درود آنارشی نازنین
1-شما چه زمان خودکشی را به زندگی ترجیح میدهید؟
2-چرا آنارشیسم؟ از نظرِ شما راه حالِ پایانیست؟
3-دیدگاهِ شما پیرامون عشق و ازدواج چیست؟
4-کدام کشور را برای زیستن انتخاب میکنید؟چرا؟
5-در کدام یک از شاخههای هنر احساس میکنید استعداد بیشتری دارید؟ موسیقی،شعر،نقاشی، ادبیات داستانی، هنر هفتم و ... ؟
6-به سبک خودتان، هرکدام از کاربران زیر توصیف کنید:
Mehrbod
Russell
Sonixax
Ouroboros
Undead_knight
Dariush
Iranbanoo
Alice
Anarchy
SAMKING
Bibak

!! پس اصولا همواره من خوکشی رو به عنوان ابزار دفاعی ذهنی با خودم دارم...
،ااا ببخشید یعنی نظرم مثبت هست...البته به نظرم حال و هوای هر کس در دوره های مختلف زندگی روی نظرش در این خصوص تاثیر میذاره ، زمانی که شکستی خوردیم به شدت مخالفیم یا از اتفاق افتادنش پرهیز میکنیم...اما فرگشت قوی تر از این حرف هاست و کار خودش رو میکنه در نهایت !! من اخیرا حساب کردم اگر ما همان متوسط عمر 75 ساله رو داشته باشیم ، حدود 27000 هزار روز بیشتر نمیشه، خب تا 30 سالگی هم حدود 10000 روزش رفته و چشم به هم زدنی بقیه اش هم خواهد رفت که شاید چند هزار روز آخر کیفیت آنچنانی هم نداشته باشه...پس باید گاهی به قصد تجربه یک لذت جدید، این دشواری های فلسفی و ترس هایی که از ریسک کردن در این زمینه داریم رو کنار بذاریم و همون ندای فرگشت رو لبیک بگیم
!! درسته که شاید حس تنوع طلبی همچنان در ذهن ما باشه اما باید ببینیم در چه وضعیتی آرامش بیشتری داریم و گاهی هم به دلیل به سر رسیدن این 27000 هزار روز باید کمی این حس رو سرکوب کنیم...یعنی خودمون رو در جریان زندگی رها کنیم حالا هر چی که میخواد بعدا پیش بیاد
!!

اما دختر و پسرش رو زیاد تا حالا فکر نکردم و گمان هم نکنم برام تفاوتی داشته باشه.
!!