راننده نبودن زنان و عدم حضور گسترده در مشاغل کنونیشان ارمغان ِ سیستم مردسالاری بود،
نه اشغال فضای مردانه. امروز که این سیستم رو به انقراض و برافتادن رهسپار میشود میبینیم
زنان هم در مشاغل اجتماعی حضور فعال و درخشانی دارند. من نمیگویم مردان چون زور بیشتری
دارند پس دندشان نرم، زبانشان لال باید در مشاغل پست استخدام شوند؛ نه گرامی، من میدانم
بیشترین حوادث و تلفات محل کار را مردان شامل میشوند و این انصاف نیست که من ِ نوعی این پایم
را روی آن یکی بگذارم و پشت میز لم بدهم و «منشیگری» کنم. حرف من اینست که چنین اموری
از زنان برنمیاید، نه فقط به خاطر زور بازوی کمتر؛ وقتی من امنیت ندارم از خیابان آزادی و انقلاب پایینتر
در محیط و فضای اجتماعی به "تنهایی" تردد کنم، بیشک حضور من در محیط مردانه و حفظ زنهار و
امنیت زنانه در کنار یکدیگر غیرممکن خواهد بود.
میدانم، تاکنون پیش نیامده جانوران خوکصفت ایرانی شما را در خیابان دنبال کنند و بترسانند، تاکنون
پیش نیامده گوشی را در دستتان بگیرید و "وانمود" بکنید که کمی بالاتر با دوستپسرتان قرار دارید تا
جانور پشتی که دنبالتان است شاید دمش را روی کولش بگذارد و برود... بله؛ میفهمم که نمیتوانید
درک کنید. باید هم با خنده و طعنه مثل دوست بالایی بگویید :
«فضای امن» برای مردان هم وجود ندارد، با این تفاوت که بجای امنیت روانی و آرامش روحی و شخصیت اجتماعی..

پاسخ با گفتآورد

. آخر می دانید چرا؟چون لوزر بودن بد ننگی است گرامی.شما را ارجاع می دهم به دفاع تمام قدتان از شرایط گزینش مردان آلفا و قوانین بازی پی یو ای.