کدوم یک نفر ؟!
اولن که شورشیان 57 شمارشون 33 میلیون نفر نبودند ! دومن که بله تمام شورشیان 57 مقصر و گناهکارند در ایجاد وضع فعلی .
سومن ، اینکه یک تعداد زیادی بر سر یک مساله ای توافق داشته باشند دلیل بر درستی اون مساله نیست .
نه شاه هنوز در قدرت بود یک کره زمین هم علیهش جبهه نگرفته بودند ! غرب هم تمام ارتش مدرنش رو روی سرش خراب نکرده بود . مقایسه این دو اصلن درست نیست .
کمونیست ایرانی قدرت دستش نیوفتاده وگرنه از هزار تا خمینی و استالین و ژاپنی و کره ای بد تره . این رو میدونم چون خودم یک مدتی گرفتارشون بودم .
همین ریقو ها داشتند مملکت رو دو دستی تقدیم روسیه میکردند . متاسفانه چون مصدق صنعت نفت رو ملی کرده شده بت و دیگه کسی به اشتباهاتی که داشته و مسیر خطرناکی که داشته میرفته توجهی نمیکنه .
در ثانی اگر اینها ریقو بودند آمریکا اون همه نیروی چریکی و ضد کمونیسم و اینها در رابطه با ایران علم نمیکرد .
به نظر من کودتای 28 مرداد خیلی هم کار درستی بود وگرنه همون بلایی که سر افغانستان اومد سر ما هم میومد .
من به شاه کار ندارم ، هر غلطی کرده ، کرده تمام شده رفته پی کارش جسدش هم پوسیده هیچی ازش نمونده .
من به این بلای خانمانسوزی که ملت فهیم !!!!!!!!! ایران در سال 57 به جان خودشان و ما و هفت نسل بعد ما انداختند و هنوز هم تمام نشده کار دارم .
بله ایران سه سوت میشد شوروی دوم ،مقایسه بقیه کشورهای دنیا که همون موقع مشروطه بودن با ایران که درست همسایه شوروی بوده اصلن درست نیست . مثلن در اون زمان چه کشورهایی پادشاهی مشروطه داشتند ؟! همشون دور از دسترس شوروی بودند بقیه کشورهایی که دم دستش بودند همه از دم کمونیستی شدند . به خصوص که حزب توده و جریانات چپی حامی مصدق بودند و خودش هم یک مقداری نسبت به چپی ها سمپاتی داشت .
خوندن این مطلب رادیو فرادا خالی از لطف نیست : فرخ نگهدار؛ حزب توده، دولت مصدق و «کودتای ۲۸ مرداد»
همچنین این یکی : شکست مصدق، شکست حزب توده ایران بود
بالاتر براتون گفتم ، سوئد کجا بود و ایران کجا ؟! شما برید ببینید اونهایی که دست شوروی بهشون میرسید چه بلایی به سرشون اومد ، به جز چین که هنوز هم کمونیستیه هنوز هیچ کدومشون نتونستند کمر راست کنند .
سوئد بیخ گوش آلمان و فرانسه و انگلیس و ... مگه میذاشتند اصلن کمونیستی شه ؟!
ژاپن هم که آمریکا دو تا بمب اتمی زده بود توی سرش و به طور کلی اصلن دست آمریکا بود . و البته میبینیم دست آمریکا بودن نتیجه اش چه شد و دشمنی کردن با آمریکا نتیجه اش چه شد .
خطر کمونیسم در ژاپن یک دهم ایران هم نبود ! شما هی فراموش میکنید که ایران با شوروی سوای مرز مشترکی که داشت ، موقعیت جغرافیایی و منابع نفتی و کلی مزایای دیگه هم داشته ! هنوز که هنوزه روسیه برای دسترسی به آبهای خلیج فارس داره دست و پا میزنه ،چه برسه وسط جنگ سرد .
در سرنگونی رضاشاه که آمریکا کاره ای نبود !
داستان کودتا هم که اوووووووه 12 سال بعدش بوده اصلن !
بله برای کسانی که پهلوی ها رو شر مطلق میدونند و شورشیان وحشی 57 رو مشتی فرشته در بند و مظلوم نخ نماست ! ولی برای کسی که عینک تعصب رو کنار میذاره و همه چیز رو منطقی بررسی میکنه نه نیست .
برای اینکه میدونه ایرانی از هر ننه من قمری بت میسازند ! یکی از اون بت ها همین جناب مصدقه . پس فردا منافعشون ایجاب کنه به خاطر ترک جلسه سخنرانی احمدی نژاد هم از امت همیشه در صحنه عذر خواهی میکنند .
دو تا تروریست و جانی و آدم کش بعد از انتخابات 88 شدند قهرمان ملی !!! همونهایی که در کشتار مردم دست داشتند و پول ملت رو بالا کشیدند . خود کروبی علنن گفت از جزایری پول گرفته !!!! یک بار هم همچین دروغی گفت :
بخشی پنهان مانده گفتگوی کروبی: چیزی از اعدامهای ۶۷ نمیدانستم و نمیدانم | Khodnevis
حالا این جونور شده قهرمان ملی مردم ! خوب معلومه آمریکا میاد از این مردم به خاطر منافع خودش عذرخواهی میکنه . لابد اگر پس فردا به خاطر فشار نیاوردن به ج.ا به خاطر آزاد نکردن این دو تا معذرت خواهی کرد باید بیایم بگیم این دو تا آدمهای خوبی بودند و فرصت سوزی شد و فلان و بهمان ؟!
از مردم ژاپن به خاطر بمب اتمی هم که توی سرشون زد عذرخواهی نکرد ! لابد کوبیدن بمب اتمی توی سر ژاپنیها براشون خوب بوده و آمریکا بهشون لطف کرده بوده !
عذرخواهی که نشد دلیل ! بسته به اینکه با چه مردمانی طرفی باید در برابرشون موضع گیری کنید ، اونقدر ها هم که شما فکر میکنید بی حساب کتاب نیست رفتارهایی که اینها از خودشون بروز میدند .