آغازگر جُستار

آغازگر جُستار

sonixax (04-13-2013)

من منصف هستم ویوی جان .
در تمام سخنانم هم جنبه انصاف را رعایت میکنم .
حقیقت این است که زنان به نسبت مردان در تمام موارد دست کم علمی حضور کمرنگ تری دارند ، ربطی هم به نابرابری حقوقی و ... ندارد . ساختار مغزیشان اینگونه ایجاب میکند .
زنان فیزیکدان ، ریاضیدان ، برنامه نویس و .... در مقابل مردان در همین رشته ها اصلن حرفی برای گفتن ندارند .
به عکس همین زنان در فراگیری زبانهای دیگر بسیار مستعد تر از مردان هستند .
شما و شیرین مدام میگویید نه خیر زنان خیلی هم خفن هستند ! خوب ما هم میگوییم بفرمایید نشان دهید . بعد به یکباره به جای نشان دادن خفن بودن زنان میروید سر همان گریه زاری های زنانه و حرفهای بی سند و مدرک که آی ما تحت ستم هستیم و ظلم میشه به ما و ....
محض اطلاعتون دست کم یک نسل کامل از زنان وجود دارد که در حق و حقوقِ برابرتر از مردان در جوامع غربی به دنیا آمده اند و رشد کرده اند و آموزش دیده اند و همانها در مقابل همنسلان خود از جنس دیگر در آنچه پیشتر یاد شده عقبتر هستند و این به وضوح از تفاوت در ساختار ژنتیکی و توانایی های مبنی بر جنسیت حکایت میکند .
هواره هم دنبال انواع و اقسام بهانه هستند که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند !
خیلیهایشان هم به دنبال مرخصی در دوران عادت ماهیانه شان هستند و در خیلی کشور ها هم بهشان این مرخصی ها داده میشود . بعد میخواهند در قبال کار کمتر حقوق برابر دریافت کنند ! در برابر مسئولیت های اجتماعی کمتر حقوق مدنی برابر تر و نه برابر داشته باشند .
دست آخر هم کار میرسد به این مدل خاله زنک بازی ها که مردان بر سر ما میزنند و گریه زاری و ...
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

من پیشتر بر این باور بودم و اینجا هم خودت و من در اینباره گفتمانیده بودیم: تفاوتهای زن و مرد در ساختار مغزی، جسمی و ...
ولی اکنون نگرش ام را بر این گرفته ام که زنان اگر بخواهند میتوانند به اندازهیِ ما مردان در کارها توانا
باشند و چشمداشت ام را نیز بهمینسان دگراندهام[1] (فاکتورهایِ نامبردهیِ بالا را چشمپوشیدنی انگاشتهام).
روشنه از همهیِ زنان نمیتوانیم چنین چشمداشتی داشته باشیم, ولی از این همه زن در کشورهای آزادِ غربی که دیگر میتوانیم؟
----
1. ^ Degarânidan <— Degarândan || دگرانیدن: تغییر دادن to change
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

درسته ، ولی به قول یکی از دوستان هر چیزی رو باید در اون شکل وجودی خودش سنجید .
یک زن رو نمیشه در شکل یک مرد و یک مرد رو نمیشه در شکل یک زن سنجید . برای همین است که زن ≠ مرد | توانایی های زن ≠ توانایی های مرد
و این ربطی به برابری حقوقی و مدنی ندارد . در زمینه حقوق و جامعه و ... زن = مرد .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (04-13-2013)
آغازگر جُستار

ما دو واحد نوروآناتومی رو پاس کردیم، چیز چندانی درباره تفاوت های مغز زنان و مردان نخواندیم. هروقت اطلاعات کافی در اینباره داشتم میام میگم. بس که دوستان اعتراض کردند به بحثمان، تمام شوق و ذوق من سرکوب شد. وگرنه بهت ثابت میکردم؛ ادعاهای من درباره مظلومیت زنان گریه و زاری نیستند.
Anarchy (04-13-2013),no.one6592@gmail.com (04-14-2013),sonixax (04-13-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)