• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 10 از 11 نخستیننخستین 1234567891011 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 91 به 100 از 144

جُستار: مبارزه زنانه

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      از ایشان 7,829 بار در 3,090 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Angela نمایش پست ها
      خب حتما ارزشش رو دارن که مرد خرجشون می کنه
      Parasitism is a non-mutual symbiotic relationship between species, where one species, the parasite, benefits at the expense of the other, the host
      انگل گونه ای هست که سود نابرابر از رابطش با یه گونه میزبان میگیره.
      1-انگل با گونه مورد نظر "توافق" نمیکنه.
      2-انگل یک تعریف برای روابط ارگانیسم ها با هم دیگست نه ادم ها.

البته در شرایطی که هدف وسیله رو توجیه بکنه میشه این دو رو نادیده گرفت:
      یعنی وقتی به انگل دچار میشید انگل از شما درخواست ورود نمیکنه،نمیتونید باهاش چونه بزنید،مجبورید باهاش کنار بیاید.
      در نتیجه شما با هر کس یا جایی که در رابطه نابرابر باشید رو میشه به یک رابطه انگلی تشبیه کرد،چون گویی شما هیچ اختیاری از خودتون نداری و یک ارگانیسم بی دست و پا و فاقد هرگونه انتخابی در برابر طرف مقابلید :))
      To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
      Tacitus-

2. یک کاربر برای این پست سودمند از undead_knight گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Angela (04-01-2014)

سرنویسنده یکم
      Level completed: 45%, Points required for next Level: 912
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

بی تفاوفت

یه نفر آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Apr 2013
      جُستارها
      21
      امتیازها
      29,088
      رنک
      99
      Post Thanks / Like
      سپاس
      186
      از ایشان 1,247 بار در 721 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      29 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      متاسفانه برداشت همه ما از بازی متفاوته و این باعث شده نظرهای مختلفی بوجود بیاد که هیچ ربطی به بازی نداره!
      وقتی نورمور میگه تن فروشی زنان خوبه و تیغیدن مردان به ضرر جامعه ست صرفا یک نگاه سطحی به بازی داره.
      ایشون نمیدونه تن فروشی آغاز همه بزهکاری ها و ناهنجاری هاست. اینجا قرار نیست بدی رواج پیدا کنه.

اینکه مردان (بتا آلفا) برای رسیدن به کامجویی به هر کاری دست میزنند شکی نیست. اینکه مرد بتا با فروتنی و سرافکندگی و خودپستی و خرج کردن مقدار بالایی پول به کامجویی دست پیدا میکند و مرد آلفا با زبان گستاخانه و صد البته هزینه مالی به این مهم! دست پیدا میکند. چیزی که در بین این دو مرد مشترک است 1- هزینه مالی (وسیله) و 2- کامجویی (هدف) هست. هر دو نفر یک هدف و یک وسیله مشترک دارند. اینکه یک دختر بتونه با بازی هدف مرد رو با وسیله خودش اجرا کنه چه اشکالی داره؟!

شاید واژه تیغیدن مناسب نباشه. واژه شریک مالی بهتر نمایانگر رفتار بازی زنانه خواهد بود..

جایی میخوندم که پسر ها معمولا برای 2 چیز با همدیگر دعوا میکنند. 1- دختر (سکس) 2- پــول. جالبه که در این بازی دقیقا قصد داریم بر روی همین دو فاکتور حرکت کنیم..
      البته مبارزه زنانه به معنای جنگ زنانه نیست و نخواهد بود. قرار نیست این وسط کسی دشمن شناخته بشه. قراره در این بازی هر دو طرف سهمی برابر داشته باشند.
      سهم برابر هدف تمام مبارزه های زنان در سراسر جهان هست. این بازی میتونه ذهن دخترها رو به واقعیت کثیف حال حاضر جامعه بیشتر باز کنه.
      میتونه کمکی برای دختر ها باشه که وقتی قدرت جامعه (مردان) حاضر نیستند حق برابر زنان رو بدهند، حداقل از حقوق اونها کم کنند..!
      در یک بازی وقتی نمیتونیم دفاع کنیم، حمله بهترین دفاع خواهد بود!

