• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 124

جُستار: چرا در ایران دخترها ملاکشان فقط پول شده؟

Hybrid View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی agn0stic نمایش پست ها
      پس ما ایرانی ها عجیب الخلقه ایم؟! این نیاز به اثبات کردن دارد.
      بروید در جایی که یک ایرانی را در کنار یک غیر ایرانی ببینید زندگی کنید خودتون میبینید !

منظور من زنان ایرانی بود. این رو که قبول دارید که گفتید؟!
      بله زنان ایرانی مریض هستند . من هم مشکلی با این گفته ندارم .

اول از همه خدمتتون عرض کنم که بنده راجع به فمینیسم نه تنها یک کتاب بلکه یک مقاله هم نخواندم پس به بنده انگ فمینیست بودن نزنید.
      مگه حتمن باید چیزی خونده باشید که فمینیست باشید ؟! بوی فمینیسم از گفتارتون به شدت به مشام میرسه .

اینکه میفرمایید زنان ایرانی مرض زیاد آرایش کردن دارند رو 2 جور میشه تفسیر کرد: یکی آرایش غلیظ کردن هست و دیگری آرایش به دفعات زیاد. اگه منظورتون اولی هست که بنده مخالفم چون عمده زنان آرایش غلیظ نمیکنند اگر این زنان را شما عقده ای میدانید بنده با شما موافقم.
      بخشی که بلد کردم که دروغه و هر کسی که در ایران زندگی کنه و یا با زنان ایرانی در ارتباط باشه میدونه این حرف دروغه .

اگر منظورتون این هست که به دفعات زیاد آرایش میکنند خب این حرفتون صحیحه چون زنان ایرانی حتی وقتی میخوان برن بیرون خرید هم آرایش میکنند که البته این ربطی به عقده ای بودن نداره به 2 علته یکی موضع انفعالی آنهاست و دیگری عدم اعتماد به نفس.
      و شما هنوز در توضیح اینکه این انفعال چرا در اروپا و غرب هم ادامه داره وا مانده اید ! و فکر هم نکنم بتونید پاسخی بهش بدید کما اینکه از اول بحث تا اینجا هی جا خالی داده اید و زیر آبی رفته اید .

من در مورد کسانی گفتم که میخواهند هنجار شکنی و قانون شکنی بکنند اما نمیتوانند.
      کسی که بخواد قانون شکنی کنه میکنه ! یک مقداری به حرف خودتون فکر کنید طرف چون نمیتونه قانون شکنی کنه عقده ای میشه :)))) در حد سخنرانی های دکتر روازاده هستش این حرف !!!

بله میفهمم چه میگویید اصلا چرا زنی که ازدواج کرده و دیگر در موضع انفعال نیست آرایش میکند؟
      کی همچین جوکی گفته ؟! این مرض زیاد آرایش کردن رو دختران ایرانی از مادرانشون به ارث میبرند .
      به فرض هم که از هر 100 نفر یک نفر آرایش نکنه شما باید تعمیم بدید به همه ؟!
      من فکر میکنم یا شما اصلن در ایران نیستید اون هم دست کم برای 50 سال !!!! یا سرتون همش کف خیابونه و تا کسی باهاتون حرف نزنه سرتون رو بالا نمیارید !!!

خب اینها دیدگاه های غلط زنان ایرانی هست که بطور عمده از عدم اعتماد به نفس ناشی میشه.
      بارها و بارها جواب این رو دادم و فکر نمیکنم لازم باشه دوباره بدم .

اینکه بگوییم مریض و عقده ای هستند غلطه.
      نه نیستند خیلی هم سالم هستند و اصلن هم رفتارشون تابلو نیست !!!

شما شرایط خاص ایران رو به عنوان یک کشور در حال گذار از سنت به مدرنیته که بین این دو گیر کرده رو باید درک کنید تا بفهمید بنده چه میگویم.
      و من هم بالاتر گفتم که این حرف شما تا زمانی صحت داره که این رفتار از کسی که از ایران خارج میشه بعد از مدتی دیگه دیده نشه .

مثلا شما در غرب وقتی زنی را میبینید که غلیظ آرایش کرده میگید به ضرس قاطع تن فروش هست اما در ایران بسیاری از زنان هستند که نه تنها تن فروش نیستند بلکه ازدواج کرده و بچه هم دارند اما آرایش غلیظ میکنند.
      بالاتر که زن شوهر دار آرایش نمیکرد :))

خب علت این را هم گفتم که چیست. علتش اینه که وقتی میخوان تا بقالی سر کوچشون برن هم آرایش میکنند!
      آها یعنی کسانی که در اکثریت نیستند چون میرند بقالی آرایش میکنند مصرف لوازم آرایش در ایران رو تا این حد برده بالا ؟!

این را هم جواب دادم. موضع انفعالی و عدم اعتماد به نفس.
      چیزی رو جواب ندادید ، یک ادعایی کردید که از پس اثباتش هم وا مانده اید شدید .

نشان میدهد که پسران ایرانی مرض دارند! در خارج از کشور شرایط خاص خودش حاکمه اگه پسری بخواد مثل ایران تو غرب مزاحمت خیابانی ایجاد کنه دستگیرش میکنن میفرستنش بیمارستان روانی.
      یک جایی برای فرار از موضوع ادعا میکنید که فمینیست نیستید یک جای دیگه میگید پسران ایرانی مزاحم هستند :)))
      به هر حال در همین خارج از کشور که شرایط خاص خودش رو داره دختر ایرانی تغییر رفتار نمیده !!! یعنی اون ادعای مهمل و پوچ منفعل بودن و اعتماد به نفس و ... کشک است جانم .

چون اینها میخوان رابطه برقرار کنند و نمیتونند.
      آها پس به عوامل عقده ای شدن در کنار ناتوانی در قانون شکنی ناتوانی در برقراری رابطه رو هم اضافه کنیم :دی

من چنین چیزی نگفتم. قانون میتونه اون پسر رو به جرم ایجاد مزاحمت بگیره اما اون دختر رو که نمیتونه به جرم آرایش کردن بگیره که!
      تفکر مسموم فمینیستی شما رفتار یک مرد رو فقط در ایجاد مزاحمت میبینه ! و جالبه که عقبتر به شکل مسخره ای مدعی شده بودید که دختران برای جلب توجه همین مزاحمین چنان رفتاری از خودشون بروز میدهند !!!!
      حالا که این مزاحمین نیستند این دختران در پی جلب توجه کی هستند ؟! کسانی که دخترانی که زیاد آرایش میکنند را به تخمشان هم حساب نمیکنند ؟!
      به قدری ضد و نقیض سخن گفته اید که خودتان هم فراموش کرده اید چه گفته اید .
      یک جا میگویید مردان ایرانی مزاحم زنان هستند و بعد یک جای دیگه میگید زن ایرانی برای اینکه در معرض دید همین مزاحمین قرار بگیره یه من به خودش میماله !!!

مثلا یک زن که به مهمانی میره آرایش نمیکنه؟
      شما چند تا میهمانی و پارتی در غرب رفته اید ؟!
      من تا دلتون بخواد رفته ام اون هم نه توی یک کشور و فرهنگ . و خیلی قاطعانه به شما میگم که یه من به خودش نمیماله و خیلی وقتها اصلن آرایش نمیکنه . خیلی بخواد کاری بکنه یک رژ خیلی خیلی کمرنگ که تشخیصش مشکله .

نگید نه چون این رو از کسی که 20 ساله آمریکاست شنیدم.
      خوب بهتون دروغ گفته جانم !
      شما میگید مهمونی ؟! من میگم دیسکو و پارتی های شبانه ! این تریپ دختران اینجاست :
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: original_1333369718.jpg
دیدن: 718
حجم: 565.6 کیلو بایت

اون مرد مجبوره که دست از رفتارش برداره اما اون زن مجبور نیست.
      باز هم مهملات فمینیستی که آی همه مردها مزاحم و خشن و ... هستند !!!
      مگه شما نمیگی در ایران به خاطر اینکه دیده بشند و مورد توجه قرار بگیرند یه من به خودشون میمالند ؟! نکنه میان خارج از ایران این نیاز برطرف میشه و نیازهاشون برعکس میشه ؟!
      هر چند که بالاتر جواب این لطیفه رو دادم و نیازی نمیبینم دوباره تکرار کنم .

قبلا که گفتم فمینیست نیستم. باز هم میگویم زنان ایرانی بصورت یک کل عقده ای نیستند اما بعضی هاشون بله که اونم گفتم کیا.
      چرا هستید ! منتها مثل شیرین فمینیست مخفی هستید . هر چه قدر هم که ادعا کنید نیستید سخنانتون متاثر از تفکرات فمینیستیتونه .
      و من هم باز میگم زنان ایرانی در این زمینه مرض دارند . اون تعداد کمی هم که به هر دلیلی چنین مرضی ندارند به قدری جامعه آماریشون کوچیکه که وجودشون دلیل بر این نمیشه که بگیم خوب حالا یک درصدیشون مرض دارند .
      زنی ایرانی که این مرض فکری رو نداره وقتی محیطش عوض میشه رفتارش هم عوض میشه ولی زنی که این مرض رو داره با تغییر محیط هم مرضش درمان نمیشه و تازه وقتی کسی محلش نمیذاره شاکی هم میشه :))

برای خود من پیش اومده ، من به شدت از کسانی که زیبایی های طبیعی خودشون رو با عمل و آرایش و خالکوبی و ... از بین میبرند و خودشون رو مثل یک دلقک درست میکنند (که شامل اکثریت مطلق زنان ایرانی میشه) بدم میاد .
      وقتی توی کنسرت ابی محل این دلقکها نمیذاشتم دیدم یکیشون بلند بلند به رفیق دلقک تر از خودش طوری که من هم بشنوم گفت حالا فکر میکنه کی هست! :)))
      خندم گرفته بود ، رفتم بهش گفتم من کسی نیستم ولی اصولن چون با سیرک رابطه زیاد خوبی ندارم از دلقکها هم خوشم نمیاد . خلاصه چهارتا بیشعور و کثافت و بمیری و اینها شنیدم و رفتم یک آبجو خریدم نوش جان کردم .
      درست همون شب هم با دوست دخترم آشنا شدم که اتفاقن ایرانی هم نیست .

خلاصه داستان کسی نمیگه نباید آرایش کنند ! بلکه حرف اینه که چرا این طوری آرایش میکنند با اینکه خودشون هم میدونند رفتارشون به قول معروف خیلی جواته . بعد که میگیم تو که میدونی خیلی کار ضایعی هست چرا این طوری میکنی داستان بافی شروع میشه که آی دیده نمیشیم و میخوایم دیده بشیم و از این مدل مزخرفات .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

سرنویسنده یکم
      Level completed: 45%, Points required for next Level: 553
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      سرگرم

مشغول

Reactor آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      27,797
      رنک
      98
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,641
      از ایشان 2,863 بار در 1,134 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      10 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      من به شدت از کسانی که زیبایی های طبیعی خودشون رو با عمل و آرایش و خالکوبی و ... از بین میبرند و خودشون رو مثل یک دلقک درست میکنند (که شامل اکثریت مطلق زنان ایرانی میشه) بدم میاد .
      وقتی توی کنسرت ابی محل این دلقکها نمیذاشتم دیدم یکیشون بلند بلند به رفیق دلقک تر از خودش طوری که من هم بشنوم گفت حالا فکر میکنه کی هست! :)))
      خندم گرفته بود ، رفتم بهش گفتم من کسی نیستم ولی اصولن چون با سیرک رابطه زیاد خوبی ندارم از دلقکها هم خوشم نمیاد . خلاصه چهارتا بیشعور و کثافت و بمیری و اینها شنیدم و رفتم یک آبجو خریدم نوش جان کردم .
      درست همون شب هم با دوست دخترم آشنا شدم که اتفاقن ایرانی هم نیست .
      میلاد جان شما دیگه چرا؟

با دختر که کل کل نمیکنند.

دختری که بهت لبخند میزنه خوب ازت خوشش اومده.

بعدش هم مگه با تمام دخترها باید دوست شد؟

جواب لبخندش رو با لبخند دادن و یک کم گرم گرفتن و خلوت و سکس مگه چه اشکالی داشت؟
      انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد

3. یک کاربر برای این پست سودمند از Reactor گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (08-23-2013)

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Reactor نمایش پست ها
      میلاد جان شما دیگه چرا؟

با دختر که کل کل نمیکنند.

دختری که بهت لبخند میزنه خوب ازت خوشش اومده.

بعدش هم مگه با تمام دخترها باید دوست شد؟

جواب لبخندش رو با لبخند دادن و یک کم گرم گرفتن و خلوت و سکس مگه چه اشکالی داشت؟
      لبخند نزد که ، همین طوری بی مقدمه گفت حالا مگه کی هست !

دختران ایرانی به خاطر محیطی که درش هستند و رشد کردند توقع دارند هر پسری که بهشون رسید یک متلکی جفتکی چیزی بارشون کنه وگرنه میشه بی محلی .

جالبه یه بار یکی بهم گفت مگه تو شوول (همجنسگرا) هستی ؟! همینو گفت و دوست دخترم اومد و سوار ماشین شدیم رفتیم :))))
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

5. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Reactor (08-23-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. BitCoin یا پول open source چیست و چگونه کار میکند.
      از سوی Mehrbod در تالار دانش و فندآوری
      پاسخ: 37
      واپسین پیک: 01-26-2018, 01:09 AM
    2. پوچ‌های منطقی‌
      از سوی Theodor Herzl در تالار فلسفه و منطق
      پاسخ: 6
      واپسین پیک: 04-18-2013, 04:51 PM
    3. سکس در ازای پول
      از سوی Theodor Herzl در تالار زنامرد
      پاسخ: 91
      واپسین پیک: 03-09-2013, 10:04 PM
    4. پوچگرایی (نیهیلیسم)