Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
شادباش‌ها، دلداری‌ها، درودها و بدرودها
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 478

جُستار: شادباش‌ها، دلداری‌ها، درودها و بدرودها

Threaded View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.8%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      HE

Empty

Dariush آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      ماندگاه
      No man's land
      جُستارها
      30
      امتیازها
      83,861
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,020
      از ایشان 8,977 بار در 2,888 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      60 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
      دوستان من از طریق این پست بازنشستگی خودم در انجمن به عنوان مدیر و کاربر را اعلام می‌کنم. بدلیل مشکلاتی که در زندگی شخصی برای من پیش آمده، تداوم حضور در این انجمن و اختصاص دادن زمانی مقرر و مشخص برای شرکت در مباحث نیازمند هزینه‌ای‌ست که اکنون خود را فاقد توانایی و امکان و اشتیاق پرداخت آن می‌بینم. این بازنشستگی به معنای قطع حضور آنی در دفترچه نیست، احتمالا با همین آیدی تا مدتی در اینجا آمد و رفت خواهم داشت و نوشته‌ها را خواهم خواند، اما شرکت در بحث‌ها، پیگیری جدی آنها و یا اعمال مدیریت و اظهار نظر خود را بسیار محدود کرده، طی یکی دو ماه آینده به کلی قطع می‌کنم.

تک‌تک دوستان، و حتی برخی از دشمنان را دل‌تنگ خواهم شد. از تقریبا همه‌ی دوستان در این انجمن چیزی آموخته‌ام، و خود را در مرحله‌ای مدیون آنها می‌دانم. امیدوارم بتوان این دین را به نحوی بازپرداخت. نامی نمی‌آورم، مبادا کسی را جا بیاندازم. اما رفقا جملگی از ارادت من به خودشان مطلع هستند.

پروژه‌های ناتمام در این انجمن بسیار هستند، از آن جستار ترجمه‌ی کتاب، تا قولی که بابت انتشار ترجمه‌ی پاسخ به شبهات فرگشت داده بودم، تا قصد بازگرداندن مقالاتی پیرامون حقوق مردان و ... شوربختانه هیچگاه زمان بسنده بابت رسیدگی به آنها فراهم نشد، و در این میان بیشتر از همه شرمنده‌ی دوست گرامی میلاد بزرگوار هستم برای ناتوانی در به سرانجام رساندن قول همکاری که بابت همکاری در آن سایت دیگر به ایشان داده بودم. امیدوارم آنجا به موفقیت هرچه بیشتری برسد و سایر دوستان نویسندگان خوش‌قول‌تری برای آن باشند.

سه سال جالب و پر از فراز و نشیبی بود. برای همه‌ی اعضای دفترچه آرزوی موفقیت و شادکامی در زندگی شخصی‌شان را دارم.
      امیدوارم دوباره بتوانم روزی از این بازنشستگی بیرون بیایم و در خدمت شما باشم.
      امیرِ گرامی، من نیز براستی از خداحافظی شما و اینکه دیگر در میانِ ما نیستید، متاثر شدم و ناسپاسی بزرگی میدانم اگر نگویم از شما بسی چیزها آموختم که بی‌شک تاثیری عمیق بر اندیشه و نگرشِ من گذاشتند. آرزوی خوش‌بختی و موفقیت برای شما بیهوده است از نظر من، چرا که آنقدر انسانِ هوشمند و دانایی هستید که تقریبا مطمئنم همیشه موفق خواهید بود. هرجا که هستید، بدانید ما شما را به عنوانِ یک دوست، هرگز فراموش نخواهیم کرد و امیر عزیز امیدوارم روزی مشکلات‌تان به پایان برسند و بتوانیم دوباره شما در اینجا ببینیم
      Russell این را پسندید.
      Confusion will be my epitaph
      As I crawl a cracked and broken path
      If we make it we can all sit back
      And laugh
      But I fear tomorrow I'll be crying,
      Yes I fear tomorrow I'll be crying
      .Yes I fear tomorrow I'll be crying

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از Dariush گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Ouroboros (06-30-2013),Soheil (06-30-2013),sonixax (06-30-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •