همان طور که پیشتر هم گفتم اثبات این ادعا بر دوش شماست ! یهودیان دشمنی با مردم آلمان نکرده بودند این یک . شما اگر از تاریخ آلمان اطلاعی ندارید بهتره در موردش نظر ندید .
دو ، هنوز شما باید نشان دهید که تمام یهودیان از دم نژادپرست و موجودات بدی هستند .
سه ، همان طور هم که پیشتر گفتیم به فرض هم که اینچنین باشد دلیل نمیشود بگوییم هیتلر کار درستی میکرده !
چهار ، کشتار هلوکاست تنها محدود به یهودیان نمیشود و ما این وسط کمونیستها و عقب ماندگان ذهنی را هم داشته ایم که با همان استدلال کشتار شده اند ! لابد آنها هم نژادپرست و بد و اخی و تفی بوده اند !!!!
اگر جنگیدن و به زور خاک یک کشور دیگر را گرفتن آن را منطقن و اخلاقن مال دیگری میکند ! پس اسرائیل هم الان طبق استدلال شما صاحب تمام آن چیزیست که صاحب شده و ایرادی بهش وارد نیست ! تازه طبق گفته آنارشی شما باید به صورت مستند نشان دهید که آنجا خاک عثمانی بوده !!!!!!
این دسته بندی من درآوردی شماست ! پیشتر هم توضیح داده ام که یک ادعای از بیخ غلط است . در ضمن این تعمیم دادن آن هم به صورت کلی از آن موارد عجیب است !
باید روشن بفرمایید که چگونه طبق استدلال شما حتا نوزادان و کودکان هم میشوند نژادپرست و دشمن و ...
اگر خمینی نبود امروز مردم ایران هنوز اسلامباور خرکی بودند ! تشریف ببرید سر قبرش و ادای احترام بفرمایید !!!!
و فکر نمیکنم لازم باشد در مورد بی منطقی محضی که پشت لطیفه (حکایت) شما خوابید چیز دیگری بگویم !
و اینجا کسی جلوی شما را نمیگیرد که از نژادپرستی و یا افراد نژادپرست بد بگویید ! ولی تعمیم دادن کل یک ملت به نژادپرست بودن خود نژادپرستیست جانم و در این مورد شما خود در ردیف نخست نژادپرستان قرار میگیرید ! چرا که دارید یک صفت بد را تنها به دلیل نژاد و تعلق قومی به تمام آنها تعمیم میدهید ! برای اینکه بیشتر با واژه نژادپرستی آشنا شوید :
نژادپرستی - WiKi
همچنین داشته باشید :نژاد پرستی نوع خاصی از تعصب است که بر مبنای استدلالات نادرست و عمومیت دادن برخی خصوصیات به گروهی از انسانها، به گونهای غیر قابل انعطاف، شکل میگیرد. تعصب از کلمه ی لاتین « پرجودیسم » که به معنای پیش داوری کردن پیش از روشن شدن حقایق است، ریشه میگیرد. هرگاه فردی اجازه دهد عقاید متعصبانه اش مانع از رشد و حرکت دیگری شود تبعیض نژادی رخ دادهاست. و آنان که همه ی افراد یک نژاد را از برخی مشاغل خاص، مسکن، حقوق سیاسی، فرصتهای تحصیلی یا تعاملات اجتماعی محروم میکنند عاملان تبعیض نژادی هستند.
تشریف ببرید بشوید هیتلر معاصر و تمام اعراب را به خاطر اینکه نژادپرست هستند قلع و قمع کنیدبسیاری از علمای عرب اعتقاد به برتری نژادعرب بر سایر نژادها دارند. از جمله آنها
ابن ابن تیمیة الحرانی و محمد ناصر الدین والشیخ عبدالحق التركمانى با استدلالهای دینی ثابت می کنند که زبان عربی و نژاد عربی برتر از همه نژادها و زبان ها استچون علمایشان اینچنین باور دارند و در دینشان هم اینچنین آمده !! البته باید یک سری هم بروید مسیحیان عالم را کشتار کنید . دست آخر فکر کنم خودتان بمانید و خودتان چون همه نژادپرست هستند گویا !!!

چون علمایشان اینچنین باور دارند و در دینشان هم اینچنین آمده !! البته باید یک سری هم بروید مسیحیان عالم را کشتار کنید . دست آخر فکر کنم خودتان بمانید و خودتان چون همه نژادپرست هستند گویا !!!

پاسخ با گفتآورد