)
من از ریشه کاری به این چیزها ندارم, اگر برابریخواه[1] هستید چرا خودتان را مادینگرا[2] مینامید, اگر نیستید چرا میگویید دنبال برابری هستید؟
پیوند آن به مادینگرایی؟
مگر من گفتم خاموش مانده و دست از روشنگری بردارید بانو!؟
نکته در اینه که این خود شما هستید که دارید زنان را دربرابر مردان جای میدهید: مادینگرایی[3] ≈ زنگرایی
رویکرد شما و همهیِ مادینگرایان[4] از بیخ نادرسته, اگر برابریخواه هستید برابری پیشه کنید, نه زنگرایی, نه مادینگرایی, نه نرینگرایی[5]: برابریخواهی[6]!
اگر برابری نمیخواهید هم نکنید, بیشینگان[7] هم که با شما هستند بروید حق مردان را پایمال کنید به زنان بدهید و ما هم دستکم دمی اینجا به نابخردی جنس خودمان و کلاه گشادی که شما سرشان میگذارید میخندیم (:
----
1. ^ bar+â{miyânvand}+bar+i{miyânvand}+xwâh::Barâbarixwâh || برابریخواه: Ϣiki-En egalitarianist
2. ^ mâd+in{miyânvand}+gerâ::Mâdingerâ || مادینگرا: فمینیست Ϣiki-En feminist
3. ^ mâd+in{miyânvand}+gerây+i{pasvand}::Mâdingerâyi || مادینگرایی: فمینیسم feminism
4. ^ mâd+in{miyânvand}+gerâ::Mâdingerâ <— Mâdingerây || مادینگرا: فمینیست Ϣiki-En feminist
5. ^ nar+in{miyânvand}+gerây+i{pasvand}::Naringerâyi || نرینگرایی: ماسکولیسم Ϣiki-En masculism
6. ^ bar+â{miyânvand}+bar+i{miyânvand}+xwâh+i{pasvand}::Barâbarixwâhi || برابریخواهی: انگارهشناسیِ برابریخواهی که در پیِ برابرسازی میان دسته یا همهیِ مردمان میباشد Ϣiki-En egalitarianism
7. ^ biš+in{miyânvand}+eg+ân::Bišinegân || بیشینگان: أكثریت majority

)

پاسخ با گفتآورد