نوشته اصلی از سوی
tina_piran
همانطور که در پست قبلی قبل از پست جدید شما گفتم بخاطر مدیر تالار بحث دینی نمی کنم وگرنه خودتان هم میدانید بارها به این چرندیات که آنها (طالبان) خودشان از شما مسلمان تر هستند و غیره.... پاسخ داده ام
شما هم که نه یهودی هستید و نه به صهیونیسم علاقه ای دارید و اسرائیل و... !!!!معلوم نیست چرا روز و شب از مشتی آدم کش دفاع می کنید و میفرمایید که اسرائیل به کوری چشم شما هنوز پابرجاست!!!!!(خواستید برای این حرفتان که کجا گفتید سند بیاورم)
من هم چون نمیخواهم دیگر بحث دینی را در این تالار ادامه دهم تنها یک آدرس یادگاری برای شما میگذارم که فراموش نکنید از چه کسانی و با چه سطح هوش و استعداد پیروی می کنید!!
Google Image Result for http://5tjt.com/wp-content/uploads/2012/09/arabs.jpg
آخ که چقدر شما به قوانین و مدیران و کاربران اینجا احترام میذارید....میای به یکی میگی خودتو خیس کردی، بعد همه مدیران ایستاده برای شما خواهر بسیجی جان بر کف دست میزنن!! معلومه باید احترام بذاری بهشون...
شما برای خودتان پاسخ داده اید خواهر بسیجی !! ضمن اینکه حرف من رو هم تحریف فرموده بودید و گاف هایی که داده بودید رو هم لیست کردم که به دلیل ضایع شدن مثل همیشه جوابی ندارید بدید...کسی که میاد با یک فیلم بی سر و ته ادعا میکنه گنبد آهنین فلان شد دیگه تکلیفش معلومه...
فقط موندم چی شد آقاتون جواب 4 بار حمله اسرائیل به حومه دمشق رو نداد
!!
ضمنا اشتباه گرفتید ، من اگر چیزی میگم در دفاع از اسرائیل نیست چون اونها به اندازه کافی قوی هستند وباز هم میگم به کوری چشم شما پا برجا میمونن...من به دنبال اینم که امثال شما از توهم قدرتمند بودن بیاین بیرون و کاری نکنین ایران در اثر همین ماجراجویی ها نابود بشه... البته شما که ایران نیستین و براتون مهم نیست...فقط ژست ایران دوستی گرفتین !!
خواهر بسیجی برای بار چندم ، این شما هستید که احتیاج به آقا دارید...من کسی یا چیزی رو ندارم ازش پیروی کنم جز خرد !! این منطق شماست که احتیاج به ولی و قیم دارد...