میلاد عزیز چه اصراری به این واژه "شورش"هست؟!قبلا هم گفتم انقلاب چیز مزخرفیه حتی از نوع فرانسویش:)).در واقع از دید من شورش مفیدتر از انقلابه!
با این حال وقتی از انقلاب مشروطه فقط یک قرن گذشته(و وضعیت اسف بار آگاهی مردم در دوران قاجار رو سخت میشه نادیده گرفت،انتظار داشتن بلوغ سیاسی یا قرار نگرفتن تحت تاثیر جو و هیجان از این مردم کمی بی رحمانست:)
همین الان هم اگر هدف سرنگونی جمهوری اسلامی به هر قیمتی باشه و فقط یک هدف مبهم داشته باشیم وضعیت چندان بهتر از 57 نمیشه،مردمی که فقط میخواستند حکومت شاهنشاهی رو سرنگون کنند بدون اینکه بدونند دقیقا چی میخواند.اینکه هدف برقراری جمهوری دموکراتیک باشه مهم نیست،باید در عمل مردم دموکراسی ر درک کنند و خواستارش باشند.
البته من سرنگون شدن حکومت رو بین 5 تا 10 سال آینده تقریبا قطعی میدونم ولی در مورد اینکه چه چیز باعثش میشه مطمئن نیستم.
فقط در مورد انقلاب(که از دید من گزینه خوبی نیست)باید گفت که وضعیت برای جموری اسلامی کمی فرق میکنه چه در سوریه و چه در لیبی پایخت تحت کنترل کامل یا نسبی نیروهای دولتی هست ولی انقلاب در ایران اگر قرار باشه اتفاق بیافته به طور جدی از تهران شروع میشه و اینطور شانس دووم آوردن حکومت و ایجاد جنگ داخلی کمتر میشه.

پاسخ با گفتآورد