مضحک اینست شما برای ما که میخواهید فیلم بازی کنید هیچ برای خودتان هم میخواهید فیلم بازی کنید.
من کاری به عقاید شما ندارم،شما هر عقیده ضد بشری و فاشیستی که میخواهید داشته باشید،ولی معنی آن سخنان همانیست که گفتیم.
مسلمین دشمن درجه یک همجنسگرایی هستند ،اگر هم از جنایت آنها سخن بگوییم تازه برداشتشان این میشود که ما گفتهایم همه جنایات جهان کار مسلمین است و یکچیز هم تازه طلبکار میشوند !!
دیگر سخنانتان دارد از مضحک گذشته و به رقت انگیر تبدیل میشود.
من گفتم که گفتهاید "حس خوبی به آنها " ندارم و معنی آنرا در ادبیات فاشیستی همجنسگرا ستیزان مسلمان آوردم.سخنی از خود واژه "چندش" نزدم،تلاش رقتانگیزیست برای تحریف آنچه دو خط بالاتر آوردهام،بفرمایید این هم آنچه ما به شما نسبت دادیم و خود آنچه شما گفتید (برای نکمیل نمایش مضحک شما):
راسل:
سانسورهای سایبری دولت - برگ 12گفتید حس خوبی به آنها ندارید (جمله رسمی مسلمین برای ماله کشی عبارت حالم از آنها بهم میخورد)
و اصرار به استفاده واژه همجنسگراستیزانه و نفرت انگیز همنجنسباز برای خطاب کردن آنها و حتی اصلاح دیگرانی که حاظر به استفاده از آن واژه نفرتانگیز نیستند.
مسافر:
سانسورهای سایبری دولت - برگ 10کار به درستی و نادرستیش ندارم و صراحتا میگم حس خوبی به همجنس بازی(نه همجنسگرایان) ندارم