شما گویا یک طوریتان میشود داریوش جان!؟
من در پاسخ به شیرین و تضادی که میان «اروتیسم و پورن» قائل شده بود گفتم پورن سنجهای برجسته است به میزان اعتقاد اشخاص به آزادی بیان، و تلاش برای بستن یک انجمن با تهدید به رفتن و .. نمودی از عدم پایبندی آشکار به آن. شما نمیدانم چرا به خودتان گرفتید و این پست عجیب و غریب را دادید:
که منهم طبیعتا موضع دفاعی گرفتم و شما را به همان چوبی راندم که باقی دوستان را.
نمیدانم چرا لازم است توضیح بدهم که مخاطب من در آن پست تنها شیرین بود، آنهم تنها زمانی که گمان میکردم دلیل و انگیزهی او از مخالف با «پورن بطور خاص و اخص» تعلقات فمینیستی اوست. ناراحتی شما مایهی تعجب و شگفتی منست زیرا شما حتی با وجود اینجا مخالفتی نکرده بودید، و گفته بودید که ای کاش اینرا به رای کاربران فعال بگذاریم. این شگفتی دو چندان میشود وقتی شما اکنون مرا متهم میکنید به وصله چسبانی به خودتان، همزمان با این ادعا که ریگی به کفش ندارید. اگر شما آدم املی نیستید که خواستار حذف اینجا بخاطر دلایل مطروحه در همان پست کذایی من نشده، و انگیزهی دیگری از این مخالف در سر داشته پس چرا ناراحت شدهاید؟! وصلهای اگر بوده متوجه کسانی بوده که خواستار حذف اینجا هستند چون آنرا مبتذل، زنستیز یا پَست میدانند، شما چرا به خودتان گرفتهاید؟