زنده باد زندگی!

آغازگر جُستار

من منظورت را نگرفتم ویویان؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying

امروز سپاسهای من درست کار نمیکنند, چندباری این پیک ات را سپاس زده بودم, ولی انگار آگاشته[1] نشده بود!
در کنار آن پندارهیِ[2] «بخشمانیدن[3]» را نابجا گرفتی بانویِ من (: اینجا چون آغازگر از ما خواسته تنها روی زیباییِ نـِمایار رای بدهیم ما
هم تنها در گزینش نمایار زیبایی اش را فاکتور میگیریم, اگر گفته بود به زیبایی و منشِ[4] صـاحب آواتار رای بدهید, آنگاه فاکتورهایِ دیگر را هم درونمیکردیم.
----
1. ^ â{pišvand}+gâštan::Âgâštan || آگاشتن: ثبت کردن fa.wiktionary.org, Ϣiki-En to register
2. ^ pendâr+e::Pendâre || پنداره: مفهوم Ϣiki-En concept
3. ^ baxš+mân+idan::Baxšmânidan || بخشمانیدن: بخش نمودن چیزها یا اسپاش (فضا) به پهنهای که دستهبندی شده است to compartmentalize
4. ^ Maneš || منش: شخصیت; خوی و سرشت Dehxodâ, Ϣiki-En, Ϣiki-En character; nature
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

هر کسی که نمایارش رو فرتور امام نقی قرار بده بی تردید رای من او خواهد بود!![]()
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
آغازگر جُستار

سمکینگ گرامی، هرچه سریعتر آواتارِ خود را عوض کنید ، میخواهم جستارِ رایگیری را راه بیاندازم.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying

فایل پیوست 1679
3, 8, 10؟
از کی تا بحال ویندوز توانایی پردازش اینهمه تب ِ گشوده را بصورت همزمان پیدا کرده!؟
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)