چند روز دیگر نیز بچرید جلوی درب انجمن تا سیستم جدید اینجا پیاده شود ، دیگر هر روز نباید امثال شما را تحمل کنیم!
چند روز دیگر نیز بچرید جلوی درب انجمن تا سیستم جدید اینجا پیاده شود ، دیگر هر روز نباید امثال شما را تحمل کنیم!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (05-20-2013)
واقعا باید بر جامعه ایرانی گریست که کسانی ادعای تعالی ان را دارند که از کوچکترین نمونه اخلاق بشری بی بهره هستند
وبدتر از همه شبه دانشمند هستند
بزرگی میگوید
نادان تحصیلکرده از فردی جاهل نیز نادانتر است مولیر
نا آگاهی بهتر است از آگاهی نادرست جوزف بیلینگر
وجناب فرتزل اگر اینقدر هویج خوردید وباهوش هستید چرا بار اول نفهمیدید که من یک ایدی دارم
چراگاه هم اگر اینجا شده به مدد گرگان وگوسفندانی چون شماست
واقعا گاهی اوقات به دولت ایران باید حق داد برای سرکوب نخاله های سیاسی وفرهنگی وتفاله های نق نقو ونوکر اجنبی وکاملا بی خاصیت
باید در افکارم تجدید نظر کنم و هم دیگران را از خطر فریب نجات دهم
کلام شما بست وگسترش نفرت وخیانت است به خود وجامعه کسی که برای خودش ارزش قایل نیست نمیتواند مدعی نجات انسانهای دیگر گردد
در گودال افتاده نمیتواند کمک کند انسان بیرون از گودال را
دکتر ترول خب این هم که سخن ما دروغگویی شما را ثابت میکند که !!
شما مدعی شدهای (همانطور که ابتدا البته منکر شده بودی تا نشان دادیم چنین چیزی گفتهای ) که علت ساخت نام کاربری شیپورچی مطلع کردن ما از خطر کاربر شومبول بوده.بعد تاریخ ثبت نام آن نام کاربری یک روز پیش از ثبت نام ایشان بوده !!
باید اینجا به جناب پروفسور کوچکتر و بزرگتر را آموزش دهیم ؟!!
در مورد باقی روده درازی هایت هم بگویم که اصلا من با فاشیستهای دیوانهای مثل تو هیچ نقطه مشترکی ندارم از جمله «هم وطن» بودن.یک موی یهودیی که تو آرزوی کشتنش را داری برای من از کل وجود منحوس تو با ارزشتر است،بنابراین اینکه برای من از علت عقب ماندگی ایران و تقصیر من و امثال من در آن (!!) بگویی (چرا که گویا مانند منگله اکتشاف پزشکی نداشتهایم ) برای من از پایه بی معنیست ، من اساسا چنین پیوندی با جانورانی مانند تو قائل نیستم و هر جا که باشم انرا در برابر عاشقان هیتلر صغبر اعلام میکنم،هیچ جایی آنقدر بزرگ نیست که برای همزیستی من و امثال تو جا به اندازه کافی داشته باشد !
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
در موردِ انتخابِ کتابهایم خیلی دقت به خرج میدهم و هر کتابی را نمیخوانم چون معتقدم همانطور که معده در اثرِ پرخوری بیمار میشود، مغز نیز میتواند در اثر مطالعهی بیخود و بیهدف و خواندنِ هرچه که به دست برسد، ذائل شود. تنها چیزی را میخوانم که میخواهم در موردش بدانم و به آن احساسِ کمبود میکنم! بقیه را تقریبا ایگنور میکنم تا وقتش برسد.
فعلا قدری در موردِ ژنتیک، فرگشت و ستارهشناسی نیاز به آگاهی بیشتر دارم و این کمبود هم(در مورد ژنتیک و فرگشت) تقریبا در اثرِ حضورِ من در اینجا احساس شد چنانکه گویی من کمتر از همه در این مورد میدانم! کتابهای فلسفه و تاریخ هم که همیشه در لیست کتابهای در حالِ مطالعهام حضور دارند. رمان و شعر ، خیلی کم و با وسواس میخوانم.
آری حق با شماست یاسی! هر سال از رونقِ نمایشگاه کاسته میشود.امسال در سالنِ ناشرانِ عمومی بیش از نیمی از غرفهها را ناشرانِ مذهبی اشغال کرده بودند. و بهترین غرفهها را هم خودشان داشتند.یعنی غرفههایی که در ابتدای هر مسیر بود. جالب آنکه بسیار خلوت بودند و کسی به آنها اعتنا نمیکرد، طوری که کسی اگر از کنارشان رد میشد و به آنها نگاه نمیکرد، میشد آثار خشم را در چهرهشان یافت. به ابتکار دوست دخترم، شیطنتی برای آزارِ بیشترشان یافتیم و آنکه خود را به ناآگاهی میزدیم و میرفتیم به طرفِ غرفهشان و امیدوارشان میکردیم، اما همینکه چند قدم مانده بود برسیم، ناگهان به سرعتِ زیاد بازمیگشتیم، در حالیکه سرمان را تکان میدادیم!
کتابهای زیادی نخریدم، حدودِ 15 کتاب خریدم که تعدادی از آنها کتابهای دانشگاهی هستند. یک کتاب در مورد مارکس گرفتم، یکی در مورد فلسفه عدالت، یکی در مورد شاهنامه و یکی در مورد اسپینوزا، دوتا در مورد فیلسوفانِ سیاسی و البته دو کتاب هم در مورد ستاره ها و سیاره ها گرفتم!! و چند کتابِ جانبی دیگر.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
دوستانِ عزیز ، تا پایانِ هفته نخواهم بود.امیدوارم بتوانم حالا حالاها روحیهام را حفظ کنم. فعلا بدرود
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
میدانم به موضوع آن جستار(تاریخ ریاضیات)پیوندی ندارد پس اینجا میگویم. من یک سوالی دارم که خجالت میکشم آنرا مطرح بکنم، وانگهی اکنون سالهاست که با آن دست و پنجه نرم کردهام.. اینست که تا داریوش گرامی نرفتهاند ریسک میکنم و آنرا میپرسم، امیدوارم زیادی ضایع نباشد:
آیا 2xn∑ از (n برابر با صفر) تا (n برابر با بینهایت) مساویست با -1؟ و اگر بله، چرا؟ من هرچه این صفحه را زیر و زبر میکنم چیزی نمیفهمم...
امشب سایفون برای من داره کار میکنه. خیلی عجیبه. از وقتی نصب کردم اولین باره که داره درست و با سرعت نسبتا خوب کار میکنه.
آن لینک ویکیپدیایی که دادهاید یک سری هندسی با قدر نسبت دو (r=2) را نشان
میدهد که جملهی عمومی آن با سری شما تفاوت دارد! :-?
دقت دارید که سری هندسی اینگونه کرانمایی میشود :
پاسخ آن سری (8+4+2+1) که لینک کردهاید از فرمول زیر بدست میآید!
چون r بزرگتر از یک است حد (lim) سری، هرگاه که n به بینهایت برود (بعبارتی دیگر
مجموع n جملهی اولیه) برابر با ∞ (بینهایت) میشود؛ پس سری واگراست؛ یعنی حد
ندارد!
راهحل میانبُر : هر زمان که قدرمطلق r کمتر از یک بود، سری به فرمول زیر همگراست :
و هرزمان که قدرمطلق r بزرگتر/مساوی با یک بود، سری به بینهایت واگراست.
ویرایش از سوی Alice : 05-21-2013 در ساعت 01:23 AM
به نام بی خرد
خوبه که در پیام خصوصی که از من منتشر کردی نوشتم که یه نفر و شامبول نیستم
و برای عموم قابل مشاهده است
جناب دروغگو
تاریخ ثبت نام من ده روز بعد از یه نفره
البته مهم نیست خودت رو به حماقت بزن تا بیشتر بهت بخندم
حالا در مورد این که من چه عقایدی دارم به تو و امثال تو مربوط نیست
در عمل که فعلا در ایران همه مثل من هستند
جوابی هم نداری بدی چون مخت قدرت تحلیل نداره راسو خان
منتظر لیست اختراعات واکتشافات و مقاله های بین اللمللی شما و دوستان روشنفکر تان هستم در صورت عدم ارایه
لطفا دم از فضل فروشی نزنید
ومثل وزغ زبان درازی نکنید
و این کپی پیست برداری ها از منابع دیگران را به پای دانش نداشته خویش نگذارید
من ایرانی هستم ومدعی دانشی خاص نیستم و نوکر صهیونیستها هم نمیشوم
ولی تو اگر میتونی برو کاندم دم اتاق خواب تسیبی لیونی رو جمع کن لیاقت امثال شما همینه
ولی حیف که فعلا ایرانی و باید مثل نان فاسد کپک بزنی
انقدر بی دانشی که حتی نمیتونی از فیلتر رد بشی
هماکنون 10 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 10 مهمان)