دین یک چیز من درآوردی شخصی خاص هست و همان طور که میبینید اسلام از 1400 سال پیش تا کنون تغییر چندانی نداشته و همانهاییست که ممد چوپان گفته .
دین اسلان یهویی توسط ممد چوپان بوجود آمده با کپی برداری از دینهای ابراهیمی قدیمی تر و بعد از آن هم 1400 سال به همین شکل مونده . یعنی اگر این فرضیه شما درست میبوده باید طی این 1400 سال شاهد تغییرات بنیادی در این میبودیم که میبینیم چنین نشده و نخواهد شد .
مسیحیت و یهودیت هم طی این 3000 هزار سال و بلکه بیشتر تغییری نکرده اند - دستورات همانهاست - رفتار همانهاست - عقاید همانهاست . فقط و فقط دیگر دین در کشورهای متمدن در مسند قدرت نیست که بخواهد به مردم اماله شود .
اینها همش حرفه ، ایرانی شیعه حسین است . علویان سوریه هم شیعه علی . کوچکترین نشانی هم از آئین مزدک و زرتشت شما در شیعه های حسین (ایرانیها) نمیبینید .
فقط و فقط خلیفه را به امام تبدیل کرده اند و برایش تقدس زایی کرده اند که باز هم این ربطی به فرهنگ و ادیان قدیمی تر ایران ندارد .
این سخنان و برداشتها که ایرانی ها اسلام را بزک کردند و بعد شیعه بوجود آمد برای شیره مالیدن سر ملت است که باز اسلام را به نحوی دیگر بچپانند به ملت ناآگاه .
پیشتر توضیح دادم که این ادعای شما از بیخ غلطه ! هر چه قدر هم که طرفدارانشون با نفوذ باشند تا اکثریت جامعه اونها رو نپذیره کوچکترین شانسی ندارند .
حتا اگر قانون به شیوه دیکتاتوری وار به جامعه دیکته شود باز هم جامعه در صورتی اکثریتش مخالف اینها باشند این افراد و مدافعانشان را ترد میکند، درست مثل کاری که در مورد نئونازی ها در برخی کشورها که فعالیتشان قانونیست میشود . برای همین هیچ وقت به صورت عمومی اعلام نمیکنند که نئونازی هستند چرا که بعد از آن باید آن جامعه را ترک کنند .
استدلال ساده است : در اکثر کشورهای جهان همجنسگرایی آزاد و بلا مانع است ، در اکثر کشورهای جهان همجنسگرایان ترد نمیشوند و با اعلام علنی آن خیلی راحت در جامعه زندگی میکنند و با همه کنار می آیند ، در اکثر کشورهای دنیا کسی روابطش را به خاطر همجنسگرا بودن دیگری با وی قطع نمیکند => اکثر مردم دنیا حس بدی نسبت به همجنسگرایان ندارند .
حرفتون عوض شد که!
پیشتر شما میگفتید اکثر مردم دنیا حس خوبی نسبت به همجنسگراها ندارند و همجنسگرایی از نظر اونها پذیرفته شده نیستند :
حالا یه دفعه شد بیتفاوتی ؟
اینکه کسی نسبت به موضوعی بیتفاوفته معنیش اینه که حس خوبی به اون موضع نداره ؟! عبج* !!!!!!!
و من مطمئنم کسی که علنی از آنها اعلام بیزاری کرده در برابر این قانون گارد میگیرد و با فعالیت آزادانه و حضور آزادانه شان در جامعه مخالفت میکند، اگر در عقلیت باشند هم تمام عمر از آنها دوری میکند و هیچ رابطه ای چه اقتصادی و ... با آنها نخواهد داشت .
ولی به عکس در همین غرب با رای اکثریت مردم شهردار و فرماندار همجنسگرا مشخص میشود، حال چه طور شخصی که انزجارش از همجنسگرایان را پیشتر اعلام کرده میرود و به یک همجنسگرا به عنوان شهردار یا فرماندار یا ... رای میدهد و یا با وی روابط اقتصادی و ... برقرار میکند خودش جای سوال است .
همه آنها از همان شارلاتانهای دروغگویی هستند که پیشتر در موردشان گفته ام . اعتقادات راستین افراد رو هم از روی ادعاشون تشخیص نمیدند .
حتا اگر آن شخص خواهر یا برادر شما و من و او باشد باز هم شارلاتان و دروغگوست .
این حرف همان قدر مسخره و خنده دار است که فردی بگوید من از سیاهپوستان چندشم میشود ولی نژادپرست هم نیستم .
طرف گفته از همچنسگراها چندشش میشود ولی مخالفت و دشمنی هم یا آنها ندارد - از همینجا مشخص است که ما با چه آدم مذهبی تقیه کارِ احتمالن مسلمانِ شارلاتان ، دو رو و دروغگویی طرفیم و نیازی نیست که ببینیم به راستی بیدین و آتئیست هست یا نیست .
آدم خنثا و بیتفاوت هرگز از چیزی اعلام نفرت نمیکند اگر بکند دیگر بیطرف و حنثا و بیتفاوت نیست ، همان طور که راسل هم پیشتر گفته کسی ادعا نمیکند که بدون دین همجنسگرا ستیزی نیست ولی با دین حتمن هست . البته من در اینجا مشخصن میگویم که افراد بیدین و آتئیست راستین (و نه این مترسکهایی که دینباوری و خداباوری را جواد میدانند و برای همین اعلام برائت از دین میکنند) هرگز تحت تاثیر آموزه های دینی اعلام انزجار از همجنسگرایی نمیکنند .
* عبج شکل فرگشت یافته عجب است !