ناز بشی
بالاتر مدعی بودید که حرفی از روح و جن و پری نزده اید . وقتی نشان دادیم ایگنورش کردید و حالا اینطوری و از روی عصبانیت و طبق سنت چند پست قبل ترتان دست به فحاشی زده اید ؟ :)))))
موجود بانمکی هستید .
هر آدم بیطریفی این پستها رو خونده باشه همون قدری برای این حرف شما اعتبار قایل میشه که برای دکترررررررررررر بودن جناب کردان !
سخنان مسخره و خنده دار نزنید که مورد تمسخر و نیشخند قرار نگیرید!
ادعای کشکی نکنید و وقتی میکنید پای ساییدن کشکش هم باشید جانم .
حضرت عالی از اول این بحث تا حالا چند بار حمله شخصی و بعضن فحاشی داشتید ؟ میخواید بشمرم براتون ؟
ولی به عکس ادعاتون من به شما برچسب نزدم . جایی که گفتید "روان" معادل عامه فهمش که همون روح و جن و پری باشه رو قرار دادم بعد سر همین داغ کردید و دست به فحاشی و توهین زدید .
تازه خنده داره که مدعی هستید روح و جن و پری تخصص و کاربردی هم هست :)))
اینجا ادعا کردید :
خاطر ندارم در طول این بحث حضرت عالی را به غیر از واژه شما خطاب کرده باشم در صورتی که شما مدام با واژگانی چون تو و بیشعور و نفهم و ... مدام دُر افشانی کرده اید .
یاد فیلم نان عشق و موتور 1000 افتادم که بسیجی هر چی فحش خوار مادر از دهنش در میاد به طرف میده آخرشم بر میگرده به طرفی که فحش خورده میگه بی ادب
سخنانتان هم که موجوده خواننده هم بهره هوشی اش قطعن بیش از آنیست که بفهمد شما ادعا کرده اید یا خیر .
فحش هاتون ته کشیده ؟ :))))
خوب من هم نشان دادم که مثال بیجا زدید! غریزه طبیعی قبل از وقوع رو میخواید کنترل کنید ؟ شما احیانن نوبل پزشکی چیزی برنده نشدید ؟
هر وقت وسطش بودم شما با یک ملیون دلار بیا ببینیم میشه یا نمیشه :)))
الان این رو به حساب روح و جن و پری باور بودنتون بنویسیم یا به حساب چیز دیگه ای ؟ :))
خوبه هر چی بیشتر میریم جلو بیشتر نشون میدید زیر کدام بته ای به عمل آمده اید !
از بی شعور و بی تربیت و نفهم و ابله و ... رسیدیم به کس شر :)))
جلوتر به شما گفته بودیم که روانشانسی علم نیست ، هیچ دانشمندی هم علم نمیدونتش . اینکه یک مساله باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا علمی شود را هم گفتیم . از آنجایی که پیشتر میدانستیم فهماندن این مساله به شما از فهماندنش به کودکان مهد کودکی هم سخت تر است برایتان کارتون هم گذاشتیم ! البته همه این کارها رو با این پیش فرض انجام داده بودم که شما اسپاغتی نکرده عقب مانده نیستید!
توی سه تا پست اندازه تمام اراذل اوباش مقیم تهران و حومه فحاشی کردید! جالبه که من دارم برچسب میزنم ! :)))))))))) (نان عشق و موتور هزار)
روان = روح = Ghost
روانشنانس = روح شناس = Pneumatolog
سایکولوژی اصولن ربطی به روح و جن و پری ندارد . حالا که کم آورده اید چسبیدید به سایکولوژی ؟!
هیچ سایکولوگی هم نمیاد بگه عقل چیزی فرامادی یا برتر از ماده هست که ماده رو کنترل میکنه !! چیزی که شما بارها و بارها پیشتر گفته اید.
گیریم که اصلن منظور شما از روان، روح و جن و پری نبوده و همون Psy بوده که بدبختی معادل فارسی هم نداره .
باز هم شما ادعایی کردید مبنی بر اینکه عقل فراتر از ماه هستش و کنترلش میکنه . در هر صورت شما دارید عقل رو فرای ماده میبینید !

پاسخ با گفتآورد