Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

اخبار ورزشی
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 31

جُستار: اخبار ورزشی

Threaded View

رهگذر
      Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
      Overall activity: 0%
      بدون وضعیت

خالی

mesibook آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jan 2013
      جُستارها
      0
      امتیازها
      226
      رنک
      4
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 21 بار در 5 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      مورینیو: برای شکست بارسا به آنچلوتی کمک می‌کنم

سرمربی رئال مادرید تاکید کرده که برای شکست دادن بارسلونا به سرمربی پاری سن ژرمن کمک خواهد کرد.

تیم‌های بارسلونا و پاری سن ژرمن در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر هم قرار خواهند گرفت.
      در همین رابطه، ژوزه مورینیو که به همراه رئال مادرید در کمتر از یک هفته به 2 پیروزی برابر بارسلونا دست یافته بود اعلام کرده حاضر است به کارلو آنچلوتی سرمربی پاریسی‌ها کمک کند تا بتواند بارسلونا را شکست دهد.
      «با آنچلوتی دوستی نزدیکی دارم و بدون شک به او برای شکست دادن بارسلونا کمک خواهم کرد.»
      آنچلوتی هم در واکنش به این مصاحبه گفت: ما رئال مادرید نیستیم و بدون شک شخصیت جداگانه‌ای نسبت به این تیم داریم. هنوز استراتژی قرار گرفتن برابر بارسلونا را انتخاب نکرده‌ام زیرا به پیروزی تیمم در دیدار سخت برابر مون‌پلیه فکر می‌کنم.
      mesibook.com

منبع

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از mesibook گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (03-30-2013),Russell (03-30-2013),Soheil (04-22-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •