Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

گیس‌خنده‌ها
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 210

جُستار: گیس‌خنده‌ها

Threaded View

بازداشت همیشگی
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      بدون وضعیت

هیچ

Alice آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Sep 2012
      جُستارها
      8
      امتیازها
      47,012
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,739
      از ایشان 4,155 بار در 1,601 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      75 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی nevermore نمایش پست ها
      .اگر بخواهیم صرف ورود زنان به فضای مردانه را پیش زمینه وقوع تجاوز و نداشتن امنیت بدانیم باید دانست که روزگاری تمام این حرفه هایی که امروز زنان دست بر آن می گذارند روزگاری محیط مردانه بوده اند و با این استدلال هیچ زنی نباید به این محیط وارد می شد.به طور مثال رانندگی اتوبوس که اکنون خوشبختانه در ایران هم می بینیم که برخی زنان به این کار روی آورده اند
      راننده نبودن زنان و عدم حضور گسترده در مشاغل کنونی‌شان ارمغان ِ سیستم مردسالاری بود،
      نه اشغال فضای مردانه. امروز که این سیستم رو به انقراض و برافتادن رهسپار می‌شود می‌بینیم
      زنان هم در مشاغل اجتماعی حضور فعال و درخشانی دارند. من نمی‌گویم مردان چون زور بیشتری
      دارند پس دندشان نرم، زبانشان لال باید در مشاغل پست استخدام شوند؛ نه گرامی، من می‌دانم
      بیشترین حوادث و تلفات محل کار را مردان شامل می‌شوند و این انصاف نیست که من ِ نوعی این پایم
      را روی آن یکی بگذارم و پشت میز لم بدهم و «منشی‌گری» کنم. حرف من اینست که چنین اموری
      از زنان برنمیاید، نه فقط به خاطر زور بازوی کمتر؛ وقتی من امنیت ندارم از خیابان آزادی و انقلاب پایین‌تر
      در محیط و فضای اجتماعی به "تنهایی" تردد کنم، بی‌شک حضور من در محیط مردانه و حفظ زنهار و
      امنیت زنانه در کنار یکدیگر غیرممکن خواهد بود.
      می‌دانم، تاکنون پیش نیامده جانوران خوک‌صفت ایرانی شما را در خیابان دنبال کنند و بترسانند، تاکنون
      پیش نیامده گوشی را در دستتان بگیرید و "وانمود" بکنید که کمی بالاتر با دوست‌پسرتان قرار دارید تا
      جانور پشتی که دنبالتان است شاید دمش را روی کولش بگذارد و برود... بله؛ می‌فهمم که نمی‌توانید
      درک کنید. باید هم با خنده و طعنه مثل دوست بالایی بگویید :

«فضای امن» برای مردان هم وجود ندارد، با این تفاوت که بجای امنیت روانی و آرامش روحی و شخصیت اجتماعی..

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از Alice گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (06-28-2013),sonixax (06-28-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •