درود،
آغازگر جُستار

درود،

مهربد گرامی با درود ،
نگارش افزونه هایی که ارسال کردید با نگارش برنامه تارنما سازگاری ندارد .
کوشش خود را میکنیم تا نگارش آن را با نگارش برنامه تارنما سازگار سازیم .
افزونه ای که برای برچسب img پیشنهاد کردید از پیش به دو شکل در تارنما موجود بوده است ، یکی به شکل خودکار و دیگری به شکل دستی که میتوانید از این شمایلبرایشان بهره ببرید .
با سپاس

اینجانب هر کاری میکنم نمیتونم پست آخرم رو ویرایش کنم،در صفحه ویرایش هیچ کدام از دو دکمه "ذخیره تغییرات" و "نمایش تغییرات" عکس العملی نشان نمیدهد.این اشکال فقط برای من است یا از خود ساین است؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (02-23-2011)

Anarchy (02-23-2011)

آغازگر جُستار

درود،ا
میتوانید برای این جستجوی فاروم هم فکری بکنید، فکر میکنم برای راهاندازی آن با پارسی، بایستی
سورس فاروم را patch کرد و گویا میلاد گرامی (سونیکساکس) پیشتر برای همینکار آن را نوشتهاند:

Anarchy (08-02-2011),kourosh_bikhoda (03-23-2011),Mehrbod (04-09-2011),Russell (03-25-2011),sonixax (03-23-2011)
آغازگر جُستار

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

Anarchy (02-18-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)