Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

همجنسگرایی
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 429

جُستار: همجنسگرایی

Threaded View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی SAMKING نمایش پست ها
      ... از کشک هم میشود ابزار ساخت گرامی، تنها کافی هست دیگران ابزار کشکی رو قبول داشته باشن!
      هرچند من که طرفدار آزادی بیانم و در این سخنی نمیرود!
      خوب اگر همه قبول نداشتند چه؟!!
      مثلا ما مانند خودت که میگوییی چون همجنسگرایی ضرر دارد آزادی انسان‌ها در گرایش جنسی کشک است و خوب است که همجنسگرایان را میکشند،ما هم بگوییم آزادی بیان کشک است ،ما هرگاه تشخیص دادیم ضرر سخن گفتنت از سودش بیشتر است سانسور و اخراجت کنیم؟!!
      قبول است؟ :))

این شد منطق؟
      چون کسی تا کنون نیافته پس از این هم نخواهند یافت؟
      خودت حرف در دهان ما میگذاری،بعد از حرفd که در دهان ما گذاشتی مغالطه هم میگیری? :))
      کجای مطلب apa چنین چیزی گفته؟!!

معتاد را میشود ترک داد؟
      پس همجنسگرا را هم میشود به دگرجنسگرا تبدیل نمود.
      کلیات کار یکیست
      در هر دو مورد شخص به کاری یا چیزی علاقه دارد و آن را تکرار میکند تا برایش یک عادت شده و ترک کردنش دشوار مینماید.
      معتاد میتواند ترک کند و ترک هم کرده، چرا همجنسگرا نتواند؟
      مگر اینکه همانگونه که گفتم نشان بدهید که همجنسگرایی غیر انتخابی است و غیر قابل ترک کردن.
      خوب همین است که جوامع روانشناسی در گمراهی بسر میبرند دیگر،ترک دادن معتاد بلد نیستند !!
      این سخن مضحک مانند این است که کس بگوید بچه دوساله سخن گفتن میتواند یاد بگیرد،پس میتواند فیزیک کوانتومی هم در حد دکتری یاد بگیرد !!

پس تغییر پذیری هر گرایشی جداگانه مطالعه و بررسی میشود،چنانچه روانشناسان بالا مطالعه کرده‌اند و اعلام کردند راهی تاکنون یافت نشده،حالا ممکن است بعدا راهی یافت شود ممکن است تغییر آن ناممکن باشد.گرایش یک چیز فله‌ای نیست که کس بگوید انسان‌ها مثلا میتوانند ناخن جویدن را ترک کنند ،پس گرایش جنسی و گرایش به زندگی اجتماعی و گرایش جنسی و ... را هم میشود تغییر داد !!

چیزی که دوستان هم گفتند خیلی ساده اینست که صلب آزادی جنسی انسان‌ها (که بین انسان‌هایِ بالغ و با توافق صورت می گیرد ) نااخلاقی‌ست.
      شما اگر که اینجا میگویی همجنسگرایی بیماری و قابل درمان است، به چه استنادی چنین میگویی؟دیدیم که متخصصان خلاف هر دو را میگویند.
      در همان مثال اعتیاد هم درستی یا نادرستی دخالت دیگران در ترک مواد مخدر بر اساس معیار‌هایِ روانشناسی و اخلاق مرتبط به آن باید باشد.شما رفتار قرون وسطی ،بدوی و احمقانه نگرش و اقدام به ترک دادن اعتیاد در ایران را دیده‌ای گمان میکنی چنین رفتاری خردمندانه و موجه است ،تازه میخواهی آنرا به باقی مسائل هم گسترش دهی.

اگر من اهل قهر بودم که با راسل قهر کرده بودم! ناسلامتی تاکنون 3-4 باری بحث را ول کرده رفته قهر
      البته جیگر ما هستن ایشون و در لیست دوستان
      قهر کردن نیازمند وجود رابطه دوستی و دارای معنا بودن آن دارد،من با کسی که رفتارش همچون کودک 6 ساله است چه قهری میتوانم داشته باشم،پاسخ شلوغ بازی هایش را نمیدهم معنایش قهر نیست !!

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (04-22-2013),SAMKING (04-23-2013),sonixax (04-22-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 38
      واپسین پیک: 07-10-2015, 04:13 PM

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •