بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه, به نگر ام یک نسک را برداریم و آن را با یاری خودت و ایزابل و دیگر هموندان[1] اینجا که خواستند خورد خورد برای یادگیری پارسیک[2] کنیم!
نمونه:
این خودش ١٠٠% پارسیکه:
• رنج امروزین آسودن فردائین بود و آسودن امروزین رنج فردائین . (قابوسنامه )
یا این:
به روزگار خسرو، اندر وقت وزارت بزرجمهر، فرستادهای از روم آمد. خسرو به فرستاده، اجازه ورود داد. خسرو بسیار مایل بود بزرگی و بلندمرتبگی وزیرش بر فرستاده آشکار شود، از اینرو، در حضور فرستاده به وزیر گفت: فلانی! آیا تو در عالم همه چیز را میدانی؟ بزرجمهر وزیر جواب داد: نه ای پادشاه! همه چیز را همگان میدانند و همگان هنوز از مادر زاده نشدهاند. هر که خود را داناتر از همه بداند، نادانترینِ آنهاست، که سقراط نیز با همه بزرگی، چنین میگوید: اگر از بزرگان اهل خرد نمیترسیدم که بر من خرده بگیرند، میگفتم من عاجزم و به هیچ چیز دانا نیستم. بوشکور بلخی نیز چنین گوید:
○ تا بدانجا رسید دانش من
○ که بدانم همی که نادانم
پس به دانش خودت مغرور نشو، اگر چه دانا باشی.
یا یک کتاب همانند دیگر که بشود بیشتر کار کرد, این بالاییها ١٠% کمتر واژه بیگانه دارند.
----
1. ^ ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En, Dehxodâ member
2. ^ pârs+ik+idan::Pârsikidan || پارسیکیدن: پارسیک کردن; ترزبان به پارسیک Ϣiki-En to persianize
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
به به, دوست گرامی Aria Farbud را از ناکجا اینجا میبینم!
خوش آمدید آریا جان
@Aria Farbud
@Mehrbod
@Anarchy
@admin
—مزدک بامداد
aria farbud آمده اند؟ ایشان از بهترین دوستان مجازی ام در فیسبوک هستند.. تفکراتش را بسیار دوس دارم. لحن سخن گفتنش بسیار لطیف است ولی با من کاملا مخالف... :-)
امیدوارم بتونید از این گل پسر یاد بگیرید..
خوش آمدی آریا جان..
Anarchy (09-24-2013),Aria Farbud (10-03-2013)
به دفترچه خوش آمدید @LUCIFER گرامی
امیدوارم از دانش و اندیشهیِ شما اینجا هم بهرهمند شویم.
—مزدک بامداد
LUCIFER عزیز
دوست بسیار خوبم به دفترچه خوش آمدی
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)