دوستان پوزش من را پذیرا باشید ، نابینایانه ! پیک خود را ندیدم.
مزدک گرامی ، دیگر پرسش هارا سپس تر پاسخ می دهید یا از بیخ دوست ندارید پاسخ دهید ؟ (پاسخ به شماره 3 و 5 برای خودم بسیار ارزشمند است.)
دوستان پوزش من را پذیرا باشید ، نابینایانه ! پیک خود را ندیدم.
مزدک گرامی ، دیگر پرسش هارا سپس تر پاسخ می دهید یا از بیخ دوست ندارید پاسخ دهید ؟ (پاسخ به شماره 3 و 5 برای خودم بسیار ارزشمند است.)
sonixax (11-09-2013)
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
آقای مزدک عزیز
ممکن است پرسش من را بارها پاسخ داده باشید اما متاسفانه من جدیدا با شما آَشنا شدم و باز متاسفانه خیلی از نوشته های شما را ظاهرا یا پاک کرده اند یا فاروم ها برای همیشه بسته شده.
پرسش من اینست که در جوانی و در روزی که با اطمینان باور پیدا کردید خدایی وجود ندارد آیا در همان ابتدا ترس و افسردگی یا چیزهایی شبیه به آن در شما پیدا نشد؟؟
آیا پذیرش این حقیقت برای شما مشکل نبود؟؟؟؟؟(در ماه های اول)
درست است که پس از مرگ دیگر نیستیم که درد نبودن را حس کنیم! اما آیا این که جهان خدایی نداشته دردآور نیست(حداقل در ابتدای راه)؟؟
Aria Farbud (11-23-2013),Mehrbod (11-22-2013),sonixax (11-22-2013)
آقای مزدک
آیا شما هم همانند والدین خود کتابخانه ای به فرزندان خود هدیه کرده اید؟ آیا فرزندان شما هم مانند شما به علم و دانش علاقمند بودند؟؟ اگر علاقمند نشدند علتش چه بوده و اگر مانند شما دانش دوست بوده اند نتیجه کدام عمل و رفتار شماست؟؟
Aria Farbud (11-25-2013),chipollini (11-25-2013),pulsar (11-26-2013),sonixax (11-25-2013)
ادم جالبی نیستید. نبودتون بهتر از بودنتونه!![]()
pulsar (11-26-2013),sonixax (11-23-2013),مزدك بامداد (11-25-2013)
به جز مساله کمونیسم که پیداست ایشون تعصب زیادی روش دارند ، در تمامی موارد ایشون شخصی مفید و با سواد و دانش بسیار بالا هستند .
به من باشد یک تار موی گندیده چنین کمونیستی را با صد تا مسلمانِ دانشمند و سرمایه دار مسلمان و ... عوض نمیکنم .
شما که انقدر مدعی هستید تا کنون چه میزان مطالب آموزنده و درست و حسابی نوشته اید (در هر کجای وب که عشقتان کشید) ؟!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Aria Farbud (11-25-2013),مزدك بامداد (11-25-2013)
Anarchy (11-25-2013),Aria Farbud (11-25-2013),kourosh_bikhoda (11-25-2013),sonixax (11-25-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)