شما گویا فکر میکنید اینجا خواربار فروشیست که چانه میزنید، اینجا اگر تقصیر مردان نیست، پس آنجا هم تقصیر زنان نیست و چنین کُس و شعرهایی.سازندگی و تخریبچی و این مهملات کمکی به رد گم کردن نمیکند، زنان زیر بار مسئولیت و رقابت نرفتهاند ولی جقوقشان بسیار بیشتر از وظایفشان بوده و امروز هم که با صنعتی شدن معادله باز تغییر کرده حداکثر سود را میخواهند با کمترین قبول مسئولیت.
اینکه مردان عامل بودهاند برای این است که مردان بیرون بودند و مسئولیت را هم زنان بر دوش آنها گذاشته بودند و از آنچه میگذشته منفعت میبردهاند.
این بازی وقیحانهیِ فمینیستی شماست که زنان و نفع و تاثیر اجتماعی غیرمستقیم آنها را از معادله خارج کنی و بگویی مردان ساختهاند و خودشان هم خراب کردهاند، هر چه کردهاند خود کردهاند یا چه میدانم حاکمان اگر مرد بودهاند نمایندهیِ منافع مردان بودهاند و چنینی مهملاتی.
زنان منتفع بودهاند و مسئول، اینکه در خانه نشسته بودند و کار کشتار و سازندگی را بدوش مردان انداخته بودند و فقط از نتیجهیِ آن بهره میبردهاند معنیاش این نمیشود که از نظر اخلاقی مسئول آنچه رخ میداده نبوده و نیستند.
شما اساسا نمیدانی که قیاس چیست و مع الفارق یعنی چه، اگر میدانستی وضعیت حقوق و وظایف مرد و زن را به وضعیت مردم بحرین و سوریه و گوز و شقیقه تشبیه نمیکردی.کمی دیگر برای ما مثال بزن که خوب جکهایی میگویی !!
خب شاهد از غیب رسید !!
پس چون در آمریکا هم مردان ناموس بازی میکنند و زنان از مزدان بعنوان سگ نگهبان استفاده میکنند پس وظیفهیِ مرد است و زوریست و چاقوکشی فمینیستی که همین است که هست، میتونی نکن
بعد وقتی با وجود اینگونه چرندیات که بالا آمده برای ما درس اخلاق میدهی و وقتی امیر گرامی بدرستی در جواب این سخنان گه تقدیمتان میکیند که نوش جان کنید برای ما گریه و زاری میکنید!
لوتی با این لحن لاتی و چاقو کشی که راه اندخته ای بیا اینجا برای من مفتی کتک بخور و کتک بزن ببینم چه کسی بازنده است و چه کسی برنده !!
من هیچ کدام از این چرندیات که به من نسبت دادهای به عنوان اینکه تایید کردهام را نگفتهام و عدم توانایی شما در فهم مطالب ساده به زبان فارسی مشکل من نیست که توضیح چندباره بدهم.
شما همچنان تمام این داستان را بخاطر این میدانید که مردان از زن باکرگی میخواهند و زن در واکنش و به ناچار تمام این دستگاه اخاذی را سر هم کرده و اینکه منتفع اصلی این سیستم انگلی هم زنان هستند را خارج از موضوعیت میدانی.باکرگی را کردهای ظلم به زنان، انوقت مهریه و نفقه و مردان در زندان بخاطر اینها را هم میگویید ربطی به زنان ندارد و کار عدهای معدود از زنان خبیث است و طرح علت و دنبال کردن نفع و پول را توسط ما برای برملا کردن دینامیک واقعی سیستم را هم اسمش را گذاشتهاید توهین زنستیزانه، انتظار هم دارید ما این چرندیات تکراری را فقط نگارشش عوض میشود را جدی بگیریم !!