• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 182

    جُستار: بازی : نقد

    Threaded View

    1. #11
      دفترچه نویس
      Points: 186,080, Level: 100
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer
       
      Empty
       
      Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      نوشته ها
      3,484
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی iranbanoo نمایش پست ها
      ممم...
      خوب من فکر میکنم مردانی که در پایین هرم قرار دارند شانس و قدرت آمیزششان کمتر میشود.من استثنا ها را اصلا درهرم جای ندادم.!
      اینطور فکر کردم که اگر قرار باشد مردان با شانس کمتر را در پایین هرم فرض کنم که نسل بشر تا کنون میبایست منقرض میشد!!!
      حالا چرا «قدرت» آمیزششان کمتر می‌شود؟!
      هرم قدرت مردان برپایه‌ی معیارهایی بنا می‌شود که زنان برای جفت‌گزینی مشخص می‌کنند، مرد «خوب» را معیارهای شما «خوب» می‌کند نه کیستی حقیقی او، معروف است چنگیز خان مغول بیش از هزار زن داشت.
      مشکل دقیقا از همینجا آغاز می‌شود که معیارهای ماده‌ی انسان بر دو محور «مراقبت»(Provider) و «محافظ»(Protector)شکل گرفته و پی‌ریزی می‌شود، و هنگامی که با پیشرفت تکنولوژی زنان خود قادر به مراقبت از خودشان می‌شوند دیگر دلیل وجودی ۹۹٪ مردها هم از میان می‌رود و این می‌شود که در فرانسه از هر سه ازدواج دو تا به طلاق می‌انجامد و زنان حیران مانده دائم از خودشان می‌پرسند «پس کجا هستند مردان خوب» و مردان تف شده «از این همه خیره‌سری و خباثت زنان» به خودشان می‌پیچند. پس از دقیقا این رخداد اجتماعی‌ست که فرهنگ آلفاپرستی برمی‌خیزد، تا لحظه‌ای که زن برای بقای خود نیازمند استخراج مستقیم دسترنج مرد است خبری از فمینیسم نیست و مردان «زن‌باز» و «خانم‌بیار» و «قرتی» بجای آنکه هر شب با سه بار سکس توسط سه زن مختلف پاداش داده بشوند توسط جامعه تحقیر، آزار و حتی بازداشت می‌شوند زیرا همانطورکه در جستار دیگری هم گفتم، تنها دلیل موفقیت انسان به عنوان یک گونه این بود که نظم و ساختار اجتماعی مبتنی بر آلفامحوری را مردان بتا با همکاری و اتحاد ِ زنانی که تعویض سکس با منابع را بهتر از هدف گرفتن حاملان بهترین خزانه‌های ژنی تشخیص داده بودند سرنگون کرد و جمعیت آنها را تا سرحد زیر یک درصد در هر جامعه‌ای تقلیل داد. امروز که زنان برای بقای خود ظاهرا از دسترنج این مردان بی‌نیاز شده‌اند، شرایط به زمانی بازگشته که درآن حمل و ویژگی‌های نشان‌دهنده‌ی حمل ِ بهترین خزانه‌ی ژنی تنها راه ممکن برای انتخاب شدن یک نر بود.

    2. 3 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

      Gilgamesh (05-04-2013),iranbanoo (05-06-2013),Russell (07-22-2013)

    داده‌های جُستار

    کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

    هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    جُستارهای همانند

    1. دانش ژنتیک، شبیه‌سازی، آینده و اخلاقیات
      از سوی Anarchy در تالار دانش و فندآوری
      پاسخ: 17
      واپسین پیک: 10-09-2012, 10:54 PM

    کلیدواژگان این جُستار

    مجوز های پیک و ویرایش

    • شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •