دوستان من یک چیزی را هرگز نفهمیدم. پورناستار اساسا چه معنایی دارد؟ مگر چه کارِ خاصی میکند؟ میرود جلوی دوربین و سکس میکند دیگر، حالا این وسط چه هنری به خرج میدهد مثلا که برتر از دیگران به نظر میرسد؟!

دوستان من یک چیزی را هرگز نفهمیدم. پورناستار اساسا چه معنایی دارد؟ مگر چه کارِ خاصی میکند؟ میرود جلوی دوربین و سکس میکند دیگر، حالا این وسط چه هنری به خرج میدهد مثلا که برتر از دیگران به نظر میرسد؟!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying

اینطورها هم نیست
هرکدام از این استارها که بتوانند محرک ترباشند طرفداران بیشتری پیدا میکنند.اساسا جایی هم که طرفدار باشد محل مناسبی برای کسب درامد وجلب توجه است یک نمونه همین گرفتن امتیاز است که بازار برای فروش راهم داغ تر میکند
جدااز انها بعضی از این پورن ها داستان های جالبی دارند.خود کارگردانی و محل فیلمبرداری و موضوع و شخصیت ها تخیل زیادی میخواهد.
من به شخصه "کلا"از کارگردانی و فیلم نامه نویسی خوشم می اید.به هرحال این هم فیلم است دیگر:)))
حیف که میدانم بعد از مدتی به پوچی می گرایم:(برای بلند مدت ایده مناسبی نیست:)

زحمت که خیلی میکشند بندههای اسپاگتی! ولی خب یک کارگر هم خیلی زحمت میکشد، آیا به او میشود گفت مثلا laborer star? یعنی برنامهشان خیلی مشخص و معین است دیگر، جایی برای هنرنمایی و خلاقیت و اینها نیست چندان.
خب همهاش جذابیتهای جنسیست که آنهم اسپاگتیدادیست! غیر از این چیست؟ در موردِ اینکه این یک صنعت است و به هر حال صنعتی اینچنینی این قبیل تبلیغات و مواردِ حاشیهای هم طلب میکنند، موافقم، اما خب اینجا و جاهای دیگر دوستان گاهی خود را چنان شیفتهی یک پورن استار میخوانند که آدم با خود فکر میکند که یک چیزی هست که او نمیداند!
And laugh
Alice(08-08-2013),Anarchy (08-08-2013),onali (08-09-2013),sonixax (08-09-2013),undead_knight (08-08-2013)

کدام را میگویی میلاد جان؟!
آپدیت: دیدماش، جالب بود، مخصوصا به آن شکلِ فانتزی توضیح دادنش.
اما اینها را کمابیش تا اندازهای میدانستم(تنها در موردِ آنال سکس قدری تعجب کردم، چرا که فکر میکردم آمارش باید تقریبا نصف باشد)، چیزی که هنوز برایم نامعلوم است، دلیلِ استار بودنشان است. به نظرِ من همهشان یک کارِ خاصی را میکنند و من حقیقتش تفاوتی بینشان نمیبینم که بخواهم ردهبندیای بکنم.
And laugh

خوب دلیل استار بودنشان همان تفاوتهاییست که در فیلم گفته شده .
شمار بسیار کسی از مردم جهان چنان مشخصاتی در سکس دارند .
به آن خواص فیزیکی بدنشان قیافه و هیکل و ادا و اصول جلوی دوربین و گریم کیلویی و... را هم اضافه کنید خوب میشوند ستاره دیگر !
منتها پورن استار چیزیست که هر کسی میتواند به آن تبدیل شود . کافیست بتواند بیننده را حشری کند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (08-11-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)