درود بر شما. دلیل گذاشتن این جمله این نبود که خودم همچین احساسی دارم. از این جمله زیبا و زیرکانه خیلی خوشم میاد. درسته بعضی وقتها دلیل زیادی برای زندگی نمیبینم. ولی برای خودکشی باز هم دلیل کمتری میبینم!سیگار رو تا حالا امتحان نکردم. بس که بچه مثبت می باشیم.:) ولی اکثر دوستان میکشن و خودمم زیاد وسوسه میشم.قلیون دوست ندارم.قلیون ؛ریاضیاتم معمولا زیاد جالب نیست و از امتحاناتش هم متنفرم. ولی هر وقت میخونم و یاد میگیرم خوشم میاد.:)ریاضی ؛خیلی دوست دارم ببینم.تئاتر شهر ؛ترسناکه. ولی بدم نمیاد امتحان کنم. هیجانو دوست دارم.بانجی جامپینگ ؛اصلا خوشم نمیاد. یعنی زده شدم ازش. محیطش بار روانی سنگینی داره.شرمنده. شناختی از دو تیم ندارم. خیلی وقته فوتبال نگاه نمیکنم. ولی نتیجه ها رو کم وبیش دنبال میکنم. یادمه یه زمانی بازیهای تیم ملی اشکمو در میاورد ولی الان از خودم می پرسم چرا باید از اینکه کشورم میبره خوشحال باشم؟نه فکر نمی کنم. برای نجات جونش شاید ولی برای رسیدن بهش شک دارم. با این حال وقتی اون هورمونها ترشح بشه دیگه دست خود آدم نیست!ریسک پذیر.احتمالا پیشرفت و لذت بردن از زندگی.اولی. آخر هم نفهمیدم خره یا اسپ!دوستی با بیشتر کاربران فعال دفترچه موجب افتخار من خواهد بود. هتا هم کلام شدن بصورت مجازی هم باعث افتخار من بوده. کلا خوشم نمیاد جلوی جمع احساسمو راجع به کسی بگم، ولی اگه بخوام 5 نفر رو نام ببرم:فیسبوک ؛تا حالا فقط یک دختر دیگه دیدم که شبیه ایشون باشه. کلا ویژگیهای بد و اعصاب خورد کنی که در بقیه دخترها دیده میشه در ایشون نمیبینم.Nirvanaبه نظر آدم جالبی میاد و فکر می کنم خیلی میشه از وجودش فیض برد.Amir2591چون رفتارهاش شبیه یکی از دوستان نزدیکمه و خیلی کنجکاوم ببینم چجور آدمیه.SAMKINGنمی دونم. حس خوبی دارم بهش.Mehrbodمثل همون که برای مهربد گرامی نوشتم!Sonixax