زکریای رازی:
ادیان و مذاهب علت اساسی جنگها و مخالفت با اندیشههای فلسفی و تحقیقات علمی هستند. کتابهایی که به نام مقدس آسمانی معروفاند، کتب خالی از ارزش و اعتباراند و آثار کسانی از قدما مانند افلاطون و ارسطو و سقراط خدمت مهمتر و مفیدتری به بشر کرده است. (تاریخ اجتماعی ایران، تالیف مرتضی راوندی، جلد دهم، ص ۱۳۶)
پیشنهاد دیگر من کتاب The Cambridge Companion to Atheism که در واقع مجموعه مقالات است.
Anarchy (11-26-2011)
با درود بر همگی دوستان
گمان کنم همگی همداستان باشیم که کتاب آقای دکتر علی سینا را بازگردانی کنم . پس از روز نخست مرداد کار بازگردانی را آغاز خواهیم کرد و تاپیک آن را هم در ادیان و مذاهب باز خواهم نمود البته با اجازه همگی
من با کتاب جناب سینا موافقم،ولی پیشنهاد مهربد گرامی که اول یک سری مقالات را ترجمه کنیم پیشنهاد خوبیست.سری مقالات محک خوبیست برای شناخت توان خودمان و اینکه تفاوت سبکهای نوشتاری را مقایسه کنیم بدون اینکه در صورت تفاوت زیاد سبکی ترجمه بلامصرف شود.حجم هم برای تست اگر کم باشد بهتر است.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (11-26-2011)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دوستان من شروع کردم به خوندن ترجمه کتاب ارزش و خوبی در جهان بدون خدا اما ترجمه به سبکی هست که فهمش رو واقعا سخت میکنه ضمن اینکه ایرادات نگارشی و املایی هم کم نداره.به نظر من به یه ویراستاری قوی نیاز داره و گرنه عده زیادی توان خوندش رو پیدا نخواهند کرد....
Mehrbod (12-31-2011),Pazhuhande (10-30-2012),Russell (12-31-2011),sonixax (12-31-2011),بهمنیار (09-16-2012)
من هم قبلن حدود 100 صفحه از ترجمه دوست نازنینمون بهمنیار رو خوندم گذاشتم کنار،به نظر من خود بحث اخلاقی و فلسفی در کنار بسیاری چیزهای ناآشنا از الاهیات مسیحی خوندن کتاب رو سخت میکنه.اضافه کردن ترجمه تمام فارسی کار رو خیلی کسل کننده تر میکنه برای خواننده عادی.
اصلن بحث من خوبی و بدی فارسی نویسی نیست اینجا،ولی بعضی مواقع باید بین دو هدف یکی رو انتخاب کنی،دوتا رو همزمان اگر بخوای انجام بدی مثل اینه که هیچکدوم رو انجام ندادی.
اما موضوع کتاب خیلی موضع ضروری و مهمی هست.به نظر من بهمنیار گرامی با انتخاب این موضوع درست زده وسط خال.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (12-31-2011),havachekhube (01-08-2012),Mehrbod (01-02-2012),Pazhuhande (10-30-2012),بهمنیار (09-16-2012)
درود بر دوستان نازنین
من تقیه می کنم که کم سر می زنم بی وفا نیستم
گزارش بدهم که بخش آخر شناخت محمد هنوز به دستم نرسید گمان کنم دکتر می خواهد هر دو را با هم بفرستد بیرون هم انگلیسی و هم فارسی و در وب فیس فری دام به آگاهی رسیده که پاییز چاپ ششم به دست مشتریان خواهد رسید
کتاب جهان بیخدا را بازبینی نمود. یک کتاب دیگر هم به نام اخلاق و شیوه جنگ امریکایی تنها برای آگاهی خودم برگردان کرده بودم به پیشنهاد یکی در همان سایت گذاشتم. کنار همان بیخدا و اخلاق
دوستان من مهربانی شما را هرگز فراموش نخواهم کرد اگر بشود اخلاق را نیز بازبینی خواهم نمود. چکنم شلوغ و بگیر بگیر این جا
درود گرامی،
اینهایی که گفتید در کدام سایت چاپ شدهاند، میتوانید یک نگارش هم اینجا پیوست کنید؟
همچنین گرامی من پیشنهاد میکن این جُستار را خوانده و از نرمافزار Tor بهره بگیرید، با این نرمافزار نگرانی برای امنیت و شناسایی شدن به 0 میرسد: http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A...-463/#post9606
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)