این را که ثابت کردیم ، تمام شد رفت ، برای درک بهتر : http://sonixax.wordpress.com/2011/02...7%D9%81%D8%AA/
و ما هم چنین نگفتیم ، بلکه گفتیم 90% ایرانیان پس از گرفتن تابعیت آلمانی به ایران سفر میکنند و این نشان میدهد که شما مطالب را سرسری میخوانید درست مثل بقیه کسانی که من باهاشون مشکل داشتم .
تنها یک طرفدار آنارشیسم آمار رسمی وزارت خارجه ی آلمان را سند جعلی میداند !!! : http://www.bmi.bund.de/SharedDocs/Do...ublicationFile
و من هم این رو نگفتم که باز بر میگرده به سرسری خوندن مطالب و عدم فهم درست آن .
خیلی صریح و بی رودرباستی بگویم : زمانی که این کار نتیجه اش میشود سخت تر شدن شرایط برای کسانی که به راستی جانشان در خطر است ، غلط میفرمایند این کار را میکنند .
اینها توجیحات صد من یک غازی بیش نیست وگرنه با این مدل توجیحات میشود یک قاره ی آفریقا را مستحق اقامت در اروپا دانست و اگر با این منطق های چپر چلاغ پیش برویم کار به استدلال های مدل احمدینژادی میرسد !
باز هم چرند بافتید ، کسی که در سایه امنیت تمرگیده حق ندارد به دیگران بگوید خود را جلوی گلوله قرار دهند ، حتا اگر آن شخص نزدیک ترین و عزیز ترین کسش باشد .
و کسی با این مورد شما مشکلی هم ندارد ، ولی کسانی که من تعریفشان را کرده ام شما به عمرتان هم ندیده اید و اگر ببینید شخصن جرشان میدهید .
مستند هست ، شما نخواندید چون به نفعتان نیست - آمار رسمی از وزارت خارجه ی آلمان آورده شده .
مستدل و درست هم هستند و همان طور که گفتم به نفع یک طرفدار آنارشیسم که تمایلات کمونیستی هم دارد نیست که این داستان ها را درست بشنود و بهتر است در این موارد به عنوان جستار عمل کند و در مغز را تخته بفرماید .
شما میتوانید بخندید ، مشکلی نیست .
پیشتر در مورد طرفداران آنارشیسم شنیده بودم که پای خود را در یک کفش میکنند حتا اگر با سند و مردک برایشان توضیح بدهید و اگر بفهمند اشتباه میکنند چون متعصب و کور هستند سخنان دیگران را به هیچ عنوان حتا بررسی هم نمیکنند چه برسد به اینکه اشتباه خود را قبول کنند و اکنون دارم یک نمونه اش را میبینم .
آنچه شما نوشته اید به روشنی نشان میدهد حتا یک دور هم آنچه من نوشته ام را مطالعه نفرمودید یا اگر مطالعه فرمودید یک خط در میان بوده - برای مثال :
نه تنها چیزی تغییر داده نشده ، بلکه در خود مقاله هم به روشنی نوشته شده که هستند و یا بودند - یعنی هر دو در کنار هم آمده و شما فهم نکردید و حتا این را در همان پست نخست این جستار هم عنوان کرده ام :
حالا اینکه شما حتا پست اول رو هم درست نخوندید چه برسه به مقالات و منابع فرستاده شده چیزی جز علاقه ی شما برای خودنمایی با مخالفت با چیزی که حتا از محتوایش هم به درستی باخبر نیستید نشان نمیدهد .
به هر حال بحث من با شما به عنوان یک آدم متعصب که حاضر نیست اشتباهات خود را قبول کند و تمام مطالب را سرسری و یک خط در میان مطالعه میکند تمام است ، هر آنچه که باید گفته میشد - گفته شد اسنادی که باید آورده میشد از معتبر ترین جا در رابطه با شمار مهاجران ایرانی در آلمان (سایت وزارت خارجه آلمان) آورده شد و کسی که میگوید اینها اسناد جعلی هستند ! یا کور تشریف دارد یا انقدر در اعتقادات وارونه ی خود که هیچ جایگاهی در دنیای امروز غرق شده که آمار رسمی وزارت خارجه ی یک کشور را در مورد مهاجرینش جعلی میداند یا روی مغز خود یک برچسب تعطیل است چسبانده که نکند در نتیجه استفاده از آن دست دوم محسوب شده و از قیمتش کم شود

آغازگر جُستار

پاسخ با گفتآورد