تا اینجا این عملکرد مبارزه زنان هیچ ربطی به زندگی انگل وار نداره و اگر بیشتر دقت کنی یک زندگی پر تلاطم خواهد بود.
      اگر هنوز فکر میکنی این رفتار زنان یک نوع زندگی انگلی هست، باید خدمت بگم که هم هدف و هم وسیله مرد و زن یکی هست! :-)
      پس مرد هم یک زندگی انگلی خواهد داشت!
      فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
      دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!

سخنور یکم
      Level completed: 18%, Points required for next Level: 411
      Overall activity: 12.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خوشحال

Nevermore آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2012
      جُستارها
      5
      امتیازها
      18,439
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,461
      از ایشان 2,490 بار در 877 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      35 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      کدوم قیل و قال؟! من که مخالف روسپیگری نیستم و فقط نکته ای که باید بهش توجه بشه اینه که هیچ کس با میل خودش روسپی نمیشه و خشونت علیه زنان هست, ابن چیزی هست که فمینیست های رادیکال میگن و به نظر من جای بحث داره, از اونطرف خیلی از زنان هم با تیغیدن مردان مخالفند, این رو که نمی بینید!
      خیر،این قسمت خشونت علیه زنان یاوه ای بیش نیست بانو،تن فروشی با رضایت زنان صورت می گیرد و اتفاقا در آمد خوبی هم برای ایشان دارد،در کشورهای اروپایی که ملت اگر بیکار هم باشند از دولت پول می گیرند و زندگی اشان می گذرد روسپیگری وجود دارد هیچ کدام هم به اجبار چنین کاری نمی کنند.
      برای ما نفس خرج کردن مرد مهم نیست, مهم اینه که رابطه رو به سمتی ببریم که خودمون می پسندیم یعنی در رابطه دست برنده رو داشته باشیم , این خرج کردن هم البته نشونه علاقه مرد و اهمیتیه که به زن می ده ( می تونه تعهد دادن باشه یا خرج کردن).
      حالا سوال من اینه که به نظر شما روسپیان انگلند؟! بالاخره موافقید با روسپیگری یا مخالف؟!
      گمان نمی کنم فردی در این انجمن باشد که نداند زنان دست بالا را در رابطه دارند و نیازی به گرفتن پوئن مالی از مرد برای هدایت رابطه ندارند،حتی بازیکن ترین مرد هم از دید من یک بازنده است اگر چه در مقابل مردان دیگر پادشاه است.من ارج بسیار برای روسپیان قائلم اما اگر نیمی از جامعه روسپی شوند(که با کمال احترام به شما و دیگر زنان این انجمن گمان می کنم همین گونه است) آن وقت جامعه به زوال کشیده می شود،مانند آنکه اگر نیمی از جامعه رفته گر شوند هم وضع همینگونه خواهد بود،با این همه بدون شک موافق روسپیگری هستم و گمان می کنم ایشان دست کم بدنشان را به نرخ منصفانه تری می فروشند و از این جهت جایگاه بالاتری از دیگر زنان دارند.

نه واقعا من برآشفته نیستم, حتی یه پست در مخالفت با بازی ننوشتم! این مردها هستند که اینجا برآشفتند!
      مردان از آنرو بر آشفتند که انتخاب میان بد و بدتر را در پیش روی خود می بینند،اما گویا چاره ای برای ایشان نیست.
      شما که می گفتید زنها اگه با بازیکن نخوابن با تیپا بیرونشون می کنه! پس زن مجبور میشه به کاری خلاف میل خودش تن بده!
      در ضمن باز هم سکس با بازیکن (بازیکن آلفا نیست) رو لطف به زنها در نظر گرفتید که نشونه بی توجهی به معیارهای زنانه و نادیده گرفتن اونهاست.
      بخش مهمی از بازی به این است که مردان بفهمند که زنان تمایل به submissive بودن دارند و این مردان هستند که باید ایشان را کنترل کنند،واضح به شما بگویم که من به شخصه دیگر به آن چیزی که شریک جنسی ام "می گوید" هیچ توجهی نمی کنم و به دنبال آنم که چه می کند، گه تست دقیقا همین را نشان می دهد و گمان می کنم همه ی مردان ِ این انجمن ناز و نه گفتن و حتی گریه ی زنان،بله حتی گریه ی زنان را به گاه سکس دیده اند و به روشنی می دانند که اینها همه اش فیلم است.این است که اغلب بازیکنان می دانند که اگر با نه ِ واقعی به سکس مواجه شدند زدن تیپا چه بسا مرد را در نزد زن دوست داشتنی تر می کند و آن هم گونه ای از گه تست است.چنانکه من در صحبت با کسانی که به واقع قوانین بازی را بلد بودند نمونه های بسیاری از این بازگشت ها را شنیده ام.

5. یک کاربر برای این پست سودمند از Nevermore گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (04-03-2014)

نویسنده یکم
      Level completed: 55%, Points required for next Level: 183
      Overall activity: 99.6%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت!

خالی

Angela آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      جُستارها
      2
      امتیازها
      12,667
      رنک
      73
      Post Thanks / Like
      سپاس
      882
      از ایشان 895 بار در 290 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      7 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      وابسته!؟ هم زن میتواند کار کند هم مرد. هم زن میتواند انگل باشد هم ...؟
      ها؟!
      شهریار گفت : "
      چنین رویکردی از سوی زنان(تیغیدن مردان) در نهایت به زیان جامعه است و باعث می شود نیمی از نیروی کار جامعه تبدیل به انگل هایی شوند که تنها از دست رنج مردان تغذیه می کنند" من هم جواب دادم این "زندگی انگلی" که می گید به معنی وابستگی و محتاج بودن و متکی بودن به مرد هست و حداقل من تا الان موافق این نیستم و تیغ زدن مردها در دوستی هم به این وابستگی منجر نمیشه, بنابراین "زیانی متوجه جامعه نیست و قرار نیست نیمی از نیروی کار جامعه از دسترنج مردان تغذیه کنند" چون استقلالشون رو از دست میدن. حالا چی میگین شما؟!
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Nevermore نمایش پست ها
      هدایت رابطه
      خب این هدایت رابطه یعنی چی دقیقا؟!
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Nevermore نمایش پست ها
      بخش مهمی از بازی به این است که مردان بفهمند که زنان تمایل به submissive بودن دارند و این مردان هستند که باید ایشان را کنترل کنند،واضح به شما بگویم که من به شخصه دیگر به آن چیزی که شریک جنسی ام "می گوید" هیچ توجهی نمی کنم و به دنبال آنم که چه می کند، گه تست دقیقا همین را نشان می دهد و گمان می کنم همه ی مردان ِ این انجمن ناز و نه گفتن و حتی گریه ی زنان،بله حتی گریه ی زنان را به گاه سکس دیده اند و به روشنی می دانند که اینها همه اش فیلم است.این است که اغلب بازیکنان می دانند که اگر با نه ِ واقعی به سکس مواجه شدند زدن تیپا چه بسا مرد را در نزد زن دوست داشتنی تر می کند و آن هم گونه ای از گه تست است.چنانکه من در صحبت با کسانی که به واقع قوانین بازی را بلد بودند نمونه های بسیاری از این بازگشت ها را شنیده ام.
      الان اگه ما بگیم اینجوری نیست قبول می کنید؟ به نظر منم که مردها از خرج کردن خوششون میاد و بهشون حس حامی بودن میده ( یا رئیس بودن یا کنترل کردن یا ...)و زنی که بیشتر توقع داشته باشه به نظرشون جذابتر از کسی هست که هیچی نخواد و بهش احترام بیشتری میذارن!
      iranbanoo این را پسندید.

7. یک کاربر برای این پست سودمند از Angela گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (04-03-2014)

سخنور یکم
      Level completed: 18%, Points required for next Level: 411
      Overall activity: 12.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خوشحال

Nevermore آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2012
      جُستارها
      5
      امتیازها
      18,439
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,461
      از ایشان 2,490 بار در 877 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      35 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      ها؟!
      شهریار گفت : "
      چنین رویکردی از سوی زنان(تیغیدن مردان) در نهایت به زیان جامعه است و باعث می شود نیمی از نیروی کار جامعه تبدیل به انگل هایی شوند که تنها از دست رنج مردان تغذیه می کنند" من هم جواب دادم این "زندگی انگلی" که می گید به معنی وابستگی و محتاج بودن و متکی بودن به مرد هست و حداقل من تا الان موافق این نیستم و تیغ زدن مردها در دوستی هم به این وابستگی منجر نمیشه, بنابراین "زیانی متوجه جامعه نیست و قرار نیست نیمی از نیروی کار جامعه از دسترنج مردان تغذیه کنند" چون استقلالشون رو از دست میدن. حالا چی میگین شما؟!

