عجب؟
دروغ گویی وقیحانه تا چه حد؟
پیشتر نشان دادی؟
خب بگو ببینم چطوری مثلا؟
اثباتش؟
همینطوری واسه خودت میبری و میدوزی؟
واقعا که شعورت از صفر هم کمتره.
من هم اتفاقا آدم منطقی و منصف و شکاک و منعطفی هستم.
بجای اینکه بچسبی به اینکه اول چی برداشت کردی (شاید لحن من در ابتدا باعث این برداشت بوده) و مدام بحث شخصی بکنی روند بحث رو دنبال کن و استدلالها و مثالهای متعددی رو که بیان کردم مد نظر قرار بده و جواب بده/نظرت رو بگو.
من خودمم یادم نیست و مطمئن نیستم که در ابتدا دقیقا چه ذهنیتی داشتم، چون از نظر من از ابتدا چیزی قاطع و روشن وجود نداره و در جریان بحث چیزهای جدیدی به ذهنم میاد و افکارم ممکنه تغییر بکنن.
متاسفانه تو رفتارت اصلا به درد بحث نمیخوره. بیشتر دنبال تمسخر و خالی کردن عقدهء خودت هستی تا اینکه ببینی واقعا در بحث و استدلال طرف مقابل شاید چیز مفید و درستی هم وجود داره.
واقعا شخصیت و تفکرت بچه گانه است. میتونستی خودت رو از بیرون ببینی برات خوب بود. یجورایی واقعا بچه موندی و همون روشها و لجبازی های کودکانه رو داری.
همینطوری هم شونصدتا ادعا میچسبونی به طرف میگی نشون دادی و ثابت کن و از این مزخرفات.
سند و دلیلش کجاست معلوم نیست.
یک متهم رو هم در دادگاه با اصول و حق و فرصت دفاع و دونستن شواهد و دلایل محاکمه میکنن.
حالا تو همینطور مفت مفت فقط برچسب از اون دهنت میاد بیرون میچسبونی به طرف.
انگار اصلا مسئولیت حالیت نمیشه.
واقعا بچهء وقیحی بیش نیستی.
تربیت درست و حسابی نداری.
بجای این چرندیات بی ارزش کار مفیدتری ازت برنمیاد. چون واقعا هیچی نیستی. تو هم مثل خیلی ها فقط یک هنرپیشهء ناشی و دلقکی بیش نیستی که ادای آدمهای خردمند رو در میاری.

آغازگر جُستار

پاسخ با گفتآورد