خب از نمایارِ خودم می آغازیم:
نمایارِ من اثریست مشهور از نقاشِ ایتالیایی رنسانس، جیوانی پلگرینی، با عنوانِ Return.تصویر آنقدر گویا و زیبا هست که نیازی به توضیح بیشتر در موردش نیست:
![]()

خب از نمایارِ خودم می آغازیم:
نمایارِ من اثریست مشهور از نقاشِ ایتالیایی رنسانس، جیوانی پلگرینی، با عنوانِ Return.تصویر آنقدر گویا و زیبا هست که نیازی به توضیح بیشتر در موردش نیست:
![]()
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying

چه تضمینی وجود داره که در شمارش آرا تقلبی صورت نگیره؟!![]()
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
آغازگر جُستار

vivian کجاست؟! شرکت نکرده بود ؟!من می خاستم به آواتار اون رای بدم!![]()
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
viviyan (06-23-2013)
آغازگر جُستار

دوستان من اشتباها گزینهی نمایش رایِ رایدهندگان را غیرفعال گذاشتم و اکنون نمیتوان فهمید که چه کسی به نمایارِ چه کسی رای داده! میشود درستش کرد؟
And laugh

به به!
فایل پیوست 2053
شراب اولی تر ...

این هم آواتور من،تصویر ارزشمند از John Brown شخصیت معروف و جنجال ضد بردهداری که اقدام شجاعانهاش در مسلح کردن بردگان و بدنبال آن شکست و نهایتا اعدام او عامل جنگ داخلی آمریکا و پایان بردهداری شد.او اولین کسی بود که سخن از جنگیدن در کنار بردگان و نه تنها برای بردگان را مطرح کرد.
این تصویر توسط Augustus Washington در سال 1846 گرفته شده، که پدرش برده بوده، و در شرایط نسبتا خوبی این مدت باقی مانده.
برای اطلاعات بیشتر دربارهی ِ این تصویر و همچنین John Brown.
ویرایش از سوی Russell : 06-23-2013 در ساعت 11:34 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound

این هم آواتار جدید برای شرکت در مسابقه...خیلی اتفاقی دیدمش و خوشم اومد!! نقاشی از هنرمندی به نام Rob Hefferan هست.
فایل پیوست 2055

احساس و آلامی که نمایهی من منتقل میکند مطلقاً «بدون شرح» است؛ و به زمینهی فکری ِ بیننده
مرتبط می باشد. احساسی که من از آن می گیرم چنان شخصیست که نمیتوان آن را به قلم توصیف کنم.
فایل پیوست 2056
آغازگر جُستار

And laugh
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)