• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 126

جُستار: چرایی آغاز تالار داستان‌های ِ اروتیک

Threaded View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Dariush نمایش پست ها
      امیر گرامی، اکنون که حکمِ خود را صادر کردید، شاید بد نباشد بدانید که دلیلِ مخالفتِ حداقل من، وجودِ پورن به ذات نیست، بلکه آنچه که شما و دوستان به عنوانِ علت برای جذبِ بازدیدِ بیشتر برای این سایت مطرح میکنید، از نظرِ من میتواند به کلی معکوس عمل کرده و همان کسانیکه مسیرشان گاها به اینجا میخورد را نیز بپراند. چرا که سروکارِ ما با جامعه ایرانی است که وجودِ این بحث‌ها را در هر فضایی معادلِ جلف بودنِ فضای آنجا میداند؛ و بودنِ این تالار در این انجمن هم کمکی به تغییرِ این نگرش عمیقا نافذ در ذهنِ جامعه ایرانی نمیکند، چراکه ما آنقدر پرکاربر نیستیم که بتوانیم خود را به آنها تحمیل کنیم، بلکه ناچاریم فعلا به سایتی آنها اولویت‌هایی بدهیم. اینجا هم بنا به تعریفِ خودش، کلاس‌اش در نظرِ ایرانی جماعت، به طور پیش فرض بیش از آنی‌ست که چنین تالاری در آن وجود داشته باشد. وگرنه ما کم موردِ آزمایشِ اعتقاد به آزادی بیان قرار نگرفته‌ایم!
      فرض بگیریم ادعای شما صحت داشته باشد، این جلف تلقی کردن هرچه در آن کُس و کیر هست و خراشیده شدن روح و گوش به هنگام شنیدن اسماء ادوات تناسلی و الفاظ رکیک بیشتر ثمره‌ی زندگی در جامعه‌ای امل است تا محرک آن. با علم به این موضوع چرا باید تسلیم این دگم فرهنگی بشویم بجای تلاش برای تغییر آن؟ جز اینست که خودتان هم تحت مجموعه‌ای هستید که از آن صحبت می‌کنید؟ آیا شما اینها را مبتذل و سخیف نمی‌یابید؟ حرف من اینست که تلاش برای حذف هرآنچه ما نمی‌پسندیم باید بالاخره یک جا متوقف بشود، و زیادی امن‌سازی اینجا در برابر تمام اشکال ابتذال افتادن از چاله به چاه است.

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Alice نمایش پست ها
      من دعوت به رای‌گیری کردم یا راسل؟
      من گفتم این هذیان‌ها درخور سایت و کسانی که اینجا می‌نویسند نیست؛ وجهه‌ی سایت را
      پایین می‌کشاند... اینک شما هی نشان ِ حماقت به من (=زنان) بزنید و بی‌هیچ دلیلی، و فقط
      به واسطه‌ی "زن" بودنم مرا به عدم صداقت فکری متهم بکنید. بهرسان هدف غایی شما بر ما
      پوشیده نیست و شوربختانه اندیشه شما محدود به پیشینه‌ی کاربری و شناسه من است...
      من هیچ جا نگفتم "محدود کنیم چون اینگونه است" ؛ ایراد من به درونمایه نبود؛ به ساختار و
      داستان‌پردازی‌های بیجا و تو خالی بود که نه طرح و چارچوب روشنی دارد و نه وحدت هنری،
      اما تا خرخره تالار را پر کرده‌اند...
      حق با شماست من بیخود با شما تندی کردم.
      کمی عصبانی بودم، چراکه همیشه دلایل انکار به سخن درآوردن سکس مردستیزی و انکار سکشوالیته‌ی مردانه است(که مبتذل است، منحرف است، زن‌ستیزانه است، بر شی‌انکاری زنان بنا شده و ...).
      این تفکیکی که شما میان اروتیسم و پورن قائل می‌شوید و سپس یکی را مبتذل و دیگری را متعالی جلوه می‌دهید چیزی بجز سنجیدن جهان با معیارهای جنسیتی خودتان و سپس انکار آنچه با آن هماهنگی ندارد نیست. که من با این مشکلی ندارم، دشواری آنجا آغاز می‌شود که می‌کوشید این درک تک‌بعدی و شخصی و منحصر به خود را تعمیم بدهید به دیگران و یا جزئی ذاتی از خود آن چیز جلوه بدهید.

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Fifty-Shades-of-Grey-last-008.jpg
دیدن: 56
حجم: 38.0 کیلو بایت
      sonixax, Russell and Nevermore like this.
      زنده باد زندگی!

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Alice (06-19-2013),sonixax (06-19-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 38
      واپسین پیک: 07-10-2015, 04:13 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •