من امروز صبح توی کتابخونه بودم ، باید یک چیزی رو تموم میکردم ، صدای تلویزیون شهرام همایون رو گوش میکردم که ببینم ایران چه خبره ، مرتیکه دروغ گفته بود که جمهوری اسلامی هاتبرد ما رو زده و ملت پول بدید بریم رو یه ماهواره جدید ، مردم هم از اروپا و ایران زنگ میزدند که به پیر به پیغمبر قسم تصویر رو هاتبرد هست ، قطع میکرد. آدم از این کثیف تر ندیدم از همچی استفاده میکنه پول بسازه.
در مورد تظاهرات هم البته من تجربه وحشتناکی داشتم ، ساله گذشته اجلاس جی ۲۰ در تورنتو بود ، من هم اون زمان محل کارم دقیقا توی شلوغیها بود ، پلیس بدجور مردم رو کتک میزد ، که البته مردم هم خوب حالشون رو گرفتن ، ۴ تا ماشین پلیس تو آتیش زدن و فردای اون روز اصلی ، حدود ۱۰۰۰ نفر از آنارشیستها با میله و سنگ و چوب و چکش تقریبا هرچی شیشه ساختمون دولتی و یا مغازههای زنجیرهای بود رو شکستن ، یه چیزی حدود ۲۰۰-۳۰۰ میلیون دلار ضرر زدن به دولت که دیگه غلط زیادی نکنند. مردم هم از آنارشیستها حمایت میکردند که کسی نزدیک نشه بهشون از پلیس ،.
۲ تا فیلم اول رو خودم گرفتم، راجع جی ۲۰ در تورنتو، فیلم سوم هم راجع یکی از این حملات آنارشیستها هست.
اینجا محلی هست که ماشینهای پلیس آتیش زده شده ، حدود ۳۰۰ تا پلیس ضدّ شورش ۴ طرف خیابون رو بستن
اینجا هم مربوط به بعد شلوغیها هست یعنی نزدیک شب که آروم شد عبود یکم مردم پشت آنارشیستها میرفتن که پلیس نتونه از عقب حمله کنه.

پاسخ با گفتآورد