اول از اینکه تا زمانی که نتونید حد اقل یک نمونه از فحاشی این افراد رو نشون بدید حرفتون بی ارزشه ، دوم اینکه اگر بنا به پول نداشتنه هیچ کسی نباید دست به هیچ کاری بزنه چون پول نداره ! و از این طرف هم پول و ثروت دست حکومت ها و دولت هاست و مخالفین همیشه پول ندارند پس اصلن مبارزه بی معنی هست و بهتره بشینیم با همین حکومت ها حال کنیم .
این رو با شما موافقم .
مشیری ؟! کجاش ؟ من ندیدم به مشیری کاری داشته باشه - یعنی نمیتونه در محدوده تمسخر مشیری مهران مدیری وارد بشه چون هم مخاطبش خیلی زیاده و هم آدم به شدت با سوادیه و مدیری رو خیلی خوشگل میشوره میذاره کنار . فکر کنم شما همایون رو با مشیری اشتباه گرفتید - چون تا جایی که من برنامه هاش رو دیدم مشیری نه چیزی فروخته نه گدایی کرده و نه حرف بی ربطی زده تا حالا و بیشتر وقتش روی بررسی شاهنامه و تاریخ علم و مغالطات و ... گذشته .
نمیدونم شما تاحالا توی جو فرهنگی و سینمایی ایران بودید یا نه ، به جرات میتونم بگم از هر 10 تاشون 9 تاشون مفنگی و شیره ای هستند .
شما خودت میگی اینها فحاشی میکنند بعد توی 4 خط که نوشتی هر چی خواستی بهشون گفتی !
اتفاقن دقیقن مهمه که مدیری چی ساخته ، چون باید دید بازتاب محصولش چیه و چه ضرر ها و چه مزایایی داره - یکی از زیان هاش قوت بخشیدن و تغذیه ی ابزار تبلیغاتی حکومتیه که مردمش رو به خاک و خون میکشه .
پس با این حساب مدیری یک نابغه ی طنز پرداز که مثلش وجود نداره نیست ، خودتون دارید میگید که 100 تا دیگه مثلش هست !
اینکه هر سال چه چیزی ساخته میشه با اینکه کدامشون مخاطب داره خیلی فرق داره - هم بوئینگ هواپیما میسازه هم توپولوف ولی این کجا و آن کجا !
من موقع دیدن پارازیت نمیخندم چون به نظرم چیز خنده داری نداره ، داره تلخ ترین اخبار و حقایق زندگی روزمره ایرانیان رو طوری مطرح میکنه که مخاطبش نزنه زیر گریه و اگر میخواست خیلی خشک و جدی اخبار رو بگه ملت جلوی تلویزیون به خاطر شنیدن اون اخبار خودکشی میکردند .
اشتباه نکنید ، اون مسخره نمیکنه - اون لودگی های اینها رو مستند میکنه و تهمت و افترا و فحاشی خیلی کارشون فرق میکنه .
این نظر شماست ، اگر قرار باشه هر کسی که برای ادامه ی بقای خودش از دیگران کمک میگره رو لاشخور و خودفروش و شارلاتان بدونید - با این حساب آرش بیخدا هم همچین کسیه !
و چیزی که برای من جالبه همین طوری اتهام زدن رو شما به کسی که خودتون ازش خوشتون میاد رو به شدت محکوم میکنید ولی خودتون به همه اتهام میزنید و بد و بیراه نثارشون میکنید و این کار شما درست نیست .
تازه در مورد عملکرد مدیری هر چیزی که ساخته موجوده و برخورد غیر اخلاقیش به خصوص در این کار آخرش به صورت خیلی تابلویی هویداست .
و من هم مطمئنم حتی اگر 0.01% عملکرد مدیری به ضرر حکومت بود و نه به نفعش تا حالا صد بار رفته بود ور دست جعفر پناهی و اگر از صد تا فیلتر و ... رد نمیشد در بهترین حالت یک هنرپیشه ی درجه 3 بود چون هنر خاصی نداره و استعداد طنزش هم خیلی مال نیست و هستند افرادی که هزاران برابر بهتر از مدیری هستند ولی چون دسترسی به پارتی گردن کلفت و ابزار لازم برای رد شدن از فیلتر های ارشاد ندارند هرگز به جایی نمیرسند که بتونند سریالی بسازند که شرکت های دولتی حاضر بشند برای ساختش 3 میلیارد تومان بودجه تخصیص بدند .
تازه بد نیست بدونید فیلمی که اجازه پخش نمیگیره نه اجازه ی تبلیغ بهش داده میشه اون هم در اون حجم وسیع و نه وزارت ارشاد با کپی کننده هاش برخورد میکنه ، یعنی اگر حکومت کوچکترین مشکلی با مدیری داشت و این افسانه سازی های عوام در بارش حقیقت داشت حکومت اینطوری هواش رو نداشت :
http://www.khabaronline.ir/news.aspx?id=94302
که نمونه های فیلمهایی که مجوز پخش نگرفتند در جمهوری اسلامی خیلی زیاده .