملات مستقیم از خود سرور بوده .
      سوم اینکه گزارش حمله رو برای پارس آنلاین ارسال کردم و هیچ پاسخی داده نشد و حملات کماکان ادامه داره و من هم رنج کل ip رو بلاک کردم و الان میبینم که از شعب دیگه ی پارس آنلاین مثلن در یزد ، یا اصفهان و با ip های تازه حملات داره صورت میگیره .

      لوگ رو هم تحویل وکیلم دادم و اون هم تحویل دادگاه ، کار خاصی علیه یک ISP که در ایرانه نمیشه کرد ولی به هر حال اگر هم به حال خودشون ولشون کنیم نمیشه ، حد اقلش اینه که اگر فردا روزی این حملات ادامه پیدا کرد و ما برای جلوگیری از این کارشون مجبور شدیم به سرورشون حمله کنیم و کل پارس آنلاین رو بخوابونیم اونها نمیتونند از ما شکایت کنند و کسی هم نمیتونه علیه ما اقدام قانونی بکنه ، خوشبختانه با اجاره ی یک سرور اختصاصی میشه یک ISP بزرگ مثل پارس آنلاین رو کلن خوابوند چون تکنولوژی هایی که اونها استفاده میکنند مال عهد چپقه - تنها دلیلی که این کار علیه ISP های ایرانی صورت نمیگیره یکی اینه که باید دلیل محکمی وجود داشته باشه تا نتونند علیهتون اقدامی بکنند و دوم اینکه این کار باعث قطع دسترسی ایرانیان و مردم عادی به اینترنت میشه .

      جالبه که یک شخص خارج از ایران نمیتونه علیه یک شرکت یا شخص داخل ایران اقدام قانونی بکنه ! ولی برعکسش میشه !!! یعنی اینها از قوانین دنیای آزاد به شدت سوء استفاده میکنند .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

    2. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

      Nocturne (03-05-2011)

    داده‌های جُستار

    کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

    هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلیدواژگان این جُستار

    مجوز های پیک و ویرایش

    • شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •