من و دیگر دوستان برخلاف شما و باقی فمینیستها هیچگاه مشکلات زنان را انکار نکردهایم، معنای اینکه مشکلات مردان بیشتر از زنان بوده نشان دادن این است که جعل معنی فمینیسم بعنوان برابری خواهی جنسیتی و عدالت طلبی مضحک است و راه حل مشکلات جنسیتی جز راهکارهای فمینیستیست که در نظرشان مهمترین مشکل جنسیتی انسانها توجه به از اندازه به زنان مطلقه است !
مثال شما هم طبق معمول بی ربط است، زن و مرد دو جنس هستند که تمام انسانها را شامل میشوند، حق یکی میشود مسئولیت دیگری و بالعکس و وقتی مظلوم زنان هستند خود فمینیستها میگویند ظالم مردان و مردسالاران هستند.
این شوخی شما مانند این است که در مناقشهیِ سیاه پوستان و رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی کسی کشتههایِ 100 نفر 100 نفر سیاهپوستان را به بعد موکول کند چرا که میخواهد دربارهیِ کتک خوردن چند تن از سفیدپوستان صحبت کند !!
«با هر چه حال کنم موافقم» یعنی همان معیار دوگانه چنانچه برای شما لیست این معیارهای دوگانه را نوشتم و همچنین یادآور شدم همین دختران که میفرمایید امروز به ناموسبازی معترضند همچنان در موقع نیاز به جانفشانی مردان انتظار آنرا دارند و اگر شما امنیت خواهرتان را قبول نکنید کسی (از جمله همان خواهرتان) دیگر نه مرد حسابتان میکند نه آدم و... .
جالب است، شما برای ما توضیح دهید کتک زدن و کتک خوردن برای ناموس دقیقا چگونه حالی میدهد (آن هم در مقایسه با لذت سکس) که این پسران منفعتطلب مطابق آن عمل میکنند، تو را به اسپاگتی بما هم توضیح دهید ما هم قانع شویم از این به بعد برویم اخلاق را کنار بگذاریم از این حالها بکنیم !!
اینکه شما خودتان نمیدانید این چرندیاتی که تکرار میکنید تولیدات و جعلیات عزیزان زحمتکشان فمینیست است مشکل من نیست گرامی.بعد هم شما خودتان چند خط بعد زنان را نه سر پیاز میدانید و نه ته پیاز، قبلتر هم خودتان چندین بار گفتید که جامعهیِ مردسالاریست و به همبن خاطر مسئولیت هر چه در آن میگذرد با مردان است و چنین مهملاتی، بنابراین ما شما را به جایی نبستهایم و برچسب بیخود نزدهایم، چرا که اساسا شما همه آنچه به آن معترضیم را باور دارید ولی در بهترین حالت متوجه آن نیستید.
من وقتی از جنگ سخن میگویم قصه تعریف نمیکنم، همین امروز هم دوباره لازم به گوشت دم توپ شود پسران ایرانی را دوباره به قربانگاه میبرند.از جنگ و ایجاد امنیت برای ناموس وطن و ناموس خودتان (خواهر و مادر و زن و...) میگویم شاید به باغ بیایید و متوجه تفاوت مشکل ِ «تکه پاره شدن جلوی توپ» و «متلک شنیدن در خیابان» و حتی «بردگی و تجاوز»، وقتی تمام مردان از دم سلاخی شدهاند شوید، بلکه به باغ بیایید متوجه شوید که معنی مزیت چیست و مصداق آن کدام است.
آن اعتراضها نمونه ایست از مردان و پسران ایرانی که سرگردان از دروغهایِ سنتی و مدرن پیرامون دینامیک روابط زن و مرد گیج شدهاند و از ناچاری با فحاشی خودشان را خالی میکنند،و بلی، ریشهیِ زیر شکمی دارد چرا که برای یک سکس هزار جور باج باید بدهند و در آخر هم سر از زندان درآورند و چرندیاتی مانند آنچه شما میگویید را بشنوند دربارهیِ رذالت و نفهمی مردان ایرانی؛ اتفاقا هر چه دارند از همین دلایل زیر شکمیست که اگر نبود اهرمی برای اخاذی و ادامه این سیستم انگلی نبود.