هم اکنون در همین ایران خودمان هم اکثر زنها زندگی انگلی را در پیش گرفته اند چگونه می گویید این اتفاق رخ نمی دهد؟

خب این هدایت رابطه یعنی چی دقیقا؟!
      گویا یادتان می رود که چه گفته اید؟
      مهم اینه که رابطه رو به سمتی ببریم که خودمون می پسندیم یعنی در رابطه دست برنده رو داشته باشیم
      الان اگه ما بگیم اینجوری نیست قبول می کنید؟ به نظر منم که مردها از خرج کردن خوششون میاد و بهشون حس حامی بودن میده ( یا رئیس بودن یا کنترل کردن یا ...)و زنی که بیشتر توقع داشته باشه به نظرشون جذابتر از کسی هست که هیچی نخواد و بهش احترام بیشتری میذارن!
      ببینید آنجلا عزیز،این بحثی که در اینجا هست بحثی با معیارهای منطقی مشخصی نیست که من بخواهم به شما ثابت کنم یا شما به من،خیر،من سخن شما را نمی پذیرم چرا که هرچه تجربه در این موارد داشته(اگرچه زیاد نبوده اند) نشان از آن دارد که اینگونه که شما می گویید نیست،تمام مردانی که من می شناسم و دختربازان حرفه ای بوده اند هم خلاف سخنان شما را می گویند،این است که هر زمان دختری را دیدم که فمینیست ِ آزادیخواه بود و برای سکس ناز نکرد و به سان مردان رفتار کرد آنگاه می آیم و با صراحت از شما پوزش می طلبم.

9. یک کاربر برای این پست سودمند از Nevermore گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (04-03-2014)

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.8%
      دستاوردها:
      HE

Empty

Dariush آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      ماندگاه
      No man's land
      جُستارها
      30
      امتیازها
      83,861
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,020
      از ایشان 8,977 بار در 2,888 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      60 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)

شهریار خودت را به آن راه میزنی پسر یا از شگفتی شوکه شده‌ای؟ خب من یک یادآوری کوچک می کنم: «زنان اگر دچارِ زندگی انگلی هستند، اگر در خانه هستند، اگر فلان هستند به این خاطر است که مردان آنها را چنین خواسته‌اند و اینطور بارشان آورده‌اند» = بد ؛ «مردان دوست دارند برای زنان خرج کنند چرا که به آنان حسِ کنترل کردن و رئیس بودن منتقل می‌کند {حالا این حس از چه سمتی به آنها منتقل می‌شود؟}»= خوب :))
      Confusion will be my epitaph
      As I crawl a cracked and broken path
      If we make it we can all sit back
      And laugh
      But I fear tomorrow I'll be crying,
      Yes I fear tomorrow I'll be crying
      .Yes I fear tomorrow I'll be crying

11. یک کاربر برای این پست سودمند از Dariush گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (04-04-2014)

بازداشت همیشگی
      Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
      دستاوردها:
      Drink My Blood

هیچ

Crusader آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Apr 2014
      جُستارها
      1
      امتیازها
      5,051
      رنک
      45
      Post Thanks / Like
      سپاس
      215
      از ایشان 458 بار در 203 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      13 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      در پاسخ به کسانی که در مورد تشخصی بازیکنان دچار اشتباه شده‌اند. (من نمی‌توانم کوت کنم) بازیکن کسی است که پایبند به قواعد و اصول بازی است و تمام مبنای زندگی خود را بر اساس کُس پایه ریزی می کند. اما ویژگی ها و تعاریفی که در جستار آموزش از بازیکن و بتاچه ها و آلفاها وجود دارد تعاریف رادیکال و مطلق هستند، یعنی کمتر مردی با چنین ویژگی های تئوریکی یافت می شود و معمولا مردان طیفی از ویژگی های بتا، آلفا و بازیکن را دارند. اما شخصا به تجربه دیده ام که کفه ترازوی بتابودگی در اکثر مطلق مردان سنگینی می کند و به نوعی کارکتر بتابودگی در بیشتر مردان مشهود است. اما اینها «تعریف» هستند، در عمل فردی می تواند بازیکن خبره ای باشد اما چندین ویژگی تخماتیک بتابودگی را هم داشته باشد. بالعکس چیزی که شما زن ها می اندیشید، بازی ابزاری است برای ارتباط با دختران، چه رابطه کوتاه مدت و چه بلند مدت و در یک کلام بازی روشی برای جلب تمایل زن به شماست. از قضا بازی برای مردان متاهل از تکالیف واجب ایشان است، چون بیشتر مردان پس از ازدواج توسط دختر فتح می شوند و پس از چندی همه تمایل دختر به مرد نابود می شود. اما چرا ما بازی را اتخاذ می کنیم؟ چنانکه گفته شد استراتژی مردان بتا روزگاری تکنیک مهمی برای انتخاب جنسی به شمار می رفت و بتاچه های کس لیس حتی قدرت انتخاب میان زنان را هم داشتند، اما امروز انقلابی همه جانبه رخ داده است. زنان بدلیل استقلالی که در جامعه مدرن بدست آورده اند مردان بتا را به تخمدان خود هم حساب نمی کنند و دنبال مرد پروتکتور و جذاب اجتماعی برای دختران می گردند. هایپرگمی جهتی برای «انتخاب جنسی» نوع انسان بوده است، هایپرگمی یعنی زنان همیشه دست بالا را می خواهند و حتی به «هم سطح» خود هم رضایت نمی دهند. در عصر مدرنیته هایپرگمی زنان آزاد شده است و نوک پیکان زنان دوباره آلفامحوری را هدف گرفته است. بازی روشی برای تقلید از شخصیت مرد آلفاست، روشی برای دوستی با دختران و زندگی مرفه با ایشان. بازی علاوه بر اینکه به سود مردان است باعث ایجاد تمایل و گرایش دختران به تعهد مداوم با مردان می شود.

13. 2 کاربر برای این پست سودمند از Crusader گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (04-01-2014),sonixax (04-01-2014)

سرنویسنده دوم
      دستاوردها:
      ضد و نقیض

سر به زیر

iranbanoo آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      جُستارها
      25
      امتیازها
      45,990
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,572
      از ایشان 3,738 بار در 1,364 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      30 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      اول اینکه رحم در شکم زنان است.پس این مردان هستند که برای تکثیر ژنهایشان انگل زنان هستند.

بعد هم اینجا آدم یک تحلیل هایی میخواند که هر که نداند فکر میکند از کره ای دیگر به روابط زن و مرد نگاه میشود.
      پروسه ی تیغیدن بابت این است که دسترسی مردان به سکس سخت تر شود و زن را مانند یک آشغال دور نیندازد که نه تنها نا اخلاقی نیست که خیلی هم مفید است و مرد بکن در رو را حسابی تادیب میکند
      شراب اولی تر ...

15. 2 کاربر برای این پست سودمند از iranbanoo گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Angela (04-03-2014),undead_knight (04-01-2014)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      از ایشان 7,829 بار در 3,090 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی iranbanoo نمایش پست ها
      اول اینکه رحم در شکم زنان است.پس این مردان هستند که برای تکثیر ژنهایشان انگل زنان هستند.

بعد هم اینجا آدم یک تحلیل هایی میخواند که هر که نداند فکر میکند از کره ای دیگر به روابط زن و مرد نگاه میشود.
      پروسه ی تیغیدن بابت این است که دسترسی مردان به سکس سخت تر شود و زن را مانند یک آشغال دور نیندازد که نه تنها نا اخلاقی نیست که خیلی هم مفید است و مرد بکن در رو را حسابی تادیب میکند
      ایران بانو جان مگر قضیه مردان مریخی زنان ونوسی رو نمیدونی؟!:)))
      حالا من سر اخلاقی بودن یا مفید بودنش بحثی نمیکنم ولی طوری میگن انگل، انگار مثلا در اینجا فاحشه مربوطه زنجیر انداخته گردن طرف! :))
      To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
      Tacitus-

17. یک کاربر برای این پست سودمند از undead_knight گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (04-01-2014)

سرنویسنده دوم
      دستاوردها:
      ضد و نقیض

سر به زیر

iranbanoo آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      جُستارها
      25
      امتیازها
      45,990
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,572
      از ایشان 3,738 بار در 1,364 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      30 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی undead_knight نمایش پست ها
      حالا من سر اخلاقی بودن یا مفید بودنش بحثی نمیکنم ولی طوری میگن انگل، انگار مثلا در اینجا فاحشه مربوطه زنجیر انداخته گردن طرف! :))
      حق دارن! خرج انگل کردن زور داره...
      شراب اولی تر ...

19. یک کاربر برای این پست سودمند از iranbanoo گرامی سپاسگزاری کرده اند:

undead_knight (04-02-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •