روزی از روزها تو اینترنت چرخ میزدم دیدم تو یه گوشه تاریک و نمورش ده بیست نفر دگر اندیش دارن دور هم شعر میگن. گفتم بیام ببینم چه خبره. نمیدونستم که چراغا خاموشه و همه زیر چادر بزرگ سیرکن.
متاسفانه زبون بلدتون همون مهربد بود که لباساشو کند و سر به بیابون گذاشت. شایدم شامورتی بازیای این "یه نفر" فراریش داد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Shlomo Shumbulowitz (05-14-2013),sonixax (05-14-2013)
Fiona (05-14-2013),Shlomo Shumbulowitz (05-14-2013)
نگاهی مختصر به جستارهای سابق خلاف این ادعا رو ثابت میکنه. باور نداری دست دراز کن یکی رو از خیابون بیار بخونه. راستی اون کپی پیست ویکیپدیات راجع به "جنایات" محمود و اسفندیار چی داشت؟
چرا هنوز موندم؟ گفتم شاید بتونم تاثیری هر چند ناچیز روتون بذارم از دنیای خیال و بستانکاری (انگار همه بهتون بدهکارن) و پرخاش درتون بیارم
شمام اینقد جوش نزن جناب قوری سماور آب نداره.
راستی کسری هاسبارا از پزشکی قانونی برنگشت؟ میخوام ببینم شیلا رو من خوردم یا علی بابا.
منزل ما مثل منزل شما کاروانسرا نیست !
اینجا هم اگر بنا به نظر شما سیرک است بروید جای دیگر مشغول شوید، شاید در جای دیگر موزی ، نارگیلی چیزی هم بهتان پاداش دادند !
با این شامورتی بازی ها و اسپم فرستادنها هم نمیتوانید به چیزی که میخواهید برسید جانم .
درکش برای شما ثقیل است زور نزنید
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (05-14-2013),Shlomo Shumbulowitz (05-14-2013)
خب دیدید که نمیتوانید ما را از "بستانکاری در بیاورید" به راه یهودستیزی و مهملات دوزاری تئوری توطئه و فاشیسم راهنمایی کنید.
دیگر منتظر چه هستید؟
ناراحتید و متوجه شدهاید که دلقکبازیهایِ شما متناسب با سیرک ما نیست،مشکل چراغ و ارشاد ما هم که حل شد،بجای تکرار چُس افادههایی که دیدیم یک خریدار هم ندارد اینجا،یا این مهملات را تمام کنید یا بروید بیشتر از این خودتان را مضحکه نکنید،وضع شما اینجا دارد از رقت انگیز هم عبور میکند !!
ما داریم رسما میگوییم ناراحتی برو به سلامت،بعد تو میگویی نه برای راهنمایی و درخواست شدید کاربران و... علی رقم میل باطنی و سیرک دانستن اینجا لطف میکنم و میمانم :))
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Shlomo Shumbulowitz (05-14-2013),sonixax (05-14-2013)
پیام خصوصی جناب شومبول :
نوشته اصلی از سوی Shlomo Shumbulowitz
باید خدمتتان بگویم که اینجا منزل شما نیست که هر چرندی جایش در هر مکانی باشد ، و بر طبق قوانین و سنت اینجا سخنان بیربط جدا شده و به زباله دانی منتقل میشوند .
همچنین اگر همین رفتار را پیش بگیرید شما را به گروه کاربران ترولیست اضافه میکنیم ، باشد که رفتارتان را اصلاح کنید .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (05-14-2013)
اینها مثل این هست که وارد خانه یکی بشوند و شروع کنند به شاشیدن به در و دیوار و وقتی جلوی آنها را میگیری اعتراض میکنند!
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)