• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 2 از 3 نخستیننخستین 123 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 11 به 20 از 41

جُستار: آسیب‌شناسی ِ جامعه‌ی ایران

Hybrid View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      آغازگر جُستار
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda نمایش پست ها
      معنی اثبات اینه؟ من نمیدونم چکار باید بکنید. خودت باید بشینی یک راه ابتکاری پیدا کنی که قابل دفاع باشه. وگرنه من هم میتونم بگم چون الان نازیسم در آلمان نیست پس مردم آلمان بیشعور هستند.
      شما داری میگی یک سری چیز ها که به صورت تجربی به دست اومده و به صورت مستند وجود نداره رو بشین اثبات کن !!!

اونوقت اگر همین امشب ج.ا از بین بره به دست مردم، این حکم شما یکباره عوض میشه؟ چی میشه جریان؟
      بستگی داره بعدش چی جاش رو میگیره - من حرکت از یک حکومت تقریبن مدرن رو به سمت یک حکومت کاملن متحجر رو اون هم با آرای بالای 90% رو چیزی جز حماقت نمیدونم - اگر شما میدونید توضیح بدید .
      اعتراضاتی هم که امروز وجود داره به خاطر مسایلی مثل آزادی و حق بیان و حق و حقوق اقلیت ها و ... نیست - گرانی ها به مردم فشار آورده صداشون در اومده و جالبه که در هیمن اعتراضات از یک مسیر عقلانی استفاده نمیکنند و رفتارشون قابل پیشبینی هست و برای همینه که هر کاری میکنند اتفاق خاصی نمیوفته و سرکوب میشند .

بعد از این طرف همون رفتار سال 57 رو داریم میبینیم - بت سازی هایی که اون زمان در مورد خمینی انجام شده بود الان در مورد موسوی و کروبی وجود داره . من یک مطلب نسبتن طنزی نوشتم که توش سعی کردم بگم داستان همون داستانه و مردم همون مردم - فقط شیوه بیانشون عوض شده : http://sonixax.wordpress.com/2011/01...3%DB%B8%DB%B9/
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

2. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (02-24-2011)

مدیر تالار
      Overall activity: 99.7%
      دستاوردها:
      وضعیت؟

Empty

kourosh_bikhoda آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      صهیونیستستان
      جُستارها
      40
      امتیازها
      94,728
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      4,209
      از ایشان 4,997 بار در 2,197 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      26 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      شما داری میگی یک سری چیز ها که به صورت تجربی به دست اومده و به صورت مستند وجود نداره رو بشین اثبات کن !!!
      یعنی چی به صورت تجربی بدست اومده؟ مگه تجربی راه اثبات نداره؟ کلن میتونی اثباتش کنی یا نه؟

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      بستگی داره بعدش چی جاش رو میگیره - من حرکت از یک حکومت تقریبن مدرن رو به سمت یک حکومت کاملن متحجر رو اون هم با آرای بالای 90% رو چیزی جز حماقت نمیدونم - اگر شما میدونید توضیح بدید .
      فرض کن یک حکومت مشابه امریکا بیاد سر کار. میخوام بدونم این حکمی که در مورد مردم ایران صادر کردی آیا به چشم بهم زدنی عوض میشه یا نه؟ اگه بله بر چه اساسی؟ چطور میتونی الان ازش دفاع کنی؟

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
      جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
      ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
      ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
      «توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»

خردگرایی و ایمان ستیزی

4. 2 کاربر برای این پست سودمند از kourosh_bikhoda گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (02-24-2011),sonixax (02-24-2011)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      پیش از اونکه بپرسید چرا بهتره اول موضع خودتون رو اثبات کنید.
      یعنی بیام بشینم 70 میلیون آدم رو دونه دونه بررسی کنم ؟
      بزرگترین اثباتش حاکمیت جمهوری اسلامی در ایرانه !

---------- ارسال جدید اضافه شده در 09:33 pm ---------- ارسال قبلی در 09:29 pm ----------

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها

من می‌خواهم از این اشاره‌ی شما استفاده کرده، پیشنهادی دوستانه به سونیاکس بدهم. هرچند این منبر رفتن‌ها را آفت گفتگو می‌دانم و مایه‌ی ِ شرمساری، اما نگفتن ِ آنها را هم روا نمی‌بینم.

به باور من حتی اگر او ادعاهای ِ خود را اثبات هم بکند، باز اتخاذ ِ چنین شیوه‌ای(جدا کردن ِ خود از ملت و فحش دادن به آن)به سود ِ هیچکس و هیچ چیز نیست. اگر قصد تغییر ِ این همه فضاحت و نکبت را داریم باید به جای پرخاش آنهم با این حجم ِ تأسف‌برانگیز از کلی‌گویی(90% و «همه مردم» و «ایرانی ها» و غیره که دوست عزیزمان سونیاکس زیاد بکار می‌برد)تلاش بکنیم دلایل، ابعاد حقیقی و روشهای بُرون‌رفت از این منجلاب را پیدا و مطرح بکنیم. چندبار گفته‌ام که انسان ذاتا مایل به باقی ماندن در موضع ذهنی خود است، و ما به هنگام هجمه‌ی ِ بی‌مهابای ِ دیگری حتی به زشت‌ترین و ناپسندترین عادات و عقاید ِ خود سفت‌تر از قبل می‌چسبیم. ما ایرانیان عادات بسیار بدی داریم، شکم‌پرستی، عرفان‌زدگی، فرهنگ ِ شفاهی ِ مبتنی بر شعر و رندی، مذهب‌زدگی ِ عمومی که قبل و بعد از اسلام وجود داشته و ده‌ها نقص فرهنگی ِ بزرگ دیگر. یکی از آنها، طلبکاری ِ دائمی از جامعه است. جامعه‌ای که صدها سال سرکوب شده، ستم دیده، بی‌سواد و احمق نگه‌داشته شده، در کشور ِ خودش به بردگی رفته اما هنوز آدمهای پیشتازی مثل سونیاکس تولید می‌کند. مرزی بسیار باریک وجود دارد میان ِ انتقاد به قصد تغییر و اتخاذ ِ روش «خاک بر سر ِ خرتان، لایق ِ همین هستید»..

سونیاکس نمی‌تواند متعجب باشد که چرا عده‌ی پرشماری از چند خط اول ِ نوشته‌ی ِ او پریشان شده و بدون ِ خواندن کامل ِ آن به او حمله کرده‌اند، لحنی که مقاله دارد(جدا از محتوای ِ آن)، لحن ِ خدایان اولمپ است! همینجا چندبار گفته که چرا مردم ایران اینقدر ابلهند، گویی او ایرانی نیست، از این مجموعه جداست، آدمی وارسته و خودآگاه است با بیزاری ِ اشتیرنر واری نسبت به جامعه، که توده‌ای ابله و کم‌شعور از آدمهای ملال‌آوری هستند که ارزش وقت طلف کردن ندارند. شخصا شک ندارم که او نمی‌خواهد چنین باشد، حتی چه بسی به احتمال بسیار زیاد چنین ادعایی را باور هم ندارد، او عصبانی‌ست، و برای عصبانی بودن حق هم دارد، اینکه هنوز اکثریتی قاطع از ایرانیان دست ِ قاتلان خود را می‌بوسند، اینکه بسیاری مثلا در مس‌هیستریای ِ مُحَرَم شرکت می‌کنند، اینکه به کسانی که هزار بار به آنها خیانت کردند دوباره اعتماد می‌کنند و اینکه در کلام از شیر شرژه‌تر و در عمل از موش بزدل‌ترند همگی خشم‌برانگیز است. آدمی که عصبانی نشود مشکل دارد. اما این عصبانیت به ما پروانه‌ی اتخاذ مواضع نیهیلستی یا الیتیستی را نمی‌دهد، آدم انقلابی در اوج خستگی و درماندگی، وقتی هزار بار چیزی را بازشکافت در تفهیم ِ آن به جامعه شکست خورد، بجای وادادن و دندان به دندان فشردن، برای بار هزار و یکم شروع می‌کند. می‌بینید که من استیصال او را می‌فهمم، به او حق می‌دهم، در عصبانیت ِ او شریکم، اما از او هم توقع دارم که رفتار از روی ِ استیصال و عصبانیت مردمی دل‌مرده را که حتی به تیرخلاص‌زن ِ سابق و قاضی ِ شرع اسبق و تدراکاتچی ِ پیشین نظام دل می‌بندند و هر مار زهرآگینی را به جای ِ ریسمان چنگ می‌زنند بفهمد و آنها را بخاطر این رفتار احمق و مخ‌تعطیل تلقی نکند.
      من فقط یک چیزی رو بگم ، شما فکر میکنید که من خودم رو از جامعه ی ایرانی جدا میدونم در صورتی که این طوری نیست - بدون شک من هم در بسیاری از موارد مخم تعطیل است و تنها دلیلش این است که خودم یک سلول از 70 میلیون سلول بدنی به نام ایران هستم .

دلیل اینکه این مطالب رو مطرح میکنم اینه که بدونم و بدونیم و بررسی کنیم چرا این بدن مدام سلول سرطانی تولید میکند ! در صورتی که در جوامع دیگه ای که من دیدم اگر چنین افرادی وجود داشته باشند هرگز اجازه ی خودنمایی پیدا نمیکنند تا آن را به گند بکشند .

البته سوای اسلام که گویا دوا درمان درست و حسابی ندارد باید دلایل دیگری هم باشد چون در بین همین کشورهای اسلامی ما از عقب مانده هایش محسوب میشویم ، پس در نتیجه ما یک درد دیگری سوای اسلام داریم .

ملتی که به قول شما مدام مظلوم واقع میشود ، یک مشکل دارد که مدام مظلوم واقع میشود و توسری میخورد .

یهودیان در تمام طول تاریخ مظلوم واقع شده اند و تو سری خوردند ولی اکنون یک دنیا را کنترل میکنند ، برای همین فکر نمیکنم مظلوم واقع شدن دلیل خوبی برای توجیه عقب ماندگی های یک جامعه و کشور باشد چون حد اقل یک مثال نقض برایش وجود دارد .
      دکتر ساسی

6. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (02-23-2011)

سرنویسنده یکم
      Level completed: 96%, Points required for next Level: 22
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

shirin آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      20,328
      رنک
      89
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,097
      از ایشان 2,534 بار در 930 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      6 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      احتمالا ایرانیا یه مشکل ژنتیکی دارن و یه قوم رو به زوال هستن.

8. 2 کاربر برای این پست سودمند از shirin گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (02-24-2011),kourosh_bikhoda (02-24-2011)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shirin نمایش پست ها
      احتمالا ایرانیا یه مشکل ژنتیکی دارن و یه قوم رو به زوال هستن.
      یک آماری بود چند وقت پیش من توی گفتگو گذاشته بودم که نشون میداد میانگین بهره ی هوشی ایرانی ها کمتر از 85 هستش !!!
      شاید مشکل ژنتیکی باشه ولی خیلی عوامل مثل آلودگی هوا روی مغز انسانها تاثیر میذاره و اجازه ی درست کار کردن رو نمیده - البته باز مشکل تا به اینجا هم نیست ایرانی ها بیشتر احساسی عمل میکنند تا منطقی .

یک نمونه اش سر چیزی که من نوشته بودم ، یک سری بدون اینکه بخونن و تنها از روی عنوان دمت گرم و چاکریم مخلصیم فرستاده بودند و یک سری دیگه هم باز بدون اینکه بخونند شروع کرده بودند دری وری گفتن .

جالبه که خیلی از اونهایی که ایراد گرفتند هنوز فرق بین هستند و بودند رو نمیدونند و یک عده هم که کلن از مرحله پرت بودند و نوشته بودند طبق چه آماری میگی 90% ایرانی ها نشستند توی خونه ویسکی میخورند

بقیه هم که چرند و پرند نوشته بودند رسمن و میگفتند تو از کجا میدونی این مقدار از ایرانی ها پناهنده بودند یا هستند در صورتی که اداره ی مهاجرت آمار پناهندگی 2 تا 3 % اعلام کرده . یعنی خودشون جواب خودشون رو داده بودند - میزان پناهندگی های اهدا شده توسط اداره ی مهاجرت 2 تا 3 % از کل متقاضیان بوده و ما بقی در دادگاه های ایالتی که ربطی به اداره ی مهاجرت نداره اقامت بر مبنای پناهندگی میگیرند که بیش از 90% کل متقاضیان پناهندگی رو تشکیل میده . حالا بماند جاش اینجا نیست خواستید در بارش بیشتر بدونید به صورت مستند برید اینجا ها :http://if-id.de/ و http://www.bamf.de/cln_118/DE/Starts...eite-node.html

خوب من فقط با دسته ای که باهام مخالفت کردن مشکل ندارم چون اونها سعی داشتند از خودشون دفاع کنند و تقریبن همشون از دسته کسانی بودند که پناهندگی رو ننگ میدونند و هر طوری شده حتا با توسل به دروغ میخوان گذشته شون رو پاک کنند - من حتا آدمی دیدم که اینجا توی گالریا خواست کلاه بخره به دوستش گفت این نه مثل اونهایی میمونه که پناهنده ها سرشون میذارند !!! ، بلکه من با اونهایی هم کیلویی دمت گرم و ماشاالله ایشاالله فرستادند هم مشکل دارم .

اصلن به نظر من معنی نمیده که از روی عنوان چیزی در بارش قضاوت کرد چه خوب ، چه بد . مثل این میمونه من بگم الان چون جناب امیر ، اسمش امیره پس حتمن تروریستی چیزیه !!! یا دیگران بگویند چون اسم من میلاده پس حتمن سومریه و گاگول گلابی !!!

همین رفتار که یکی از جنبه های عدم استفاده از قشر سلولی متراکمی با تعدادی سلول خاکستری که فقط قند میسوزونه به نام مغز هستش در آینده و سرنوشت من و شما تاثیر داشته و ملت بدون یک دقیقه فکر کردن آنچنان تعصبی روی خمینی پیدا کردند و دنبالش راه افتادند که 32 ساله نمیشه گند کاری این مردک رو جمع کرد .
      دکتر ساسی

10. 2 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (02-24-2011),shirin (02-24-2011)

شناس
      Level completed: 87%, Points required for next Level: 20
      بدون وضعیت

سر به زیر

doubt آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      2
      امتیازها
      2,580
      رنک
      30
      Post Thanks / Like
      سپاس
      509
      از ایشان 179 بار در 70 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      1 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      از طریق مدارک و شواهد تحقیقی که مبتنی بر تحقیق تجربی باشه می تونین نظریات روانشناسانه ی خودتون رو معرفی کنید که این همان چیزیست که در این مورد علمی و غیر علمی بودن رو مجزا میکنه.
      البته این نظریات رو معمولا درباره ی این که انسان ها دقیقا چگونه رفتار میکنن ارائه نمیدند(چون که تمام ابعاد رفتاری انسان مشخص نیست) بلکه بیشتر درصدد حمایت تجربی از نظریه های ارائه شدشون هستند.
      قاعدتا هم که از روش های تحقیقی زیر استفاده میکنند:
      روش آزمایشی
      مطالعات همبستگی
      مشاهده ی طبیعی
      البته این مشاهده ی طبیعی باید با مدرک باشه و هر مشاهده ی مستقیمی رو کسی قبول نمیکنه! و در غیر این صورت فقط به عنوان یک نظر شخصی است که قابل نقد و بررسی نیست(البته نه این که نباشه ،ارزشش رو نداره)

12. یک کاربر برای این پست سودمند از doubt گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (02-25-2011)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      بذارید یک آمار جالبی رو از ایرانیان از سال 1991 تا سال 2006 بهتون نشون بدم :

http://www.if-id.de/New/index.php?op...1198&Itemid=46

1) جمعیت
      جمعیت ایرانیان ساکن در آلمان (بدون احتساب ایرانیانی که تابعیت آلمانی کسب کرده اند) حد فاصل سال 2004 تا 2006:
      - 2006: 58707 نفر ( 43.8% زن و 56.2% مرد)
      - 2005: 61792 نفر
      - 2004: 65187 نفر
      (جدول 6-6 ، ص 312 و جدول 8-6 ص 314)

4) پناهندگی
      4.1) تعداد درخواست های اولیه پناهندگی ارائه داده شده در سال 2006 از سوی ایرانیان:
      611 نفر (برابر با 2.5% مجموع کل پناهجویان) میباشد.
      (ص 69)

4.2 ) تعداد درخواست های مجدد پناهندگی ارائه داده شده در سال 2006 از سوی ایرانیان: 788 مورد بوده است. (درخواست های اولیه داده شده در همین سال 611 مورد)

(ص 101)

4.3) آمار قبولی پناهندگی ایرانیان به دلایل اخص جنسیتی در سال 2006: 43 نفر

(جدول 2.6.2.3 ، ص 108)

4.4) درخواستهای پناهندگی ( درخواست اول) ارائه شده در آلمان از سوی ایرانیان حد فاصل سال 1991 تا 2006

- 1991: 8643 نفر
      - 1992: 3834 نفر
      - 1993: 2664 نفر
      - 1994: 3445 نفر
      - 1995: 3908 نفر
      - 1996: 4089 نفر
      - 1997: 3838 نفر
      - 1998: 2955 نفر
      - 1999: 3407 نفر
      - 2000: 4878 نفر
      - 2001: 3455 نفر
      - 2002: 2642 نفر
      - 2003: 2049 نفر
      - 2004: 1369 نفر
      - 2005: 929 نفر
      - 2006: 611 نفر
      جمع کل: 52713 نفر

(جدول 42-2 ، ص 285 و 286)

4.5) مجموع پرونده های درخواست پناهندگی رسیدگی شده در سال 2006 : 1267 پرونده

- قبولی پناهندگی بر اساس ماده 16 آ قانون اساسی: 28 نفر
      - قبولی پناهندگی بر اساس بند 1 ماده 60 قانون اقامت (ممانعت از اخراج): 105 نفر
      - اجازه اقامت بر اساس بند 2،3،5،7 ماده 60 قانون اقامت ( ممنوعیت اخراج): 34 نفر
      - جواب رد: 486 نفر
      - حل و فصل پرونده به طرق دیگر(جزئیات آن ذکر نشده است): 614 نفر
      (جدول 44-2 ، ص 291)
      در این گزارش تنها در سال 2006 بوده که شمار کسانی که از روشهایی به غیر از پناهندگی به آلمان مهاجرت کردند از شمار کسانی که تقاضای پناهندگی کردند بیشتر بوده !

این هم آمار کسانی که تابعیت گرفته اند و آن 90% پناهنده ای که بعد از گرفتن تابعیت به ایران رفت آمد میکنند از همین دسته هستند :

2) کسب تابعیت آلمانی
      تعداد ایرانیانی که تابعیت آلمانی کسب کرده اند، حد فاصل سال 2000 تا 2006:
      - 2000: 14410 نفر
      - 2001: 12020 نفر
      - 2002: 13026 نفر
      - 2003: 9440 نفر
      - 2004: 6362 نفر
      - 2005: 4482 نفر
      - 2006: 3662 نفر
      جمع کل: 63402 نفر
      (جدول 13-6 ، ص 320)
      به توجه به باقی جدول هایی که برایتان لینک کردم ، اکثریت مطلق ایرانیان ساکن آلمان که موفق به اخذ تابعیت آلمان شده اند پناهنده بوده اند - و همین افراد پس از دریافت تابعیت شروع به سفر به ایران میکنند در صورتی که تا چند روز قبلش مدعی بودند در صورت بازگشت به ایران پخ پخ میشوند !!!
      دکتر ساسی

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      پس گزاره‌ی فعلی شما اینست: «50 درصد از 100 درصد ِ 90 درصد ِ ایرانیان ِ ساکن آلمان به ایران می‌روند، پس 90 درصد ایرانیان آلمانی فعالیت سیاسی نمی‌کنند».

90% اولی: تعداد کل پناهندگان در میان مهاجران ِ ایرانی ِ ساکن آلمان
      90% دومی: تعداد کل پناهندگانی که به ایران سفر می‌کنند
      90% سومی: تعداد کل پناهندگان اقامت گرفته در میان پناهندگان ِ در میان مهاجران ِ ایرانی ِ ساکن آلمان که به ایران سفر می‌کنند.

سند: هفته‌ای دو پرواز از کلن به ایران می‌شود.

زنده باد زندگی!

مدیر تالار
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
      پس گزاره‌ی فعلی شما اینست: «50 درصد از 100 درصد ِ 90 درصد ِ ایرانیان ِ ساکن آلمان به ایران می‌روند، پس 90 درصد ایرانیان آلمانی فعالیت سیاسی نمی‌کنند». 90% اولی: تعداد کل پناهندگان در میان مهاجران ِ ایرانی ِ ساکن آلمان 90% دومی: تعداد کل پناهندگانی که به ایران سفر می‌کنند 90% سومی: تعداد کل پناهندگان اقامت گرفته در میان پناهندگان ِ در میان مهاجران ِ ایرانی ِ ساکن آلمان که به ایران سفر می‌کنند. سند: هفته‌ای دو پرواز از کلن به ایران می‌شود.

همان طور که گفتم شما یا هنوز درک نکرده اید ، یا نمیخواهید درک کنید .

اولین مورد اینکه شما هنوز فرق تابعیت رو با اقامت گویا نمیدونید !

و من در مقاله ام نوشته ام 90% از کسانی که پس از دریافت اقامت از طریق پناهندگی تابعیت میگیرند به ایران سفر میکنند . از آنجایی که 100% جمعیت ایرانی تنها شهری مانند کلن تابعیت ندارند و با این حال بیش از نیمی از آنها به ایران سفر میکنند مشکلی در استدلال ما بوجود نمی آورد .

مورد دوم اینکه من چند خط بالاتر نوشته ام که شما برای تهیه بلیط پرواز به ایران مجبورید 6 ماه قبل رزرو کنید تا شاید جای خالی گیرتان بیاید یعنی پروازهایی که به ایران صورت میگیرد با ظرفیت کامل است . فرودگاه هایی که پرواز مستقیم دارند به ایران تا جایی که من میدونم :

کلن - بن
      هامبورگ
      فرانکفورت
      دوسلدرف
      برلین

هر کدام دو بار در هفته ، هر سال میشود 4*12*5 یعنی 240 پرواز در سال فقط و فقط پروازهای ایرانی مانند ماهان و ایران ایر آن هم فقط و فقط از آلمان - هر هواپیما به طور متوسط 300 صندلی برای مسافران دارد و از آنجایی که با ظرفیت کامل پرواز میکنند میشود 240*300 یعنی 72000 نفر در سال .
      تعداد ایرانیانی که تا پایان سال 2009 تابعیت آلمانی گرفته اند 72441 نفر است [1] - در نتیجه اعلام عدد 90% از کسانی که تابعیت گرفته اند و به ایران سفر میکنند نه تنها زیاد نیست - بلکه کم هم هست .

(پرواز های غیر ایرانی مانند لوفتانزا و یا پرواز های غیر مستقیم مانند تورکیش ایر ویز رو هم اضافه بفرمایید - افزایش تعداد مسافران در فصل تابستان رو هم در نظر بگیرید ، آمار کسانی که در سال بیش از یک بار به ایران سفر میکنند و آنهایی که ویزای تحصیلی یا توریستی یا کاری و ... دارند را هم از این آمار کم بفرمایید)

در مورد اینکه چند درصد ایرانیان ساکن فقط و فقط آلمان که اکنون تابعیت گرفته اند قبلن پناهنده بوده اند میتوانید این مقاله را مطالعه بفرمایید : http://www.if-id.de/New/index.php?op...1198&Itemid=46

من وظیفه داشتم آنچه که ادعا کرده بودم را مستند کنم و این کار را هم کردم - شما هم گویا وظیفه داشتید مطالب را سرسری بخوانید و کیلویی حکم صادر کنید و گیر بدهید و بعدش از روی عادت دست پیش گرفتن فرمودید که :

گویا شما به هیچ وجه حاضر نیستید بپذیرید که اشتباه کرده‌اید و نباید آمار الله بختکی می‌دادید
      (هر که زودتر بگوید برنده است !)

دیگه قضاوت در مورد آنچه من گفته ام و مستند نیز ساخته ام و گیر های سه پیچ شما بر عهده خوانندگان .

پ.ن : شاید شما فکر میکنید مسافرت از آلمان به ایران ، مسیر تهران کرج است که 2 پرواز در هفته از هر فرودگاه برایتان کمی عجیب است و کم به نظر می آید ؟
      ------------------------------------------------------------------------------

1 - http://www.if-id.de/New/index.php?op...7247&Itemid=46
      ویرایش از سوی sonixax : 02-25-2011 در ساعت 06:31 PM دلیل: یک بخشیش بیش از حد تند روی داشت .
      دکتر ساسی

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      مشکلی در استدلال ما بوجود نمی آورد .
      اجازه بدهید ماجرا را مرور بکنیم: شما هرگز نتوانستید ثابت بکنید که 90% ایرانیان ِ ساکن آلمان پناهنده‌ی سیاسی هستند(چون این آمار غلط است، و طبق لینکها و ادعاهای خودتان از بیش از 70000 نفر ایرانی ِ ساکن آلمان، کمتر از 16000 نفر پناهنده هستند، سعی کردید اینرا با تغییر «هستند» به «بودند» توجیه بکنید که نتوانستید، چراکه خواننده ابله نیست و تفاوت ِ بین آنچه ادعا کرده‌اید و ادعا می‌کنید را متوجه می‌شود)، هرگز نتوانستید ثابت بکنید که 90% آن 90% کذایی به ایران می‌آیند(تعداد پروازها صد برابر جمعیت ِ ایرانیان آلمان هم که باشد چیزی را ثابت نمی‌کند)، و هرگز نمی‌توانید ثابت بکنید که سفر به ایران یعنی عدم ِ فعالیت ِ سیاسی. و دست آخر، اگر تمام ِ این مقدمات هم اثبات بشوند(که نمی‌شوند)هرگز نتیجه‌ی ِ دلخواه شما، که برنهاده‌ی بنیادین ِ آن سلب حق ِ دعوت به مبارزه‌ی مردم داخل توسط «ویسکی‌خوران ِ بی‌کنش» بوده توجیه نخواهد شد. در یک کلام، سراسر استدلال‌تان بنیاد منطقی یا عینی ندارد.

در پاسخ به حرفهای شما گفتیم که اولا آمار کشکی داده‌اید و حالا اینطرف/آنطرف بدنبال سند ِ جعلی و بی‌ربط برای اثبات آن می‌گردید، ثانیا فرض هم بگیریم که آمار شما درست باشد(که نیست)به عدم فعالیت سیاسی این اشخاص در آلمان منتج نمی‌شود، ج.ا اگر می‌خواست هر مخالفی را بگیرد و ببندد باید یک زندان 70 میلیون نفری درست می‌کرد و اینکه شخصی به ایران رفت و آمد دارد به معنی ِ سیاسی نبودن ِ او نیست، صرفا می‌تواند از مهم نبودن ِ فعالیت او برای حاکمیت و دروغ بودن اینکه توسط ج.ا تحت تعقیب است را برساند. و ثالثا اگرهم فعالیت سیاسی نداشته باشند و با ادعای سیاسی‌گری پناهنده شده باشند باز هم: 1. حق دارند که این کار را بکنند چون ایران جای زندگی نیست(شما هم اینرا پذیرفتید و با ادعا کردنشان مخالفت کردید) و 2.هم حق دارند ادعای سیاسی بودن داشته باشند چون در ایران نفس کشیدن هم سیاسی بوده و هست و اینها هم ایرانی هستند و 3. هم حق دارند از مردم داخل توقع مبارزه داشته باشند(چون اگر خودشان آمده‌اند الزاما به این معنا نیست که عزیزان و کسان‌شان هم آمده‌اند)و 4. هم در پیروزی ِ احتمالی مردم ایران سهم خواهند برد(چون ایران کشور آنها هم هست).

پس ادعاهای ِ شما 1. مستند نیستند، 2. مستدل نیستند، 3. درست نیستند. نه 90% ایرانیان ساکن آلمان پناهنده‌ی سیاسی هستند، نه 90% آنها بعد از اخذ اقامت دائم به ایران سفر می‌کنند، نه این سفر به معنای سیاسی نبودن آنهاست، نه سیاسی نبودن آنها حق حرف زدن‌شان را از بین می‌برد.

حالا هِی شما پارگراف‌پارگراف مطلب ِ بی‌ربط از تعداد ایرانیان کلن و پروازهای آلمان/ایران بیاورید و مرا به نفهمیدن متهم بکنید و قضاوت را به خواننده واگذار بکنید، تا بیشتر بخندیم.
      زنده باد زندگی!

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پیامک های فلسفی ، اجتماعی ، سیاسی و ...
      از سوی کافر_مقدس در تالار ادبسار
      پاسخ: 106
      واپسین پیک: 08-18-2014, 07:42 PM
    2. فرتورهای دینی/سیاسی
      از سوی sonixax در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 56
      واپسین پیک: 01-16-2014, 03:18 AM
    3. حق و حقوق اقوام و گروه های سیاسی ایرانی در ایران آزاد
      از سوی sonixax در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 30
      واپسین پیک: 04-13-2013, 08:18 PM
    4. اگر ایران سکولار شود در جغرافیای سیاسی چه روی خواهد داد؟
      از سوی بهمنیار در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 8
      واپسین پیک: 03-13-2013, 02:53 PM

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •