خوبه منصفه ! منصف نبود چی کار میخواست بکنه :)) لابد یه نوبلی ، صلح جهانی چیزی به یارو میدادند .
انقدر منصفه که جانور بی پدر و مادری مثل این رو هم تبرئه میکنه : Not guilty. The Israeli captain who emptied his rifle into a Palestinian schoolgirl | World news | The Guardian
بله البته این بچه 13 ساله لابد داشته موشک به سمت اسرائیل شلیک میکرده . یا خطر امنیتی داشته .
این از اون ادعاهای حال خراب کنی بود که تا کنون شنیده بودم .
هنوز هم میگم مقصر اسرائیله !
کسی که توانایی قبول کردن مسئولیت قدرتش رو نداره بیجا میکنه میخواد قدرتمند باشه .
من نگفتم اسرائیل اونها رو کشته ! به تیر غیب هم که کشته نشدند ! البته شاید ترسیدند سکته کردند مردند !!!! واسه همین خون نیومده .
اصلن مثل ندا آقا سلطان خودشون صحنه قتل خودشون رو فیلم بازی کرده بودند .
بله بله اصلن دروغ بوده آقا جان . مثل فیلم قتل ندا آقا سلطان . اینها خودشون صحنه کشته شدن خودشون رو بازسازی کردن الان هم در سواحل هاوایی دارند قدم میزنند به ریش من و شما میخندند !!!
مهم نیست که توسط کدوم طرف کشته شدند مهم اینه که این وسط دو نفر غیر نظامی به فجیع ترین وضع ممکن کشته شدند .
کشتن اشتباهی با به عمد زیر کردن ملت فرق داره جانم . به جز یک دادگاه پیزوری که تکلیفش از قبل روشنه در کدوم دادگاه دیگه ای این قضیه بررسی شد ؟
شکایت وکیل خانواده از رای دادگاه چه شد ؟
تحقیقات در مورد این داستان چه شد ؟
عجب راننده گُلی بوده . طرف رو ندیده همین طوری گاز داده رفته روش .
عزیزم همین که داشتن خانه یک سری رو خراب میکردن که برای یک سری دیگه خونه بسازند خودش به اندازه کافی مشکل دار هست چه برسه به زیر کردن یک نفر در اون جریان.
قاتلش هم یهودی و البته در خدمت حکومت بود محض اطلاع !
من موندم این اسرائیل که انقدر اولدوروم بلدروم داره و با درونش فیلم میگیره !!!!! و سیستم خودکار داره و قدرت نظامیش از همه دنیا برتره !!!! چه طوریه که جلوی 4 تا موشک فزرتی رو نمیتونه بگیره .