تاحالا چیزی که بنده دیدم این بوده که اکثریت موارد شبه علم و تئوری های توطئه که مطرح شدن کسی به این منبع و موسسه که شما گفتید ارجاع نداده و ازش تحقیق و اسناد و شواهد خاصی نیاورده.
بنده منظورم یک موسسه ای هست که کارش فقط همین باشه بصورت تخصصی و تمام موارد شبه علم و تئوری توطئه، و جمع آوری منابع و شواهد و اسناد و ارائهء اونها به عموم در شکل و فرمت مناسب، بصورت شفاف و مستقل.
ولی این موسسه رندی که میگید شاید فقط روی موارد خاصی با میل خودشون کار میکنن به روش خودشون برای اهداف خودشون، و شاید اونقدری هم منابع انسانی و مالی و پشتوانه های قانونی و غیره ندارن که بتونن تمام موارد شبه علم و تئوری توطئه رو به موقع بررسی و روشن کنن.
والا من خودم تاحالا سر همین بحثها کلی زحمت کشیدم رفتم لینک و منبع پیدا کردم و خوندم و ترجمه کردم و تایپ کردم و برای دیگران گذاشتم. ضمنا وقتش رو نداشتم که اونقدری که میخواستم کامل و دقیق این کار رو انجام بدم، و فقط هم روی بعضی موارد که بنظرم مهمتر یا روشن تر بودن این کار رو انجام دادم.در مورد تئوری توطئه هم فکر نکنم تغییری در ماجرا بده و کسی که فکر میکنه مثلا 11 سپتامبر کار بوش بوده بیاد بشینه حرف یک سازمان دولتی رو قبول کنه.
حالا اگر یه موسسه کارش این باشه و این همه کار وقت گیر و زحمت دار رو کامل و دقیق و سریع انجام بده و نتیجه براحتی در فرمت مناسب و جامعی در دسترس باشه، خب خیلی عالیه. دیگه لازم نیست یکی برحسب شانس پیدا بشه که اینطور کارها رو به سختی و با محدودیت انجام بده. تازه یکسری مطالب منو که براشون زحمت کشیده بودم و در فروم هممیهن درج کرده بودم حذف کردن (همراه با آیدیم چون اخراج شده بودم و بعدش آیدی غیرمجاز ساخته بودم).
ما میتونیم براحتی به نتایج تحقیقات و مطالب و رفرنسها و استدلالهای اون مرجع رفرنس بدیم.
این وضعیت رو خیلی بهتر میکنه. و دیگه وقت و انرژی این همه آدم هم در جریان اینطور بحث و جدل ها تلف نمیشه.
البته عده ای همچنان بقول شما قبول نمیکنن، و عده ای همچنان بحث و جدل خواهند کرد، اما درکل فکر میکنم وضع خیلی بهتر میشه، خیلی ها قبول میکنن یا حداقل احتیاط میکنن/نظرشون متعادل تر میشه، و خیلی از بحثها و اتلاف وقت و انرژی ها دیگه انجام نمیشه.
تقریبا هیچ چیزی مطلق و Perfect نمیشه در این دنیا، ولی همون حالت نسبی هم مهم و مفید و سرنوشت سازه.

آغازگر جُستار

پاسخ با گفتآورد