• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 16 از 16 نخستیننخستین 12345678910111213141516
    نمایش پیکها: از 151 به 160 از 266

جُستار: چرا و چگونه به باورهای امروز خود رسیدید؟

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      از ایشان 7,829 بار در 3,090 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      اینکه انسان بدون تکنولوژی "آزادتر" از وقتی هست که تکنولوژی داره، توهم هست. بله ممکن هست روزی برسه که انسان توسط تکنولوژی کاملا نابود بشه، یا به اسارت تکنولوژی در بیاد ولی آیا انسان در وضع "طبیعی" آزادتر هست؟!
      انسان در وضع طبیعی فاقد ابزارهایی کارا در مواجه با طبیعت هست، اگر اتفاقی در طبیعت بیافته که پتانسیل منقرض کردن یا نابودی بخش اعظم انسان ها رو داشته باشه نمیتونیم بدون تکنولوژی باهاش مقابله کنیم، وابستگی و کنترل شدن ما در طبیعت فرقی با وابستگی و کنترل شدن توسط ساخته های خود ما نداره.
      یا ما ابزاری نیرومند برای کنترل طبیعت داریم، پس اون ابزار میتونه ما رو هم کنترل کنه یا اینکه ما ابزاری نداریم و توسط طبیعت کنترل میشیم.

تاریخ هم همونطور که بعضی دوستان اشاره کردند بیشتر "چرخه" مانند هست و این باعث میشه الزاما "پایان" خاصی رو نشه برای تاریخ متصور شد،یعنی لزوما پیشرفت تکنولوژی ما رو به نقطه بی بازگشت نمیرسونه و یا بازگشت به سنت هم پایانی بر میل به تغییر و پیشرفت در انسان ها نخواهد بود.

در هر حال به نظر من تصور گذشته های خوب/ آینده های خوب دو روی سکه یک توهم هستند و ناشی از نداشتن تجربه دست اول هستند که ما با "تصورات" خودمون اونها رو جایگزین میکنیم.
      sonixax این را پسندید.
      To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
      Tacitus-

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از undead_knight گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (04-13-2015),kourosh_iran (04-14-2015),sonixax (04-12-2015)

بازداشت همیشگی
      Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

kourosh_iran آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2014
      جُستارها
      39
      امتیازها
      7,801
      رنک
      59
      Post Thanks / Like
      سپاس
      537
      از ایشان 546 بار در 365 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      راستی فکر کنم جایی در مورد این صحبت کردی که انسان امروز هم اگر بخواد میتونه بره در طبیعت زندگی کنه.
      باید بگم بله شدنی هست ولی نه به راحتی و گستردگی زمانهای قدیم.
      الان من مثلا توی جنگل هم که برم بعد بزنم یه خرسی پلنگی چیزی رو بکشم ممکنه منو دستگیر کنن بندازن زندان بگن گه خوردی حیوانات رو بدون مجوز شکار کردی اونم حیوانات اینقدر مهم و حفاظت شده و در معرض خطر انقراض! ولی در گذشته کی این مسائل بوده؟
      بعدم الان غنای طبیعت و میزان حیوانات و شکارها و بطور کلی منابع طبیعی موجود فکر میکنم قاعدتا کاهش چشمگیری پیدا کرده. چون مکانهای زیست اونا محدود شده، شکار شدن و میشن، جمعیت آدمها زیاد شده، دخالت و آلودگی در محیط زیست زیاد شده و غیره.
      خلاصه به این راحتیا هم که میگی نیست. مگر شاید در بعضی نقاط دنیا هنوز اونقدر بکر و کاملا وحشی و غنی باشه طبیعت مثل گذشته، مثلا در جنگلهای آمازون! ولی من حالا نمیخوام برم آمازون نه پولش رو دارم نه قصدش رو بعدم نمیخوام مالاریا بگیرم تازه پشه و حشره هم زیاد و خفن داره میگن پدر آدمو درمیارن ترجیح میدادم یه جنگلهایی مثل جنگل های اروپا اینا باشه. از مرداب ها هم خوشم میاد. نمیدونم شایدم رفتیم آمازون و تونستیم اونجا وفق بدیم خودمونو
      البته من نمیگم که میخوام این کار رو بکنم. فقط خواستم از محدودیت هایی که افزایش جمعیت و تمدن ایجاد کرده و آزادیهایی که از ما گرفته مثال بزنم. بنظر من خیلی خوب میبود اگر میتونستیم طبیعت رو بیشتر حفظ کنیم و این امکان ها رو اینطور راحت نذاریم از بین برن. یعنی بنظر من زندگی یه ترکیبی باشه از طبیعت و فناوری مدرن من اینطوری حال میکنم بنظرم خیلی بهتره! هرچند شاید خب شدنی نباشه. ولی توی فیلمها میبینیم خیلی از مردم دنیا جاهای باحالی زندگی میکنن مثلا این دهات های اروپا میبینی برق داره آب داره تلفن داره اینترنت و کامپیوتر و فناوری پیشرفته هم داره ولی در عین حال در طبیعت زیبا و نسبتا غنی هم زندگی میکنن مرغ و گوسفند و گاو و این حرفا هم دارن!

4. یک کاربر برای این پست سودمند از kourosh_iran گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (04-14-2015)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 24
      واپسین پیک: 01-22-2018, 09:46 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •