• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 34

جُستار: صندلی داغ - Anarchy

Threaded View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      1 - آمریکا یا اروپا ؟ چرا ؟
      آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین !! بازم به نظرم اگر یه چیزی بگم بیشتر رو هوا بوده چون نیاز به زندگی در هر دو محیط دارم...آمریکا یه سری مزیت داره و مهم ترینتش به نظرم اینه که امکان پیشرفت بیشتر هست و فرصت های شغلی و تحصیلی بیشتری میشه اونجا پیدا کرد نسبت به اروپا...احتمالا هم محیط بهتری برای مهاجران از مناطق مختلف هست !! اما اروپا از این جهت که کشورهای مختلف با فرهنگ های مختلف کنار همدیگه هستن حذابیت خاصی برام داره و میشه در مدت کوتاهی کشورهای مختلفی رو دید...در نهایت آمریکا رو برای زندگی بهتر و اروپا رو برای سفر بهتر میدونم !!

2 - غذای خانگی یا فست فود ؟ چرا ؟
      من غذای خانگی رو ترجیحی میدم و دلیل خاصی هم نداره جز خوشمزه بودن و سالم تر بودنش!! البته فست فود رو هم دوست دارم...نامرد دهنم آب افتاد با این سوالات!!

3 - تحریم یا رای ؟ چرا ؟
      فعلا که تحریم...گاهی از این استاتوس های احساسی فیس بوک میخونم که ما میخوایم تو ایران زندگی کنیم و بالاخره یه ذره هم که فرق کنه بهتره رای بدیم و نمیدونم رای ندادن چه فایده ای داره ، اما پیش فرض همه اینها این هست که مثلا سیستم انتخابات تو ایران حداقل استاندارد ها رو داره...وقتی همه چی از بالا هدایت شده هست و با توجه به حوادث گذشته و به خصوص 88 حسابی خودشون رو واکسینه کردن ، دیگه همون حداقل های گذشته هم وجود نداره...این مناظرات کاندیداها رو که نگاه میکنم ، واقعا هم خجالت میکشم هم احساس بدبختی میکنم که 8 نفری که پتانسیل رئیس جمهور شدن تو ایران رو دارن چقدر شوت هستن و مردم چقدر نا آگاه...

4 - اگر بخواهید به مسافرت بروید شمال ایران را انتخاب میکنید یا جنوب یا جای دیگر ؟ چرا ؟
      برای من تفاوت زیادی نمیکنه در این مورد و هر جایی لذت خاص خودش رو داره...اما هر وقت جایی از ایران رو میبینم و مقایسه میکنم با کشور های همسایه ، از ته قلبم حسرت میخورم که با این همه امکاناتی که ما داریم چرا در اینجا قرار گرفتیم...

5 - اگر در لوتو (همون بخت آزمایی) 20 میلیون دلار/یورو برنده شوید نخستین کاری که با پول به دست آورده میکنید چیست ؟
      حتما یه تور میرم همه دنیا رو میبینم...عمر انقدر کوتاه هست که فقط باید از لحظه لحظه اش لذت برد !!

6 - مسافرت با کشتی را دوست دارید یا خیر ؟
      مسافرت طولانی با کشتی تا حالا نرفتم...حالا که گفتید فکر میکنم تجربه بدی هم نباشه و دوست دارم حداقل یک بار هم اون امتحان کنم

2. 4 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Fiona (06-06-2013),iranbanoo (06-06-2013),Soheil (06-07-2013),sonixax (06-06-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •