پس ما ایرانی ها عجیب الخلقه ایم؟! این نیاز به اثبات کردن دارد.
منظور من زنان ایرانی بود. این رو که قبول دارید که گفتید؟!
پست 18:
اول از همه خدمتتون عرض کنم که بنده راجع به فمینیسم نه تنها یک کتاب بلکه یک مقاله هم نخواندم پس به بنده انگ فمینیست بودن نزنید. اینکه میفرمایید زنان ایرانی مرض زیاد آرایش کردن دارند رو 2 جور میشه تفسیر کرد: یکی آرایش غلیظ کردن هست و دیگری آرایش به دفعات زیاد. اگه منظورتون اولی هست که بنده مخالفم چون عمده زنان آرایش غلیظ نمیکنند اگر این زنان را شما عقده ای میدانید بنده با شما موافقم. اگر منظورتون این هست که به دفعات زیاد آرایش میکنند خب این حرفتون صحیحه چون زنان ایرانی حتی وقتی میخوان برن بیرون خرید هم آرایش میکنند که البته این ربطی به عقده ای بودن نداره به 2 علته یکی موضع انفعالی آنهاست و دیگری عدم اعتماد به نفس.دختران ایرانی مریض و عقده ای هستند
من در مورد کسانی گفتم که میخواهند هنجار شکنی و قانون شکنی بکنند اما نمیتوانند.
بله میفهمم چه میگویید اصلا چرا زنی که ازدواج کرده و دیگر در موضع انفعال نیست آرایش میکند؟ خب اینها دیدگاه های غلط زنان ایرانی هست که بطور عمده از عدم اعتماد به نفس ناشی میشه. اینکه بگوییم مریض و عقده ای هستند غلطه. شما شرایط خاص ایران رو به عنوان یک کشور در حال گذار از سنت به مدرنیته که بین این دو گیر کرده رو باید درک کنید تا بفهمید بنده چه میگویم. مثلا شما در غرب وقتی زنی را میبینید که غلیظ آرایش کرده میگید به ضرس قاطع تن فروش هست اما در ایران بسیاری از زنان هستند که نه تنها تن فروش نیستند بلکه ازدواج کرده و بچه هم دارند اما آرایش غلیظ میکنند.
خب علت این را هم گفتم که چیست. علتش اینه که وقتی میخوان تا بقالی سر کوچشون برن هم آرایش میکنند!
این را هم جواب دادم. موضع انفعالی و عدم اعتماد به نفس.
نشان میدهد که پسران ایرانی مرض دارند! در خارج از کشور شرایط خاص خودش حاکمه اگه پسری بخواد مثل ایران تو غرب مزاحمت خیابانی ایجاد کنه دستگیرش میکنن میفرستنش بیمارستان روانی.
چون اینها میخوان رابطه برقرار کنند و نمیتونند.
من چنین چیزی نگفتم. قانون میتونه اون پسر رو به جرم ایجاد مزاحمت بگیره اما اون دختر رو که نمیتونه به جرم آرایش کردن بگیره که!
صرفا مدل ها و تن فروش ها آرایش نمیکنند. مثلا یک زن که به مهمانی میره آرایش نمیکنه؟ نگید نه چون این رو از کسی که 20 ساله آمریکاست شنیدم. اما همانطور که گفتم مثلا برای یک بیرون رفتن ساده دیگه خودشون رو آرایش نمیکنند.
اون مرد مجبوره که دست از رفتارش برداره اما اون زن مجبور نیست.
قبلا که گفتم فمینیست نیستم. باز هم میگویم زنان ایرانی بصورت یک کل عقده ای نیستند اما بعضی هاشون بله که اونم گفتم کیا.