
نوشته اصلی از سوی
folaani
بابا شما هم که همش میگید تئوری توطئه و این حرفا.
وا... که من اهل تئوری توطئه نیستم؛ ولی یجورایی تازگی حس و بینشی داشتم انگار و فکر میکنم احتمالش زیاده واقعا در دنیا چیزهایی پشت پرده باشه. از نظر منطقی هم مشکل روشن و محکمی نمیبینم که این فرض رو به کلی منتفی بدونم.
بحث اصلا هارپ و مارپ و UFO و امثالهم نیست.
من خیلی وقت پیش گفتم شاید هارپ اصلا جز رد گم کنی و منحرف کردن افکار از اصل قضیه یا چیزهای دیگر چیزی نباشه. توی پست هام هست. ندیدید؟
یجورایی کلیت دنیا مشکوک بنظر میاد.
درسته تئوری توطئه و شبه علم در دنیا زیاد هست، ولی من یجورایی احساس کردم انگار واقعا یه چیزهایی هم در این بین وجود دارن که خودشون رو استتار کردن در پشت این همه آشفتگی. یه حسی دارم! البته نه اینکه بگم احساسه. یه محاسبه و احتمالات مغزی پیچیده و گسترده و شاید تاحدی ناخودآگاه که خروجیش به خودآگاهیم میرسه.
شاید یه چیزایی رو میذارن جلوی مردم که مردم وقت و انرژی و دیدشون روی اون صرف بشه، و بعدهم که نادرستیش ثابت بشه دیگه نشه به این سادگی توجه و جدیتشون رو به چیزی جلب کرد.