تکبیر !!!
نظر شما برای من پشیزی ارزش ندارد جانم . از نظر شما منطقی نیست که نیست ! نظر شما که واقعیت رو عوض نمیکنه .
من هم به شما گفتم سرتون رو از توی لاکتون بیرون بیارید و یک مقداری دور و برتون رو نگاه کنید .
آمار داره میگه ایران هفتمین کشور بزرگ مصرف کننده لوازم آرایشی در دنیاست ! اون وقت شما میگید یک عده معدودی این طوری هستند ! با کمال پوزش
خانم های ایرانی یک سوم مصرف لوازم آرایشی خاورمیانه را به خود اختصاص دادهاند
اول نیوز - اندر حکایت آمار شگفت انگیز مصرف لوازم آرایشی در ایران
رتبه جالب ایران در مصرف لوازم آرایش! - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News
تازه این آمار برای 3 سال پیش هست !
این آمار جدید ترشه :
شبکه ایران - زنان ایرانی رتبه دار مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در دنیا
که میگه :
یعنی به طور متوسط هر زن ایرانی 4 برابر یک زن خاورمیانه ای و احتمالن ده ها برابر یک زن اروپایی لوازم آرایشی مصرف میکنه !آمار و ارقام مصرف لوازم آرایشی، بهداشتی نشان می دهد که هر زن ایرانی در سال 150 دلار و هر زن در خاورمیانه حدود 36 دلار از این کالاها مصرف میکند. این در حالی است که زنان ایرانی اغلب از اجناس چینی استفاده میکنند و در این زمینه شاید حجم بیشتری از لوازم آرایشی را مصرف کنند.
در قیاس آماری که به شکل رسمی وجود داره نظر شما و فرض شما که مشخصن اشتباهه و فقط برای اینکه ساز مخالف زده باشید داره عنوان میشه کوچکترین ارزشی ندارد .
حالا شما باز مثل احمدی نژاد که میگفت گوجه فرنگی سر کوچه ما ارزونه بگو توی دانشگاه ما 10 نفر بیشتر آرایش نمیکنند !
بالاتر گفتم ، یا شما معنی آرایش غلیظ رو نمیدونید یا خودتون رو زدید به کوچه علی چپ و فقط میخواید ساز مخالف بزنید .
باز شما طبق سنت کثیف و حال به هم زن فمینیستها برچسب و اتهام زدید !
من گفتم زنان ایرانی مرض و عقده زیاد آرایش کردن دارند سر حرفم هم هستم . شما هم بی زحمت این طوری دروغ به من نبندید .
چه علتی رو گفتید ؟! هی یک چیزی رو مثل طوطی تکرار کردید که نادرست بودنش چندین صفحه عقب تر نشان داده شده ! هنوز نتونستید به پرسش من پاسخ بدید . و یحتمل هم نمیتونید .
:)))))) نشان دادید ؟! یک سری ادعای مهمل و پرت و پلا کردید شده نشان دادن ؟
اینکه شما به دروغ تکرار میکنم به دروغ میگید نه خیر من توی تهران دانشگاه میرم و از هر 80 تا دختر 60 تاشون آرایش غلیظ نمیکنند و از این مدل مزخرفات شد نشان دادن ؟!
ببینید شما دارید در جایی سخن میگید که همه ایرانی هستند کسی هم از فضا نیومده این مدل دروغها راه به جایی نمیبره .
اگر خودتون نمیدونید دارید دروغ میگید که همون توصیه بالاتر ، سرتون رو از توی آسفالت خیابون بیرون بیارید . اگر میدونید دارید دروغ میگید و به این کار ادامه میدید که بحث با شما همینجا تمامه .
این ادعای شما بود که برای اینکه دیده بشند این طوری میکنند و از اون طرف هم که مردان ایرانی رو مزاحمین خلق نامیدید ! لابد زنان ایرانی برای اینکه توجه گربه و سگ و خر و اسب و جلب کنند زیاد آرایش میکنند ؟ :))
باز هم دروغگویی ! خجالت نمیکشید !؟ خوبه نوشته های من موجوده .
کدوم زنان ؟! همانهایی که وجود ندارند رو میگید دیگه ؟!
این عده معدود چه قدر مایه دار هستند که خرج لوازم آرایششون سالی 1 میلیارد و 200 میلیون میشه .
پس یعنی طبق آمار شما باید نتیجه بگیریم تمام ادعاهای اوپوزوسیون جمهوری اسلامی مبنی بر فقر شدید در ایران دروغه و آمار ا.ن و دوستان راسته :))))))
به هر نتیجه ای میخواید برسید ! چیزی از دروغگویی شما که بالاتر مدام تکرارش کردید کم نمیکنه .
و همان طور که گفتم یا این دروغگویی آگاهانه هستش و یا از روی نادانی و بی اطلاعی ، در صورتی که آگاهانه هست بحث با شما فایده نداره و همینجا تمام است .
Iran is world''s seventh largest cosmetic consumer - GEO.tv
Cosmetics flood Iran’s markets The Express Tribune
AFP: Iran women splurge on makeup despite Islamic rules
Iran is world Style - The Independent
Business - Iran is world's 7th largest cosmetic consumer - INQUIRER.net